başka bölümler okuma olanagınız varmı?
bilmiyorum puan yeterliliğini ondan soruyorum
Sağlık probleminiz neydi 1.dönem başı yani mülakat aşamasında varmıydı sağlık probleminiz sonradan mı ortaya çıktı.Eğer davayı kesin kazanırım diyorsan polislige devam et senin gönlünden geçen meslek polislik bence sende istiyormuşsun.Lys ye çalışamıyorum bir türlü çünkü bi tarafım polislik sonuçlanırsa diye hala umutluPdr vardı kafamda aslında ama işte odaklanamıyorum bir türlü okul öncesi garanti diye bakıyorum belki polislikte sonuçlanır diye yatıyorum :/
Puanınız gayet iyi bence hangi bölüm mezunusunuz tam olarak bilmiyorum ama okul öncesi öğretmenliğini aöf den arkadaşım okudu yani üniversite olarak olanakları aynı mı olur bilmiyorum ama çok yorucu işi bir kolejde çalışıyor çocuklarla ayrı uğraşıyor yönetimiyle ayrı velilerle ayrı çocukları seviyor ama yorucu olduğunu farkedebiliyorum insanda sinir stres bırakmıyor gibi çok belirtmese deiş bulmakta çok zorlanacağınızı sanmıyorum ama hayaliniz polislikse bekleyin mesleğinizi derim geri dönüşü uzun sürse de olumlu döneceklerini düşünüyormusunuz beklemeye değer gibi düşünüyorum hayaliniz sonuçta ve iyi bir meslek biraz stresli bir iş olsa da hangi iş stresli değil ki aslında bakıldığında
Sağlık probleminiz neydi 1.dönem başı yani mülakat aşamasında varmıydı sağlık probleminiz sonradan mı ortaya çıktı.Eğer davayı kesin kazanırım diyorsan polislige devam et senin gönlünden geçen meslek polislik bence sende istiyormuşsun.
Ablam okul öncesi öğretmeni ve bi'kaç arkadaşı daha...
Ablam özel ve devlette sözleşmeli öğretmenlik yaptı şuan kpssye hazırlanıyo.
Arkadaşı bi'kolejde öğretmenlik yapıyo ama gel gör ki gün sayıyo sözleşmem bitsin diye...
Ne cam silmediği kaldı ne yer süpürmediği özeller malesef öğretmenden çok her şey olarak görüyolar gelen kişiyi.
Kar tatili, resmi tatil vs özellerin umrunda değil haliyle.
Şuan 5 arkadaşı varsa hepsi kpss derdinde.
İşte avukatın verdiği oran %50 kazanma oranı olduğu için elim ayağım bağlanıyor zaten 3 yılımı kaybettim polislik uğruna bu yılda böyle yatarsam 4 yılımı kaybedeceğim. Ailem istemedikçe ben polislik dedim gittim geri geldim şimdide onlar okul öncesi istemiyor ben bu yolda gidip iş bulamayıp yine onlara siz haklıydınız demek istemiyorumÇalışmaktan hiç yorulmam o yapımı çok seviyorum hatta aksine yorulmak istiyorum polisliğin çalışma şartları zor diye ailem istmemişti ama ben öyle olsun istiyorum alacağım parayı sonuna kadar hak edip o yorgunluk akşam eve geldiğimde huzur olsun istiyorum. Polis okulunda eğitimlerdede öyle her yerim kas ağrısıydı ama şikayet etmeyip hak ediyorum diye mutlu olurdum.
Öncelikle merhaba bayanlar,
Doğru yere mi açtım bilmiyorum konuyu kısaca özet geçeyim geçen sene hayallerimin mesleği olan polisliği kazandım ilk dönemi okudum ilk dönemin son günü okuldan ilişiğim kesildi sağlık nedeniyle.
Şuan dosya danıştayda karar bekliyor eğer olumlu derlerse okula kaldığım yerden devam edebileceğim.
Ama danıştaydan dosya dönmesi malesef çok uzun sürüyor.
Tabi okuldan elendikten sonra kendimi toparlayamadım çok zor zamanlar yaşadım çok emek verdim hak ettim ve olmadı.
Bu sene kendi halimde üniversite sınavına hazırlandım Ygs5 puanım 365 puan okuldan gelecek puanımla 410 gibi bir puan yapıyor buda yaşadığım yerin civar illerinde okul öncesi okuyabilirim.
Çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum o konuda çok sorun yapmıyorum ama iş kaygısı var tabiki zaten çok istediğim bir şey için çabalıktan sonra geri çevrilince 4 yıl okuduktan sonra iş kaygısı yaşamak beni çok korkutuyor :/
Aranızda okul öncesi okuyorum memnunum yada şu bölümü öneririm diyebileceğiniz bölümler var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Neden o kadar eşit bir oran veriyor ki avukatlar ümit mi vermek istemiyorlar kaybettiğin zaman yanlış bir tercih ettiğinde işini yaparken mutsuz olduğunda senin mutlu olmanı sağlayacak mı hayır şahsen sevmediğin bir işi zaman kaybetmemek için seçersen her daim mutsuz olarak devam edeceksin keşke 1 sene daha bekleseydim diyeceksin bir umut varken bilmiyorum ciddi kararlar tabi ki sizin bileceğiniz bir şey ama beklerdim benSevmediğin işte çalışırken yorulduğunda bir kez daha nefret ediyorsun ve yıpranmadan çalışmak daha zevkli aslında
ahh canım %51 oran olsa ben yine hiç bir şey yapmadan beklerdim he üniversiteye gitsem o zaman olumlu sonuçlansa yine geri dönerim polisliğe o konuda sıkıntı yok yani o mahkeme devam ederken boş beklemektense üniversiteye başlayıp atıyorum 2 yıl sonra sonuçlandı yine gider polislik okurum olumsuzda olsa 2 yıl okudum 3 4 okur mesleğimi alırım elime. okul öncesi istediğim bir meslek zaten puanım ona yetiyor diye yazacağım bir bölüm değil sağlık yazmam mesela sırf okumak için değil yani istediğim için soruyorum bu bölümü pişman olur muyum iş olanakları nasıl okuyan çalışanların fikirlerini merak ediyorum :/
okul öncesi okuyup devlete atanırsan rahat edersin. öğlene kadar dersin olur, tatillerin olur. kendi çocuklarını rahat büyütürsün.
Anladım şimdi canım istediğin bir bölümse iş bulmakta zorlanacağını sanmıyorum il olanağı var özellerde zorlanırsın arkadaşım özelde zor diye düşünüyorum devlette bir tanıdık yok o konuda fikir veremem belki çalışan arkadaşlar konuyu görürlerse daha çok yardımcı olurlar sana çalışma ortamı güzel temiz ortam eğitimcilerle berabersin sıkıntı yaşamazsın çocuklarla uğraşmak yorucu ve zevklidir yapabilirim diyorsan denemeye değer tabi ki
kpss atamaları zor olduğu için mi özeldeler yoksa ilk tercihleri özelde çalışmaktı pişman olup devlet mi tercih ettiler ?
Yoo mezun oldular kpss belasıyla uğraşmayalım hazır özeller alıyo deyip direk iş başı yaptılar.
Ama gel gör ki özeller insan muamelesi yapmıyolar sırf bu yüzden devlet istiyo hepsi.
Özellerdeki çocuklarda bi'garip çoğu aileler tarafından şımartılmış, laftan sözden anlamayan çocuklar. Bu da iki katı yoruyo insanı.
Hiç unutmam ablam devlete sözleşmeli girmişti resmen sırıtarak gidiyodu işe, sonra özele girdi her gün sesi kısılmış bi'şekilde geliyodu.
Bunlar çocuksa devlettekiler ne falan demeye başlamıştı. Velilerde öyle tabii. (hepsini demiyorum yanlış anlaşılmasın)
Ama işsiz kalmazsın sanmıyorum liseden çocuk gelişimi çıkışlılar bile hemen iş buldular:44:
Sağol canım çok teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim:93:, hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?