Fikir verin kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ugg sevmiyorum pek ama renk olarak sorarsan camel daha güzel..
mavi kullanışlı olmaz pek her şeyle uyduramazsın:)

ben ugg sevmiyorum pek ama renk olarak sorarsan camel daha güzel..
mavi kullanışlı olmaz pek her şeyle uyduramazsın:)

teşekkür ediyorum tatlım.. bende tayt üstüne falan giymek için istiyorum bunları

elisim annem teşekkür ederim bu çizmemide siyah almak istemiyorum,annem siyah al herşeyle giyersin diyor fakat ben siyah istemiyorum buseferkini.. Taktım bal köpüğüne :))

opuyorumnanaktansiyahta varmis 3 tane nasi olsa,buda bal kopugu olsun,bunuda giyersin her kiyafetin altina..yerimseniben

teşekkür ederim annem ( sana annem diyorum diye kızmıyorsun umarım çünkü anne adayısın artık adayıda değil anne sayılırsın ) elsim...

çakma olan şeyleri sevmiyorum :umursamaz:

çakma yada gerçek ben çakmasını gerçeğini sormuyorum sadece giyinenlerden fikir soruyorum temizliği modeli ve rahatlığı bakımından, yani seviyormusunuz diye sormuyorum.. konunun başını okursan anlarsın sevgili PATı...

bnde zaten fikrimi söyledim BELO kaydirigubbakcemile3 celallenmene gerek yok...
ugg ları severim ama çakmaları basit duruyo...topiği herkese açtıgın için bende fikrimi söylemek istedim...
olumlu olumsuz eleştiriye açık ol ozaman...ben olsam ya gerçegini alırdım...fikrim bu..yani alma yerimseniben

:)) gerçek değil çakma alıcam diye bişi yazmışmıyım sevgli PATı.. neyse yaa yazdın fikrini bitti gitti sağol PATı sende kendince yapmışssın yorumu çok makbule geçti inan...

senin gidipte bunun orjinalini alcagını hiç düşünmüyorum oyüzden açık açık yazdım...
ay git al napim ozman iyilikte yaramıyo fikrimizi söyledik...
kötü duruyo dmek istedgm...gerçi zevk meselesi akannehir

Lütfen biraz daha dikkatli ve usturuplu ol olurmu PATİ ...

ben aldıklarından yola çıkarak cevap yazmıştım sadece...iyi paylaşımlar sana...

teşekkür ederim annem ( sana annem diyorum diye kızmıyorsun umarım çünkü anne adayısın artık adayıda değil anne sayılırsın ) elsim...

yok be balim ne kizcam,anladim benyerimsenibenhem hosumada gidiyo,,soyle teyzesi soylezemuszemus

yok be balim ne kizcam,anladim benyerimsenibenhem hosumada gidiyo,,soyle teyzesi soylezemuszemus

anlaştık ozaman teyzesi yesin onu.. gelmişde annesiyle beraber teyzesinin cicileri için fikir veriyorr :ecrin_bebek:

belinayım bencede bunlar çok komik duruyor ama alıcam diyorsann bal köpüğü güzelmiş

belinayım bencede bunlar çok komik duruyor ama alıcam diyorsann bal köpüğü güzelmiş

oyy taze nişanlı güzellik abidem gelmiş.. teşekkür ediyorum tatlım.. taktım kafama birkere nebilim tatlım yaa dün gördüm bi kızda ve hiçte aman tanrım ne komik durmuş die birşey düşünmedim dur bakalım gidip denediğimde bende nasıl durucak bu çizme kaydirigubbakcemile3

açıkçası benim hiç sevemediğim bir tarz...
ama beğenenlere ve kullanıcılarına saygım sonsuz..
isterr çakma olsun ,ister orijinal...
ama bunların orijinaline ve radikalliğine o kadar para saymam hayatta!
çakmasını almak daha mantıklı ,sezonluk trend bunlar...
iyisi mi arkadaşım çakmasını al..sakın paranı heba atme,geçici heves için..
krem ve bal köpüğü hoş bu arada.. üstteki resim orijinali..
senin koyduğunla görüntü ve yapıda farklılık yok ! öyleyse yaşasın çakma,kalsın paran bankadadelikafadulden
şimdiden güle güle kullan...

oyy oyyy tşkk edermm:)
bi git bak bakalm kuzum
içine sinerse beğenirsen alırsın

alkisalkisalkis:lepi: işte budur diyorum ve öpüyorum güzeller güzeli opuyorumnanaktan

oyy oyyy tşkk edermm:)
bi git bak bakalm kuzum
içine sinerse beğenirsen alırsın

tamam kuzumm seviyorum seniii :CüvCüv:​

:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…