Fikir verin banaaaa!!

Bilmiyorum anlattığına göre madur edilen kendisi.Kendi ailesi istenmemiş evine yakınına.Ama tabi tarafsız duymak lazım.

Önemli olan ahlakı, hayata karşı duruşu bence.. Siz hiç bunlar için üzülmeyin, ailenizde bunu anlayacaktır... Hayat bu her şey biz insanlar için..

boşanmış olması degil de boşanma nedeni önemli.. yani boşandı deyip burun kıvırmaları hoş degil.. insan olanın basına hersey gelebiliyo..

Bilmiyorum anlattığına göre madur edilen kendisi.Kendi ailesi istenmemiş evine yakınına.Ama tabi tarafsız duymak lazım.
Valla o adamin ailesi kim bilir kadincagiza neler yapmistir. Adam da karisina sahip cikmamistir. Kizcagiz da mecburen kurtaj olmustur. Cok samimi soyluyorum, bu adama guvenmemen lazim. Zaten arada ask mesk yok tanistirilmissiniz. Ailen de istemiyo. Hic uzatma bile

Adama neden sorunlu damgasi hemen vurulmus anlamadim?

Kuzenim evlenip 6 ayda bosandi. Olay soyle oldu: Kuzenim polistir, tayini cikmadan once evlenmek icin cok acele etti. 6 aylik bir ilsikiden sonra evlendi ama hic anlasamamislar, iki tarafin da istegiyle bitti ama en cok kuzenimin yani erkek tarafinin. 6a ylik evlilige nafaka bile oder, sessiz sakin iyi bir insandir, eglencelidir, sorunlu veya garip degil, aksine disadonuk ve mutlu bir insan.

Yani bilemeyiz, artik evlilikler eskisi gibi degil , kadinlarin cile cektigi vs vs, kadinlar da anlasamayinca bosaniyor. Benim gozumde 40 yasinda bosanmis bir adam mayin tarlasidir ama 30 yasinda bosanmis bir adam degildir mesela.

Kadin kurtaj yaptirdiysa adamin baba olamayacagini tecrübe etmistir ve korkmustur. Düşün artik yasadillari ne kadar kotuyse bebegine kiymak cozum gibi dusundurmus.

Ailemin rızasını almadan ben de o da bir şey yapma taraftarı değiliz.Ama ailem de o kadar ön yargılı ki...

Eşi ailesinden koparmak istemiş ve bebek aldırmış haberi olmadan.
Boşanmış olması sorun değil ama karar vermeden önce iyice araştır,çocuk aldırma işi aslında kolay değil babanın rızası yani imzası gerek aldırmak için bu işte başka bir iş olmasın,ayrıca yaşlarınızı merak ettim siz kaç yaşındasınız o bey kaç yaşında arada çok fazla yaş farkı var mı peki.

Valla bu adama guvenilmez. Belli ki aile kuzusu. Kadincagiza cok cektirmisler ki kurtaji bile goze almis zavalli. Hic bi kadin durduk yere karnindaki yavrusundan vazgecmez. Hic guvenmedim bu adama da ailesine de ben.
Biyerde haklisin ama sirf evi yok
Ya da sartlar istedigi gibi degil diye bebek aldiran cok kadin var biliyomusun?ben arada kaldim.baskalarindan da dinlesin ayrilik sebebini.en sagliklisi bu olur

boşanmış bir kadın olarak boşanmış bir erkekle evlenmeyi kırk kere düşünürüm eşi vefat etmiş olanı tercih ederim..kadınlar yuvasını kolay yıkmazlar...

boşanmış bir kadın olarak boşanmış bir erkekle evlenmeyi kırk kere düşünürüm eşi vefat etmiş olanı tercih ederim..kadınlar yuvasını kolay yıkmazlar...

Aynen ben de aynı durumdayım ve aynı şeyleri düşünüyorum canım sakın yaklaşma. Benim de evlendiğim adam bir kibar bir beyefendiydi ki sorma. Neden ayrıldın peki, kadın şöyleydi böyleydi. Meğer adamın yarısı içindeymiş. O kadını da ortada bir şey yokken boşamış beni de..Allaha havale ediyorum.Bazıları bekaret bozma koleksiyonu yapıyor canım dikkatli ol.

ayrılık nedenini öğrenmek gerekir..bu kadar hızlı boşanma vardır bir sebebi...ama aileninde rızasını al....

ben 27 yaşındayım oda 29 yaşında.Olaya sırf aşk gözüyle bakmıyoruz mantığı da işin içine sokuyoruz.KUzenimle tanıştırdım o da çok sevdi.Ailem baikasına karşı hoşgörülü bu rdurumda ama bize karşı değil malesef

Konuyu okudum ama aradaki yorumları okumadim. Söyleyeceğim şeyler belki yazilmistir detaylari bilmiyorum

Yasiniz küçük değil, dogru yerlerde güzel değerlendirmeler yaparak karar verebilirsiniz

Bosanmis erkek veya kadin tekrar evlenebilir bu çok normal bir durum

Aileniz sadece millet ne der diye düşünüyorsa hatali bir yaklasim. Ancak gordukleri ve tedirgin olduklari durum varsa olay başka olur. Yani sizin uzulmenizden korkmalari ayri millet ne der diye düşünmeleri ayri

Sadece millet ne der diyorlarsa sizde kimseye soylemek detay vermek zorunda degilsiniz

Benimde erkek arkadasim bosandi, tayinde sıkıntı cikmasin diye düğünden önce nikah yapmislar ama anlaşamayınca düğün olmadi ve bosandilar. Annem ve kardeşim biliyor ve sorun olmadi. Ancak bizde bu detayi kimseyle paylaşmak zorunda değiliz.

Millete bakacak olursak herkes her durumda eleştirip laf söyleyecek şeyler illa ki bulurlar.

Birbirinizi güzel taniyin ve emin adimlar atin. Mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…