- 30 Ekim 2014
- 135
- 53
- 98
- 38
- Konu Sahibi whataworld
-
Hassasiyetinizi bile bile içmesi çok saygısızca bence diretin sonunda seviyosa pes edecektir. zaten sizinle bi derdi yoksa bırakmaması için bi sebep yok daha önce bırakmış sonuçtaEvlenmeden önce, sigara içen biriyle evlenmek istemediğimi net bir şekilde söylemiştim. Sigarayı bıraktıktan bir yıl sonra evlenmeye karar verdik. Şimdi beş yıl sonra yeniden sigaraya başladığı öğrendim. Bunu kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu konuda hassasiyetim var, başka hiç bir şeyine karışmam...
İki gündür konuşmuyoruz. Ben sigara içmesini asla kabul etmeyeceğim, o da asla bırakmayacak... Bu durum bizi çok yıpratacak. Ne yapmalıyım??
Evlenmeden önce, sigara içen biriyle evlenmek istemediğimi net bir şekilde söylemiştim. Sigarayı bıraktıktan bir yıl sonra evlenmeye karar verdik. Şimdi beş yıl sonra yeniden sigaraya başladığı öğrendim. Bunu kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu konuda hassasiyetim var, başka hiç bir şeyine karışmam...
İki gündür konuşmuyoruz. Ben sigara içmesini asla kabul etmeyeceğim, o da asla bırakmayacak... Bu durum bizi çok yıpratacak. Ne yapmalıyım??
Niye ki anlamıyorum? Başta açık açık hassasiyetini ifade etmiş arkadaş ve adamın verdiği söze inanmış. Ben sigaradan vazgeçemem deseydi, o da evlenmezdi sanırım.Sigara yüzünden ayrılmayacaksınız heralde?
Bir insana bir şeyi şart olarak sunarsanız eninde sonunda karşınıza tepki olarak çıkar.
Bu size ders olsun, hiç bir şeyi şarta bağlamayın.
Evlenmeden önce, sigara içen biriyle evlenmek istemediğimi net bir şekilde söylemiştim. Sigarayı bıraktıktan bir yıl sonra evlenmeye karar verdik. Şimdi beş yıl sonra yeniden sigaraya başladığı öğrendim. Bunu kesinlikle kabul etmeyeceğimi söyledim. Bu konuda hassasiyetim var, başka hiç bir şeyine karışmam...
Sigarayı bırakırsan seninle evlenirim kısmı saçma geliyor bana. Şart koşmak bu resmen.Niye ki anlamıyorum? Başta açık açık hassasiyetini ifade etmiş arkadaş ve adamın verdiği söze inanmış. Ben sigaradan vazgeçemem deseydi, o da evlenmezdi sanırım.
Sigarayı kabul etmiyorsan seninle evlenemem dememiş adam. Denemiş en azından sizin için... sizde sigara için ayrılcak değilsiniz heralde şimdi sizde sigaraya rağmen eşinizle mutlu olmayı deneyin onu bunaltmak yerineKendi tercihiydi sigarayı bırakmak.. Sigarayı bırakamam deseydi o zaman.
Sigarayı bırakırsan seninle evlenirim kısmı saçma geliyor bana. Şart koşmak bu resmen.
Sigara içen birirnin bıraksa da her zaman başlama ihtimali vardır.
Konu sahibi hiç sigara içmemiş biriyle evlenseymiş o zaman sizin mantığınızla yaklaşırsak.
Evlilik bu tarz şeylerle yıkılmaması gereken ya da belli şartlara bağlanmaması gereken bir kurum benim bakış açıma göre.
Hassasiyetinizi bile bile içmesi çok saygısızca bence diretin sonunda seviyosa pes edecektir. zaten sizinle bi derdi yoksa bırakmaması için bi sebep yok daha önce bırakmış sonuçta
Hala sigarayla size olan sevgisini bagdastiriyorsunuz, bu cok alakasiz ve yanlis bir mantik yurutme bence.Hak veriyorum tüm yorumlara; ama yine de kabul edemiyorum işte. Yıllarca bırakan bir insan, yine bırakabilir. Zaten bırakmak istemiyorum ki, keyif için içiyorum diyor. O zaman 'senin için her şeyi yaparım' cümlesinin içi boşalmış oluyor. Çaba gösterse, yine bir anlamı olurdu. Evlilik karşılıklı çaba göstermek değil mi? o zaman bende onun istemediği şeyleri yapayım? bu mu güzel olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?