- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
modeline pek takılmadım da ben rengi çocuksu gibi geldi bana da spor olsun diye aldım ama bilmiyorum yaSen bilirsin yine ama ben beğenmedim. .
Hadi önünü anladık ta o arkasındaki koca rakamlar ne oluyor..
Daha zarif elbiseler var..
Aksesuar gibi ek parcalari soluk renk, daha pastel tonlarinda secerseniz cok bogmaz renkler ama siz bilirsiniz, rengi guzelmis sadece ben cok renkli giymem, ama bu renklerin cok yakistigi bayanlar gordum, bence degistirmenize gerek yok :)bu elbiseyi yeni sipariş ettim internet sitesinden tabi daha gelmedi fakat sonradan da pişman oldum rengi çok mu cırtlak yaşıma göre falan çok mu çocuksu acaba diye terettüt de kaldım. (yaş 26) sizce nasıl elbisenin rengi kötü mü? model olarak güzel de rengine takıldım.
Aksesuar gibi ek parcalari soluk renk, daha pastel tonlarinda secerseniz cok bogmaz renkler ama siz bilirsiniz, rengi guzelmis sadece ben cok renkli giymem, ama bu renklerin cok yakistigi bayanlar gordum, bence degistirmenize gerek yok :)
Resimli fikir deyince ne unutlarla açtım başlığı oysa
Rengi de modeli de gayet hoş. Fiziğiniz modeli kaldırabilecekse renk konusuna takılmayın bence.
Elbise çok hoş bence tam yaz rengi.
teşekkür ederim cvp içinnerde gıyecegıne bağlı..
tutup işe gıdılmez ama bı yaz aksamı gezerken gıyılebılır
Rengi de modeli de gayet hoş. Fiziğiniz modeli kaldırabilecekse renk konusuna takılmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?