- Konu Sahibi EU2
-
teşekkür ederim papatyammm bal köpüğü diyelim eğer olursa :))
herkesin ayaginda var bunlardan.. moda ugruna giyiyo cogu kisi.. degilse bunlarin pek estetik bi yani yok. ama zevk meselesi..
bana kalirsa balkopugu tam tiki tarzi.. onun icin kahve felan bakabilirsin bence kahve daha iyi duruyor.. hem hemen leke de belli etmez.
tamam diyelim hayatım senimi kırcam :1hug:kaydirigubbakcemile5
bence koyu kahverengi al..
cabuk batmaz,hemen hemen her renge uyar.
kemıl bence beyaz ilk alınca güzelde iki kere giyince kirli gibi duruyor
bencede bal köpüğü cok hoş
tarçın rengi daha kullanışlı olucak gibi
ama bal köpüğü çok hoşuma gidiyo renk bakımından kullanışsız olsa da :ecrin_bebek:
canım ben siyahın yanındaki o bal köpüğü rengini çok beğeniyorum bence ondan al yani baktım şöyle hepsine ben olsam onu alırdım çok hoş bir rengi var. Ama tabi yağmurlu havalarda sana biraz sorun yaratabilir :)
açık kave olan:lepi:
ben bayılıyorum bu botlara çokta güzel yakışıyor dar paça kotlarla yada taytlarla... ben kapalıyım o yüzden pantalon paçası botta giysem çok çirkin ve komik durur ... ama sana yakışacağına eminim...birde bunları gördüğümde aklıma lisede giydiğim harley davıdsonlarım geliyor bizimkilere aldırana kadar çıldırmıştım sonradanda hevesim kaçmıştı... bir sürü parada boşa gtmişti... o yüzden madem hevesin var çakmasını al giy canım... söylenenlere kulak asma...rengide bal köpüğü olsun ooo süper olur valla
ben herkesten farklı olarak
alma diyeceğim tabi bu bnm görüşüm
cünkü artık bu botları görmekten öööögg geldi nereye baksam herkesin ayagında
ama tabi sen blrsn genede cnm da söyle farklı bi model denesen herkeste olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?