Fikir verin banaaaa!!

ciddikiz

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
29
1
286
37
Burdur
Arkadaşlar bir beyefendiyle tanıştım.Evlenmiş ama kısa süre sonra boşanmış.Çocuğu da yok.Ama ailem illaki elalem ne der mantığıyla istemiyor bu durumu.bense hiç önemsemiyorum bu durumu çünkü ahlak ve karakter olrak çok iyi biri.Sırf elalem ne der diye de vazgeçmek istemiyorum.Sizce napmak lazım?

Ben boşandım 26 yaşındayım ve oğlum var 5 yaşında.
Erkek arkadaşımda hiç ewlenmemiş biri 35 yaşında..
Biz boşananların sewmeye tekrar ewlenmeye hakkı yok mu, ne kadar geri kafalılık bu kusura bakmayında,
Bence kimseyi takma..
Neden boşandığını merak ettim sadece erkek arkadaşınızın..

Bosanmış erkeklere karşı önyargılıyım
Hiç bi kadın mutlu eden adamı kolay kolay bırakmaz
İstisnalari tenzi ediyorum

İyi düşün ince düşün derim
Genelde ev geçindirmek, sorumluluk almak zor geliyo özgürlükeri kısıtlanıyo diye kolay olan boşanmayı seçiyolar
Ben olsam ailemi dinlerdim anlamaya çalışırdım

KıZım olsa seçtiği eş eşit şartlarda olsun isterdim

Hiçbir aklı başında kadın yuvasını boş yere yıkmaz.
Toplumsal baskılar, aile ve birçok şeyi göze almak zorundadır boşanırken..
Neden boşandığı çok önemli.
Yeteri kadar dürüst davranır mı bu konuda zaman gösterir.
Siz en iyisi azami düzeyde objektif değerlendirin.
Aşkın gözü kördür. Siz gözlerinizi biraz fazla açın..

Bışanmış erkeklerle ilgili önyargısız olmak nerdeyse imkansız. Burada eşimden ayrılan kadınların hikayelerini okumanız bile bunun için yeterli...
Neden boşandığını, beyefendiden değil başka kanallardan, iyi öğrenin. Eğer çok sevip evlenmek istiyorsanız hakkında araştırma yapın. Aldatma, şiddet, evin ihtiyaçları ile ilgilenmeme ya da beyefendinin ailesi nedeniyle ayrıldılarsa uzak durun derim.

Aileni dinle bu konuda bence sonradan böyle durumlarda çok sorun çıkıyor.
Şimdi onların lafını dinlemeyip evlenirsen ileride mutsuz olduğunda söylemeye yardım edin demeye de yüzün pek olmaz.

Tek bildiğim bir şey var annenin sözünü dinlemelisin, anneler hissediyor çünkü.

Yuva kurmak hiç o kadar da kolay değil. Hiçbir kadın da kolay kolay yuvasını yıkmaz. Neden boşandığını bence ona değil, başkalarına sormalısın.

Bir erkegin ikinci karisi olucan cnm....cok sanslisin.

Boşanmış bir erkekle evlilik yapmış genc bir kız olarak soluyorum annebi dinle...boşanmış insanlarda sevip tekrar evlenebilir boşa mak günay veya ayip degil..ama bekar bir kızın boşanmış bir erkekle evlenmesi o evliliği sürdürmesi fok çok zor senin tek sansisn çocuk olmadığı için eski eşiyle görüşme gereği olmaz..ama şunu unutma neden bosanmadigini srvgikinden degil başkalarından öğren..hakkında hayirlisi

ailelerimizin dediklerini hiç takmayız amma velakin bir zaman sonra onların dediklerine tıpış tıpış geliriz.....Eş bulunur ama aile bulunmaz onların dediklerine kulak vermeye çalış....kalbin mutmain yani onların dediklerinle tatmin olmuyorsa bildiğini oku! sonucuna katlanmak şartıyla.........

bazı şeyler bahane olur bazı şeyler vesile olur... yüreğinizden doğru yaptığınızı düşünüyorsanız yada doğru insan olduğuna ilerleyen günler hayatınıza neler getiri bilinmez... oluruna bırakın... ne olacaksa o olur... yazılandan başka bir şey yaşamazsınız...

neden ayrıldığını öğrenin bence ayrıntılarıyla,ondan sonra ailenizi ikna etmeye çalışın
belki zamanla onlarda ısınırlar

bdv de üç beş konuya bakarsan ailenin neden önyargı ile yaklaştığını anlarsın.asıl mantık elalem ne der değil zira..evlenmiş boşanmış erkekler bir iki istisna dışında sorunlu oluyor..iyi olsalar yine bir iki istisna dışında karıları bırakıp gitmezlerdi..sen şimdi diycen boşanma sebebi kadın şöyleymiş böyleymiş..inanma ,inanmaaaaa..aileler bazen biliyoda konuşuyor.

Bosanmak bi kusur degil.elalem cok sey der.bosansada bosanmasada diyecek cok sey bulurlar.elalem mantigini takmayin.anlasiyorsaniz bosanmis olmasi diger tarafla bi baginin olmamasi durumunda görüşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…