- Konu Sahibi Rengarenk...
-
hayırlı olsun canım bebişin diğer topiğini takip ediyorum bebeğin daha çok yeni biraz zaman geçsin ona çok bağlanıcaksın eminim o senin ve eşinin bi parçası erken olabilir sorunlar olabilir ama osana Allahın bi hediyesi canım rabbimin sevgili bi kuluymuşşunki rabbim onu sana hiç aratmadan verdi yıllarca bebek isteseydin evlat hasreti çekseydin çok üzülürdün şükür et Rabbim hayırlısını versin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah bakarsın o bir vesiledir ailenle eşinin arasının düzelmesine kayınvalidenleride hiç takma muhatap olma hiç ben öyle yapıyorum bende altlı üstlü oturuyorum hiç onları önemsemiyorum kafam çok rahat sen bebeğine ve eşine odaklan herşey gönlünce olsun inşallah:CüvCüv:
merhaba rengarenk bende seni diğer topikte takip ediyordum bende evliliğimin 10 ayında hamile kaldım bende senin gibiyim altlı üstlü oturuyoruz ve hiç anlaşamıyorum ve sevmiyorum onları diğer topiğinde hiç yorum yapmadım ama bebekle ilgili olunca duramadım :) bende senin gibi şaşırmıştım ama çok sevinmiştim hamileliğim boyunca çok acele ettik diyordum ama onu kucağıma alınca keşke ilk geceden hamile kalsaydım diye düşünüyorum onlar dünyanın en güzel şeyleri allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ne eşini nede ailesini sakın kafana takma hamileliğinin her dakikasının keyfini çıkar lütfen
merhaba rengarenk umarım dun aksama gore moralın daha ıyıdır bugun ne yaptınız aılelere soyledınız mı
hiç birimizin annelikle ilgili deneyimi yoktu ki ama merak etme çocuğu kucağına alınca insan kimse kendinden iyi bakamazmış gibi geliyor
birazda olsa içini rahatlattıysam çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
Haklısın cnm ,kadın dayanışması bi başkaymış ya :hooray:rica ederim cnm ne demek birbirimize destek olacağız ki bunların üstesinden gelelim değil mi aklinialirimsmile
oyelken canım sana katılıyorum..bizde 11 aylık evliyiz...ama bebeğim doğmadan keşke daha erken olsaydı diyorum şuan...bende korkuyorum ona iyi bakamıycam diye ama sonra kendi kendime diyorum rabbim bu lütfu bana verdiyse ona bakmanın yollarınıda bana vermiştir diyorum..bende kayınvaldemlerle anlaşamıyorum yan yana oturuyoruz..şuan iki eltiminde çocukları var bırı kız bırı erkek..erkek olan bır tane kız olanı 1 sene gormeseler akıllarına gelmez..bızse hamıle haberını verdiğimizde hayırlı olsun demekten başka sevinç göstergesi olmadı...ama bilmezlerki benim bebeğim bana kıymetlı,benım bebeğim dünyadaki herşeyden değerli..sevcek olanda sağolsun sevmıcek olanda..çünkü ben onlar için değil kendim için doğuruyorum...:=)onun için rengarenk'çim şimdi tam bir aile olmanın tadını çıkar tatlım...
Haklısın cnm ,kadın dayanışması bi başkaymış ya :hooray:
Ben kaynanamlara söylemek istemiyorum çünkü;tantana edeceklerini düşünüyorum.. onlara gittiğimde kendi evime zor çıkıyorum,bu sefer hiç çıkamam :hulya: bunlarıda bana değer verdiklerinden değil,sırf torunu olacağından ve millete biz görevimizi yerine getirdik demek için yaparlar..
Haklısın cnm da bende pek tezcanlıyım ama bunu sır gibi tutucam:roflol::roflol:görev:roflol::roflol:boşver canım sen şimdi düşünme bunları strese girme hiç..boşver herkes ne yaparsa yapsın ne düşünürse düşünsün...takma kafana bak bebeğinde üzülür sonra
Ah ahhh onları gıcık edecem derken benim psikolojim bozulur,yine onlara bişeycik olmazsen ne dersen ne düşünürsen düşün boş çünkü bunlar yüzsüz insanlar yüzlerine tükürsen yağmur yağıyor sanıyorlar oyüzden dırdır edecekelrini düşünüyorsan ben olsam daha çok göğsümü gere gere söylerdim hamile olduğumu gıcık olsunlar diye
canım korkmana gerek yok ..aslında zaten korunmuyormuşsun hazır olman lazımdı bu sonuca tebirkler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?