Fikir verin kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım beğeniyorsan içine sindiyse aklında kalıcağına evinde bulunsun, ayrıca bence de orjinalına bukadar fazla meblağ vermek yerine çakmasını almak daha mantıklı.. bunu süs olarak yağmursuz havalarda giyersin .. dünde demiştim sana aklında kalacağına evinde bulunsun.. Hafta sonu gider alırız ablacım....

benimde hiç hoşuma gitmiyor nedense ya :/ böyle bi kaba bi tuhaf duruyor, ztn çok yaygın olan şeylerden hiç bir zaman hoşlanmadım benim huysuzluğum galiba

Ben almadım ama seviyorum uggları, herkese değil ama tarza göre yakışıyor.
Belinay bildiğim kadarıyla çok zayıfsın, çok zayıf birinde nasıl durur bilmiyorum hiç görmedim ama, bacakların ince olduğu için bu çok kaba durabilir. Deneyip görmen lazım ama bana hoş olmaz gibi geliyor :1no2:

Belinay bacakların inceyse bence sakın alma bunlardan. Zaten oldukça kaba duruyorlar, bacaklar inceyse daha da çirkin görünüyor. BUnun yerine yuvarlak burun şık bir çizme al bence.

ben kullanıyorum ugg botlardan... sütlü kahve rengindeee tayt üstüne çok seviyorumm ama nişanlım sevmiyo diyoki aynı moğollara benziyosun giyme diyoo

bacaklarım çokta kalın değil açıkcası evet ince canımyaa CADIARZU
Belinay bacakların inceyse bence sakın alma bunlardan. Zaten oldukça kaba duruyorlar, bacaklar inceyse daha da çirkin görünüyor. BUnun yerine yuvarlak burun şık bir çizme al bence.
tatlım yuvarlak burunlu çizmemde var deri ama nebilim hoşuma gitti açıkcası bu ugg'lar benim​

ben kullanıyorum ugg botlardan... sütlü kahve rengindeee tayt üstüne çok seviyorumm ama nişanlım sevmiyo diyoki aynı moğollara benziyosun giyme diyoo
evet evet işte tayt üstüne giymek istiyorum bende

Mesela bacaklarım işte böyle kızlar

Sen yarın mağazada botları giyip resmini çeksene belinay. ona göre karar verelim :))

dur bakalım haklısın öyle yapalım canım benim

kahverengisi gerçekten güzelmiş.. yusum sağol tatlım yaa araştırıpta benim için eklediğin için..

bende bal köpüğü veya krem diorum tatlım güle güle giy şimdiden opuyorumnanaktan

teşekkür ederim papatyammm bal köpüğü diyelim eğer olursa :))

bencede bal köpüğürengi çok güzel cnm onu al koyu renk kot giyiliyor kışın çok güzel durur bal köpüğü

bencede bal köpüğürengi çok güzel cnm onu al koyu renk kot giyiliyor kışın çok güzel durur bal köpüğü

siyah tayt ve koyu renk kot ımmm kulağa hoş geliyor umarım görünümüde hoş olurrr zemuszemus

çok çok çok teşekkür ediyorum wincase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…