- Konu Sahibi emilinarzusu
onceden azeri oldugumu belirteyim sozleri yalnış yazarsam kusuruma bakmayın. Sorun eşim. 2yıllık evliyim. Kocamla akraba vasıtasıyla tanışdım. 1yıl sozlü 1yıl da nişanlı kaldık. Bu süre zarfında hep beni sevdiğini bana çok kıymet verdigini soylerdi. Evlebdik eşim bambaşka biri çiktı. Evlendikten 3gün sonra akrabaların o onünde kavga çıkardı. Sustum tabı. Rusyaya geldik daha 1aylık evliyken hiç bir şey olmadan konuşmadı yaklaşmadı bana. 2ay süren küslüyü ailesinin işe karışması ile son buldu. Anne babasına ben sevmiyorum istemiyorum kendiniz aldınız kendiniz bakın dedigini duyduğumda yıkıldım. Hep aşağıladı kardeşlerinin annesinin onünde. Küçük düşürdü. Çocugum da olmuyordu. Tedaviye başladım. Kayınvalidem neden annen tedavi edib yollamadı ki onun borcuydu dedi yüzüme karşı. Her şeyi sineye çekdim. Hamıle kaldım ama kocam agır bir hastalıga yakalandı. Verem olmuşdu ve ben stresden çocugumu düşürdüm. Şimdi evde ama yine aynı bana karşı hiç deyişmedi. Evde kayınvalide kayınpeder 2kayın gorümce birlikte yaşarız. Evin tüm işleri yemek hepsini yapar saygıda kusur etmem. Ama yine yaranamıyorum. 2yıldır ailemi gormedim. Ablan nişanlanıyor ona bile gidemiyorum. Çok boşanmayı düşündüm ama bu halde birakamam kocamı. Çok kararsızım akıl verin.
Son düzenleme: