Ben bu aileleri anlamıyorum nedir bu uzaktasınız filan demeler
söyledikleri şey şu olmalı ''mutlu olsunlarda uzak olsalarda önemli değil''.
uzak olmak bence yakın olmaktan çok daha iyidir
şahsen ben evlensem uzak bir yerde oturmak isterdim
sonuçta arada çok uzak bi mesafe yokmuş acaba neden böyle yapıyolar size neden bu kadar kafayı takmışlar ki kendi işleriyle uğraşsınlar
bence bu yüzden tartışmayın eşinizle size yazık olur
ama eşiniz ailesiyle konuşabilir güzel bi dille anlatabilir
onlarda anlarlar umarım
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Hiçte abartmıyorsun çok iyi yapmışsın. Kimseyi zorla götürmedin sen oğulları da razı ki gelmiş milletin dırdırını dinlemek zorunda da degilsin.
benim ailem aynı eve karsıydı esim beni istemeye gelmeden ben bunu söyledim onun ailesi de gelini yanlarına almak istiyormus ama kabul ettiler. Neyse biz evlendik evimiz ayrı kayınvalidemlere her gittigimiz de oğlumuzu kaçırdı bizden muhabbeti yapılıyor artık sinirlendim.
Ben kimseyi kaçırmadım o da razıydı ki geldi dedim anamın evine mi götürdüm ben onu evimiz her iki aile de aynı mesafe de bir daha bu konu hiç açılmadı.
tatlım çok haklısın bunalmakta....ama sen bişeyy söyleme konuş eşinle rüyalarıma giriyor de o konuşsun gelmeyin üstümüze biz memnınunz halimizden fln desn....takma sende kafana evliliğinin en güzel zamanlarının tadını çıkar
Benim anlamadığım seni mi arayıp söylüyorlar bunu eşini mi arayıp söylüyorlar
Bu tarz şeylerle birbirinizi yıpratmayın güzelim daha çok yenisiniz.
eğer seni arayıp diyorlarsa bunun cevabını verecek tek kişi sensin sakın eşine ağlayıp sızlanma ters teper. ne kadar seni rahatlatmak için ben söylerim desede söylemiyecektir.
Tecrübeyle sabit
Eğer eşine öyle diyorlarsada bunada takılma desin dursunlar. Boş konuşurlar
Sen eşinle iyi olun yeri gelince o kendi tepkisini koyacaktır merak etme
baska sorunlar olmasın yeter kı ;
zamanla alısacaklar yoklugunuza
biz iki tarafa da yakınız
evleneli 1 yıldır oldu bnm annem hala alışamadı
hergün telefonda konuştugumuz halde hergün görüşelim istiyor, özledim diyor
onun da ailesi özlüyordur
zamanla alışırlar, problem yok
ben kendi anneme diyorum anne ben evlendim artık bnm de sorumluluklarım var ve çalışıyorum hergün görüşmemiz mümkün değil diye
siz karışmayın bence eşiniz uygun bir dille izah etsin
Korktum şimdi :S Hem bana, hem ona söylüyorlar.. Dün de aradılar, ben onları daha yemeğe davet etmedim, onlara da el öpmeye gittiğmde bohçaları götürmedim çünkü otobüsle gitmiştim ve geçen hafta elimi çok fena kestim dikiş attılar götüremedim. Bende dedim ki hani onlar bize gelecek ya yemeğe o zaman veririm bohçaları diye düşündüm. Kayınvalide de okeyledi. Sonra aradılar işte dün eşime soruyor kayınvalide, ben herkese bohça yapmışmıyım.Bende yok dedim sadece Kayınpeder, Kayınvalideye ve evede bekar olan görümceye yaptım dedim.(Çünkü bizim adetimizde böyledir)O da hemen eşime dedi öyle olmaz 10 bohça olacak her kardeşe ve evde olan kuzene ( yani anlatmak istediğim sürekli eşime böyle olmaz, şöyle olur filan diyorlar. Bir de onlar bana hiç bohça yapmadı (
Ev konusuda dediğim gibi eşimi arıyorlar, biz seni özledik sen niye özlemiyorsun diye isyan ediyorlar( Bende korkuyorum eşimin aklına birşeyler sokacaklar diye, biliyorum saçma ama öyle işte..
Eğer eşin sana kardeşlerimin hepsine niye yapmadın derse. Senin ailen benim kardeşlerime yaptı mı dersin. Kayınvaliden biraz bilmişlik taslıyor bence
Sana tavsiyem kırmadan güzellikle kayınvalidenede eşinin kardeşlerinede tepkini ver. Ama güzellikle
bu meselelerden eşinle tartışma çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?