fikir istiyorum (resimli)

Ben beğendim, gayet rahat görünüyor ki benim kıyafette önceliğimdir. Cırt renkleri çok severim. Günlük giyinmek için hoş bir elbise. Altına converse ya da düz bir sandalet, saçlar at kuyruğu ya da topuz, aksesuar olarak da sadece saat tamamdır.

Bence çok tatlı. Yaşında ne var ki 60ında mısın sanki, giy bence, ben de bu tarz elbiseleri seviyorum, rengi de güzel.

Ben çok beğendim rengi de güzel. Siz beğendiyseniz etrafa cok takmayın kafayı. :)

Rengi, sekli, modeli çok hoş ammaaa o arkasindaki rakam olmayaydi iyiydi. Ben de 26yim ve böyle bi elbisem olsa giyerm yani

ben de beğendim günlük dışarı çıkarken rahat olur ya da akşam deniz kenarında falan. o topuklu ayakkabıyla hiç olmamış yalnız parmak arası sandalet ya da birken terlik yakışır elbiseye.

neon olması da iyi bu yaz moda mercan mavisi ya da fosforlu sarıyla kombinlersiniz. güle güle giyin.

benim hiç tarzım değil.benimde yaş 26 ama bu tarz çocukça şeyler bana hoş gelmiyor

cnm onu bunu bılmıyorum ama benımde bu tarz diz ortasında bır elbısem vardı arkasında 9 rakamı vardı...çarşıya dışarı 2 -3 kez bu elbıse ıle çıktım arkamdan 9 numara,9 numaralı kız,9 numara oyuncusu gbı saçma sapan laflar atıldıgını duyunca elbıseyı rafa kaldırdım :))...bu tarz numaralı kıyafetler açıkçası artık hoşuma gıtmıor bence ıade et

Arkasını hiç beğenmedim ne o öyle futbol forması gibi
ama rengi ve ön tarafı çok hoş bence tam yaz rengi

Guzel.ama spor ayakkabiyla.babatle giyin.resimdeki gibi beyaz abiye topukluyla hic hos degil.birde guzel bir canta.tmm.

ben onu pek düşünmemiştim doğrudur. zaten gelince hoş durmazsa içime sinmezse iade ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…