Ben boşandım 26 yaşındayım ve oğlum var 5 yaşında.Arkadaşlar bir beyefendiyle tanıştım.Evlenmiş ama kısa süre sonra boşanmış.Çocuğu da yok.Ama ailem illaki elalem ne der mantığıyla istemiyor bu durumu.bense hiç önemsemiyorum bu durumu çünkü ahlak ve karakter olrak çok iyi biri.Sırf elalem ne der diye de vazgeçmek istemiyorum.Sizce napmak lazım?
bazı şeyler bahane olur bazı şeyler vesile olur... yüreğinizden doğru yaptığınızı düşünüyorsanız yada doğru insan olduğuna ilerleyen günler hayatınıza neler getiri bilinmez... oluruna bırakın... ne olacaksa o olur... yazılandan başka bir şey yaşamazsınız...Arkadaşlar bir beyefendiyle tanıştım.Evlenmiş ama kısa süre sonra boşanmış.Çocuğu da yok.Ama ailem illaki elalem ne der mantığıyla istemiyor bu durumu.bense hiç önemsemiyorum bu durumu çünkü ahlak ve karakter olrak çok iyi biri.Sırf elalem ne der diye de vazgeçmek istemiyorum.Sizce napmak lazım?
bdv de üç beş konuya bakarsan ailenin neden önyargı ile yaklaştığını anlarsın.asıl mantık elalem ne der değil zira..evlenmiş boşanmış erkekler bir iki istisna dışında sorunlu oluyor..iyi olsalar yine bir iki istisna dışında karıları bırakıp gitmezlerdi..sen şimdi diycen boşanma sebebi kadın şöyleymiş böyleymiş..inanma ,inanmaaaaa..aileler bazen biliyoda konuşuyor.Arkadaşlar bir beyefendiyle tanıştım.Evlenmiş ama kısa süre sonra boşanmış.Çocuğu da yok.Ama ailem illaki elalem ne der mantığıyla istemiyor bu durumu.bense hiç önemsemiyorum bu durumu çünkü ahlak ve karakter olrak çok iyi biri.Sırf elalem ne der diye de vazgeçmek istemiyorum.Sizce napmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?