Fikir fikirden üstündür her fikre açığım??

siz yine iyisiniz apartman boşluğuna müsade ediyorsunuz ben sigara bırakmadan eve almamayı düşünüyorum
O da iyi fikir

benim eşim içmiyor ben o açıdan bir nebze daha iyi durumdayım belki ama baskıyla bıraktırma da ben de ters etki yapıyor
Evet ama o sigara içmeyi seviyo diye çocuğumu da zehirlemesine izin veremem.

Hamile kalmadan sigarayı bırakmayı düşünenlerdenim ama düşündükçe sanki daha çok içiyorum.Benim durumumda olmuş olan ve azimle bırakanlar var mı ve nasıl yaptılar?
canım umarım kararını uygulayabilirsin. Ben on yıl önce bıraktım ve bırakmaya bir günde karar verdim. Kanserli genç bir insan görmüştüm ve ben sigara içtiğim için ilerde kendim kanser olursam kendim ettim kendim buldum derim ama benim sigara içmem sevdiğim birini kanser yaparsa veya başka bir hastalık onun vebalini nasıl taşırım diye düşündüm. Sen de bebeğin için olduğunu içten düşünerek bırakabilirsin belki canım. Karar vermişsin uygulaması kalmış.

Aynen kendim sağlıklı olmazsam bebeğim hic olmaz diye dusunuyorum.uygulama zor da olsa başarmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…