Fikir verebilir misiniz ?

Annemin/kardeşimin artık kim derseniz. Ödemeyi unuttuğu borç için haciz kağıdı geldi, biz ödeniyor Sanıyorduk bugün acil ödeme yapmam lazım, ödeyip hemen geleceğim deyin.

Mesaj geldi eski faturamı ödemediğim için şirkete vermişler şubeye gidip havale yapmam lazım ekstra para ödememek için 2 saate kalmaz gelirimm fln desen

Ne kadar strest yapmissin öyle.
Gitme sabahtan özel bir isim vardi gercekten anlatabilecegim birsey de degil desen olmaz mi?
Özel oldugunu söyledigin halde hala ayrinti isterler mi?

Annemin/kardeşimin artık kim derseniz. Ödemeyi unuttuğu borç için haciz kağıdı geldi, biz ödeniyor Sanıyorduk bugün acil ödeme yapmam lazım, ödeyip hemen geleceğim deyin.
Bankada hemen işyerinin yanında o Yüzden o iş 2 saat sürmez onu bilir

Sorun şu ki şubeler bizim işyerine çok yakın gercekten öyle bşy olsa 2 saat sürmez

Yok mesela onların hesap açtığı şubelerden havale yaptığında ücret almıyorlar başka bi şubeden yaptığında 45 tl havale parası cıkıyor bunuda ödememek için zorunlu olarak o şubeye gitmemm lazım bugün son günmüş haciz gelicek dersin :) bence on numara beş yıldız tutar :halay:

Çok ayrıntı sorduğunda kadın hastalığı derdim ters ters,bi daha soramazlardı,her soruya cevap verilir mi,ne arsız alıştırmışsınız öyle

Yok mesela onların hesap açtığı şubelerden havale yaptığında ücret almıyorlar başka bi şubeden yaptığında 45 tl havale parası cıkıyor bunuda ödememek için zorunlu olarak o şubeye gitmemm lazım bugün son günmüş haciz gelicek dersin :) bence on numara beş yıldız tutar :halay:
Askında olabilir x bankasında sın ödeme diyebilirim

Günaydın arkadaşlar ,
Gittim görülmeye erken bitti zâten işe de yarım saat falan geç kaldım bşy demediler .

Back
X