Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizim 1 ay once genel anesteziyle geniz eti ameliyati oldu. Ayildiginda 1 saate susturamadik. Cok agladi Bence kesinlikle gitmelisiniz. Daha cok kucuk sizi ister cunku.
Ne demek sen gelme ameliyata. Yıkarım ortalığı. Kimse evladımın ameliyatında yanında olmama engel olamaz. Mutlaka gidin başında olun yavrunuzun. Çok geçmiş olsun
Oğlum ameliyat olacaktı . Babası yaşadığı şehirde doktora göstermiş bir ay sonraya gün vermişler . Genel anestezi ile uyutularak ameliyat olacak . Aynı gün çıkacak yatış olmayacak. Ama eski eşim diyor ki senin gelmene gerek yok . Ben ameliyat ettiririm. Hafta sonu da getiririm. Oğlum da 3 yaşında. Ben nasıl gitmeden durayım. Aradaki şehir farkı 4 saat .
Sağ olduğu sürece annesiz bir ameliyat düşünemiyorum. Bu konuda babasının sizin adınıza karar alma hakkı yok. Elbette orada olmalısınız. Yani düşünülecek bir konu bile değil.