Valla o adamin ailesi kim bilir kadincagiza neler yapmistir. Adam da karisina sahip cikmamistir. Kizcagiz da mecburen kurtaj olmustur. Cok samimi soyluyorum, bu adama guvenmemen lazim. Zaten arada ask mesk yok tanistirilmissiniz. Ailen de istemiyo. Hic uzatma bileBilmiyorum anlattığına göre madur edilen kendisi.Kendi ailesi istenmemiş evine yakınına.Ama tabi tarafsız duymak lazım.
Boşanmış olması sorun değil ama karar vermeden önce iyice araştır,çocuk aldırma işi aslında kolay değil babanın rızası yani imzası gerek aldırmak için bu işte başka bir iş olmasın,ayrıca yaşlarınızı merak ettim siz kaç yaşındasınız o bey kaç yaşında arada çok fazla yaş farkı var mı peki.Eşi ailesinden koparmak istemiş ve bebek aldırmış haberi olmadan.
Biyerde haklisin ama sirf evi yokValla bu adama guvenilmez. Belli ki aile kuzusu. Kadincagiza cok cektirmisler ki kurtaji bile goze almis zavalli. Hic bi kadin durduk yere karnindaki yavrusundan vazgecmez. Hic guvenmedim bu adama da ailesine de ben.
boşanmış bir kadın olarak boşanmış bir erkekle evlenmeyi kırk kere düşünürüm eşi vefat etmiş olanı tercih ederim..kadınlar yuvasını kolay yıkmazlar...
ben 27 yaşındayım oda 29 yaşında.Olaya sırf aşk gözüyle bakmıyoruz mantığı da işin içine sokuyoruz.KUzenimle tanıştırdım o da çok sevdi.Ailem baikasına karşı hoşgörülü bu rdurumda ama bize karşı değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?