- 11 Şubat 2018
- 261
- 54
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Bir derdi, problemi vardir belki? Sizinle alakasi yoktur belki ama size yansitmis olabilir.
Niye boğuyorsunuz bu kadar, 24 saat geçmeden niye böyle davranıyorsun filan demissiniz.
Karşınızdaki bi insan, ben bazen kendime tahammül edemiyorum. Rahat bırakın biraz, bişi varsa kokusu çıkar zaten
Iliskinize zarar verecek bir olay yaşadınız mı, yada size kırıldığı ama belli etmediği bir durum olabilir mi? Maddi sorunları var mı? Bunlardan birisidir muhtemelen....
Borç durumlarında ilerleme , yasal takip vb şeyler olmuş olabilir mı?Maddi sorunları var hani borcu falan var ama yeni olan bir durum değil ki bu
Borç durumlarında ilerleme , yasal takip vb şeyler olmuş olabilir mı?
O zaman ilişkinizde iyiye gitmeyen, değişen şeyler var.Hayır olamaz cünkü duzenli bir sekilde oduyo
O zaman ilişkinizde iyiye gitmeyen, değişen şeyler var.
Kendi haline bırak.
Iyi ya da kötü elbet çıkacaktır kokusu.
Iliski miyadini doldurmaya başlamış bence. Ne erkekler var ya eline igne batsa sevgilisiyle paylasiyo. Bi sıkıntısı olsa bile sizle paylasmasi gerekli. Erkekler boyle yapınca bil ki yolunda gitmeyen bi seyler var
Ben daraldim valla. Bu erkekleri niye bu kadar boguyorsunuz. Yok eve gidince haber vermeler gunde 10 kere mesaj beklemeler. Birakin kendi haline varsa bir sıkıntı kokusu cikar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?