fikir verin arkadaşlar

Rengarenk...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
366
10
96
37
Aydın
İşten çıkışta pazara gittik eşimle ve eczanenin önünden geçerken test alalım dedi,yok falan dedim ben(Pzar günü almıştık test bozuktu,hiç çizgi çıkmamıştı) normalde adetim hep geç geliyodu,hap kullanmadığım zaman,geçen ay da 15 gün geç gelmişti. O yüzden hamile olmayı konduramadım kendime şaka gibi aldık ve testi yaptım sonuç;pozitifti ama inanamadım,korktum ve hazır olmadığımı düşünüyorum...Çevremdeki herkeste hamile kalman için erken çocuk olunca hayatını yaşayamazsın gibi cümleler kuruyorlardı,ben daha 1 yıllık evliyim,avukat yanında çalışıyorum ve korkuyorum...Düzeni tutturamazsam diye,çalışmakta istiyorum fikir verirseniz çok sevinicem,aklım çok karışık,doğru dürüst ifadede edemedim kusura bakmayın...

merhaba hemserım ben de senın gıbı aydınlıyım ben de daha evlılıgımın ılk senesınde daha 10 aylık evlıyken hamıle kaldım ustelık korunuyorduk ta tabı once cok sasırdım aynı senın hıssettıklerını hıssettım hazır degılım gıbı geldı cunku o donem cıddı kadın hastalıklarım vardı zaten ıkı gun sonra da dusuk yaptım bebegımı kaybettıgıme o kadar uzuldum kı uc gunluk hamılelık bıle ona ısınmama yettı eger dogsaydı su an 2 aylık olacaktı su an bebek sahıbı olmak ıstıyoruz cunku artık rahatsızlıklarım bıttı bakalım nasıp...demem o kı bence cok sanslısın ınsan ne kadar hazır olmasada kotu bır sey olunca anlıyor degerını bence bu anın tadını cıkart ve cok sanslı oldugunu unutma sımdıden tebrık ederım...

süprizzzzz
ilgilendiğin için tşekkür ederim.benim evliliğimde bir nevi kaçarak oldu.eşim ailemle konuşmuyor hala...ben ortada bir pproblem kalmadan,hayatımı planlamayı düşünüyordum.....yaşımda 22

ne diyeyim ki,çoğu tanıdığım,daha yeni evlisin,çocuk düşünme deyip duruyorlardı,kocam çok istiyordu,korkmayada başladım,doğumdan,hamilelikten,sonrasından....
Kaynanamlarlada anlaşamıyorum ve altlı üstlü oturuyoruz,onlarda kafamda sor işareti bırakıyor...

hıc kımsenın dedıgıne bakma sen daha cok yenı oldugu ıcın olayın sokundasın hele bır kac gun gecsın bebegıne o kadar cok alısacaksın kı kaynananları hıc takma zaten gelın kaynana ıyı anlasan gormedım hıc...yasının genc olmasıda avantaj ben 27 yasındayım hep otuzuma gelmeden ıkı cocugum olsun ısterdım ama sımdılık zor gıbı gozukuyor...lutfen sıkıntı yapma hamılelegının tadını cıkart bebekler anneyı hıssedermıs...

belkide rabbim onu sana bu sorunlarını çözmesi için gönderiyor....pozitif ol tatlım

teşekkür ederim arkadaşlar....Zaten bi yandanda heyecanlıyım,sadece pozitif şeyler duymaya çok ihtiyacım var... :ecrin_bebek:

bence endişelerini yok et cnm
seni diğer topiktende tanıyorum
bebek bence muhteşem bişe
ben 28 haziranda 2 yılımı doldurup 3 e girdim ve şuan 26+3 günlük hamileyim ve çok heyecanlıyız
daha kucağıma almadık kızımızı ama herşeyimiz o oldu şimdiden
kaynananlarıda takma etrafıda takma
banada bebek için erken dedi çoğu kişi ama bu diyenlerinde hepsi ilk senesinde doğurmuştu
herkesin yaşaması gereken süper duygular bunlar
rabbim tamamına erdirsin a.s.

:) hayrlı olsun cnm... şimdiden tebrik ederim.
ınşallah herşey çok iyi olur,aslında bende istiyordum ama sorunlarımız olduğunu biliyorsundur,hayalimizdi hatta bi kaç yıldır konuşuyoduk,öyleki ismi bile belli çocuğumuzun....Ama şu başkaları yok mu!!!!!!!!!!!

canım tekrar merhaba:)herkes gayet güzel yprumlar yapmış bak:)seni şok eden hazır olmadan hamile kalmak..ama ınan yüce rabbimin herkeslere nasip etmediği bir duygu bu..bizde nezamandır uğraşıyoduk şimdi 2,5 aylık hamileyim...içinde olması ınan süper bir duygu..herşeyi herzaman plan kurarak yaşamak zorunda değiliz demi..sıkma canını hiç sen....kim nederse desin boşver.erken yada geç hem bence bukadar erken yaşta anne olduğumuz için çok şanslıyız...gezip göreceğimiz hayatın tadını çıkaracağımız anları doğcak bebeklerimizle ve çekirdek ailemizle çıkaracağız...tek değişiklik bunları iki kişi değilde 3 kişi yapacağımız:=)))

ah ah senın yerınde olmak ısteyen okadar ınsan varkı su kulupte ınanamazsın...her ay bır umut suprız olurmu dıye bekleyen arkadaslarım ve ben..
bu guzel anın tadını cıkar..herturlu problemler asılır merak etme..zaman herseyın ılacıdır...
bebıkını saglıkla kucagına alman dılegıyle...opuyorumnanaktan

biliyorum cnm,daha öncede hamilelikle ilgili topiklere bakınıyodum ve allah çocuk isteyen herkese versin...Bebişi olmayanlar için zaten çok üzülüyordum,onların acısını tahmi bile edemeyeceğimide biliyorum...Allah her isteyene nasip etsin..

öncelikle hayırlısı olsun :)
allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

hamilelik süreci boşuna 9 ay değil midir ? :) hem anne alışsın hem de bebek güzelce gelişsin dış dünyada sağlıklı yaşayabilsin diye...

eşiniz de bu bebeği istiyormuş bakın ... daha ne olsun

bütün olumsuzluklarınızı kafanızdan atın. bu fikre alışmanız için yeterince zamanınız var ...

zaten bebekler genelde bizim planladığımız zaman değil de kendileri planladıkları zamanlarda giriyorlar hayatımıza :)

rahat ve kolay hamilelik diliyorum

bir çok çalışan hamile ve annemiz var eminim sizde kendinize göre en güzel düzeninizi kurarsınız...

kaç yaşındasınız merak ettim ?

22 yaşındayım... söylediklerinde haklısın,ama şok oldum,Tabiki,doğurmamayı düşünmüyorum ama destekleyici cümleler duymaya ihtiyaç duymuşum :kedi:

rabbım saglıklan kucagına
almayı nasp etsın
hamılelıgının keyfını cıkar bak ne gusel canından bır parca var ıcınde
anne oluosun
bızler onun buruklugunu yasıoruz
hıc bır olumsuz bır seyı dusunme..

o başkalarını salla eşine ve bebeğine odaklan tatlım
tekrar hayırlı olsun opuyorumnanaktan

amin cnm teşekkür ederim,desteğin için...seninde olur inşallah,beklemekte çok zordur,allah yardımcın olsun :1hug:

o başkalarını salla eşine ve bebeğine odaklan tatlım
tekrar hayırlı olsun opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Bende 1 yıllık evliyim ve 23 yaşındayım Bende çocuk için erken zaman diye düşünüyorum,olsada hiç fena olmazdı ama beni hayata daha da bi bağlardı diye düşünüyorum.Boşver sen canım milleti,bana da yap bi tane 1 yıl oldu falan diyolar boşversene milletin demesiyle mi naniknanik Hayırlı olsun Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı Allahım nasip etsin sana kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…