Fikir istiyorum lütfen

Mutsuzprenses30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
261
54
98
Arkadaşlar 1.5 senelik ilişkim var. Bu sene içerilerinde sevgilim surekli ilgi ve alakaliydi bana. Ama su 2 gundur benimle hic ilgilenmiyo. 2 gun ise gitmedi evdeydi aramadi mesaj atmadi yazdigi bir tek gunaydin mesaji. Ben ararsam konusuyoruz. Ben yazarsam cevap veriyo. Dun aksam ustu gorustuk yarin bulusacakmiyiz dedim yorgunum dinlenicem dedi tamam dedim. Ama hic boyle yapmazdi. Eve gittiginde mesaj atmadi normalde ben evdeyim diye haber verirdi. Sonra ben neden boyle yaptığını sordugumda ben bisey yapmiyorum dedi ustune gitmedim. Sonra bidaha mesaj dahi gelmedi. Bu saat oldu hala mesaj yok. O atmayinca bende atmadım. Sizce nedeni nedir yardımcı olursaniz sevinirim

Sizden başka bir sıkıntısı olabilir anlatamadığı. Biraz üstüne düşmeyin. Yine aramazsa açık açık konuşun.

Sıkıntın var mı dediğimde yok benim sıkıntım diye karşılık veriyo bana. Iste düşmüyorum üstüne başka bi çare gelmiyo aklıma zaten.

Iliskinize zarar verecek bir olay yaşadınız mı, yada size kırıldığı ama belli etmediği bir durum olabilir mi? Maddi sorunları var mı? Bunlardan birisidir muhtemelen....

Iliski miyadini doldurmaya başlamış bence. Ne erkekler var ya eline igne batsa sevgilisiyle paylasiyo. Bi sıkıntısı olsa bile sizle paylasmasi gerekli. Erkekler boyle yapınca bil ki yolunda gitmeyen bi seyler var

Ben daraldim valla. Bu erkekleri niye bu kadar boguyorsunuz. Yok eve gidince haber vermeler gunde 10 kere mesaj beklemeler. Birakin kendi haline varsa bir sıkıntı kokusu cikar zaten.

Ben daraldim valla. Bu erkekleri niye bu kadar boguyorsunuz. Yok eve gidince haber vermeler gunde 10 kere mesaj beklemeler. Birakin kendi haline varsa bir sıkıntı kokusu cikar zaten.

Bunları yapmasını ben soylemiyorum ona o kendi yapiyo ve yaptığı hareketlerde ki değişikliği dile getiriyorum. Sen cok yanlis anlamissin. Ayrıca bizden beklediklerini kendileri de yapıcak kimse kusura bakmasın.

Back
X