Fikir istiyorumm

eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık

Aferim ne diyelim. Kavgayla bırakmayın boşanma davası açın bence.

bu muhabbet uzar gider..siz ufaktan ufaktan şimdi gidiyorsunuz..eşinizden işteyse eve gelince evdeyse hemen şimdi özür diliyor iki cilve yapıp gönül alıyorsunuz..ve bilip etmenden kimseyle kavga etmiyorsunuz..kiiii bi ka.ç ay sonra...Kocam benden soğudumu..ayyy eve gelmiyor...ayy telefonda kimlerle konuşuyor diye konu açıp bizide meşgul etmiyorsunuz...hadi kolay gelsin..

Kavga çıkarmaya bahane arıyorsunuz sanırım. İnternete dolaşırken oyu oyarken ne reklamlar çıkıyor bundan insan kavga eder mi hem kendinizde oyunda çıktığını görmüşsünüz.

Kaldı ki diyelim eşiniz yabancı bir şarkıcının klibini izliyor bilerek ve isteyerek bunda ne var açıklar mısınız bize Allah aşkına yani. Siz en iyisi kapı dışarı da çıkarmayın eşiniz.

eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık
Şimdi ben anlamadım.Oyunun ortasında reklamda yabancı klip çıktı diye mi kavga ettin.
Yaani? Çıkan reklam la kocanla kavga ne alaka.

Kavga çıkarmaya bahane arıyorsunuz sanırım. İnternete dolaşırken oyu oyarken ne reklamlar çıkıyor bundan insan kavga eder mi hem kendinizde oyunda çıktığını görmüşsünüz.

Kaldı ki diyelim eşiniz yabancı bir şarkıcının klibini izliyor bilerek ve isteyerek bunda ne var açıklar mısınız bize Allah aşkına yani. Siz en iyisi kapı dışarı da çıkarmayın eşiniz.
Ben oyunda çıktığını gördüm ama neden çıkıyor niye o klip niye o şarkıcı anlamadım

çıkıyor
oyunları bilmem ama
işyerimde kulaklıkla müzik dinliyorum youtube den
şarkyı dinlemek için tıklıyorum başkasının yeni klibi diye şarkı çıkıyor
mesela nilüfer nokta şarkısını ilk reklamda dinledim :dondurma: ben gülben ergen e tıkladım o çıktı neyse dinlyeyim dedim dinledim

çıkıyor uzatmayın başka şüpheli hakretleri yoksa

çıkıyor
oyunları bilmem ama
işyerimde kulaklıkla müzik dinliyorum youtube den
şarkyı dinlemek için tıklıyorum başkasının yeni klibi diye şarkı çıkıyor
mesela nilüfer nokta şarkısını ilk reklamda dinledim :dondurma: ben gülben ergen e tıkladım o çıktı neyse dinlyeyim dedim dinledim

çıkıyor uzatmayın başka şüpheli hakretleri yoksa
Ben burda etrafımda sordum hiç çıkıyor diyen olmadı bir burda söylediler konumda

Nasıl ne olur siz olsanız eşinizin seksi bir klip izlemesini normal mi karşılarsınız yapmayın Allah aşkına
Vallahi bende Enrique iglesias'ı cok begeniyorum acip kliplerini izliyorum adam yari ciplak kasli baklavali falan. Ne var yani klip izlemekte sizi aldatmis mi oluyor? Sinemaya da gitmeyin o halde bazi sahneler hic izlenecek cinsten degil yani..

Back
X