fikir istiyorum (resimli)

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
bu elbiseyi yeni sipariş ettim internet sitesinden tabi daha gelmedi fakat sonradan da pişman oldum rengi çok mu cırtlak yaşıma göre falan çok mu çocuksu acaba diye terettüt de kaldım. (yaş 26) sizce nasıl elbisenin rengi kötü mü? model olarak güzel de rengine takıldım.

Eklentiler

• b_22686598-30062014170316.webp
    7 KB · Görüntüleme: 379
  • k_22686598-30062014170429.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 280
Son düzenleme:
Aksesuar gibi ek parcalari soluk renk, daha pastel tonlarinda secerseniz cok bogmaz renkler ama siz bilirsiniz, rengi guzelmis sadece ben cok renkli giymem, ama bu renklerin cok yakistigi bayanlar gordum, bence degistirmenize gerek yok :)

nerde gıyecegıne bağlı..

tutup işe gıdılmez ama bı yaz aksamı gezerken gıyılebılır

Modeli çok güzel spor ayakkabı sandalet babet herşeyle giyilir yaşınla alakası yok ama rendi biraz neon geldi bana
Tabi saçların sarıysa o başka o zaman güzel durur..

Her yerde giyilmez ama arkadaşlarla gezerken filan giyilir . Işık ve fotodan da renk çok parlak görünüyo olabilir. Kumaşa da bağlı.

Üzülerek söylüyorum bende rengini beğenmedim. Birde bu sene çok giyildi bu model oyüzden soğudum galiba biraz. Daha sade yazısız birşey alıp takılarla kombinleseydiniz altınada parmak arası sandalet daha güzel olurdu gibi gibi ama giyilmeyecek birşeyde değil elbetteki. Güle güle giyin :)

Rengi de modeli de gayet hoş. Fiziğiniz modeli kaldırabilecekse renk konusuna takılmayın bence.

Aksesuar gibi ek parcalari soluk renk, daha pastel tonlarinda secerseniz cok bogmaz renkler ama siz bilirsiniz, rengi guzelmis sadece ben cok renkli giymem, ama bu renklerin cok yakistigi bayanlar gordum, bence degistirmenize gerek yok :)

bende pek renkli giymiyorum aslında ama eşimde bi değişiklik olsun falan dedi hep aynı tonlarda takılıyorum genelde değişiklik olsun diye seçtim de işte sonradan içime pek sinmedi gelince belki beğenirim bellli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…