E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Kızlar yaa bu hafta içi çok beğendiğim çizmelerden alıcam ama henüz hiç giymiş kullanmış değilim sizlerden fikir almak istedim alıp memnun olan yada olmayan varmı?? birde 3 tane siyah çizmem var benim diyorumki bal köpüğü rengini alim buseferde.. Sizce hangi rengi alsam?? ve dediğim gibi olumlu olumsuz yani kullananların yorumlarına açığım fikir düşünce istiyorum birde renk seçiminde yardımcı olmanızı ...
Ben almadım ama seviyorum uggları, herkese değil ama tarza göre yakışıyor.
Belinay bildiğim kadarıyla çok zayıfsın, çok zayıf birinde nasıl durur bilmiyorum hiç görmedim ama, bacakların ince olduğu için bu çok kaba durabilir. Deneyip görmen lazım ama bana hoş olmaz gibi geliyor :1no2:
Belinay bacakların inceyse bence sakın alma bunlardan. Zaten oldukça kaba duruyorlar, bacaklar inceyse daha da çirkin görünüyor. BUnun yerine yuvarlak burun şık bir çizme al bence.
evet evet işte tayt üstüne giymek istiyorum bende
ben kullanıyorum ugg botlardan... sütlü kahve rengindeee tayt üstüne çok seviyorumm ama nişanlım sevmiyo diyoki aynı moğollara benziyosun giyme diyoo
bencede bal köpüğürengi çok güzel cnm onu al koyu renk kot giyiliyor kışın çok güzel durur bal köpüğü
gülşahım öyle deme kızz nie komik olsunlar hevesimi kırmaa :sinifsinif: sağol bebeğimm opuyorumnanaktan
yok cnm adana cok soguk kışlar gecırmıyo ya o bakımdan sengözlerimebaksanab
siyah tayt ve koyu renk kot ımmm kulağa hoş geliyor umarım görünümüde hoş olurrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?