Fikir verin kızlar

fatmagiller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
83
11
13
Benim sözlümün işi yüzünden bir konu açmıştım zaten. Sözlüm son dönemlerde çok kötü davranıyor ağlıyorum umursamıyor ki asla yapmadığı bişey sen mutlu ol benim için önemli olan bu derdi eskiden. Son dönemlerde asla asla mutlu değilim ağlıyorum sürekli ama 5 yıllık ilişki ha diyince bitmiyor. Dün sinir krizi geçirdim çok ağladım sadece nasılsın dedi. Sanki bunları yapan o değil onun içine biri girmiş gibi. Sanki beni sevmiyor. beni umursamıyor ya hala şoktayım kabul edemiyorum bunları yapacak biri değil diyiorum ama sürekli yapıyor. Sevdiğim için ben adım atıyorum sonra tamam diyor dikkat edicem iki gün sonra aynı. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafayı yicem cidden mantıklı düşünemiyorum.

Allah Allah bunda anlamayacak ne var ki?
Adamın sevgisi bitmiş,niye zorluyorsun ki?

düğüne zamanınız varsa gözlemleyin. aynı devam ederse ayrılın. eş seçiminde en önemli sey kıymet ilmesi ve iki iyi arkadaş olabilmektir.

Belki bunalımda olabilir gerçekten ama bu seni üzmesini gerektirmez
Bana göre seven adam kıyamaz..Sakın ha bu adamla evlenme...

5 yıllık ilişki ha deyince bitmez, söz olur nişan olur yüzük ha deyince atılmaz, evlilik olur ha deyince boşanılmaz... Ama şunu unutmayın ki, duyguları, sevgisi bitmiş bir insan size zorla iyi,romantik,eskisi gibi davranamaz. Ancak hepimizin bunaldığı zamanlar oluyor, belki sevgiliniz bunaldığı bir dönemdedir. Bunu sizin analiz etmeniz lazım. Dedim ya en kötüsü sizi umursamaması, ha şimdi ağladığınız da önemsemiyor ha evlendiğinizide ağladığınızda... Ama evliyken sizi önemsememesi daha çok üzer sizi.

doğru söylüyorsunuz. Süzgeçten geçirmeye çalışıyorum. Bir bakıyorum iyi olmuş sonra hop yine kötü. Ruh dengem bozuldu kafayı yemek üzereyim. Biz evlenmek üzereydik bir çok eksi şeye ragmen ben önemsemedim karekteri güzel diye ancak artık karakterde kalmamış ortada. Çok yoruldum sanki artık sevmiyor ama bitirmeye cesaret edemiyor gibi geliyor

Bence zor günler geçiriyor olabilir başka bir gün nazını çekebilir ama demekki şuanda sıkıntısı var sevgisine gerçekten inanıyorsan nazı filan biraz bırak sıkma adamı. zaten 5 sene beklemişin 2-3 ayda gözlemle sevgisinin bittiğine o zaman karar ver ve gerekeni yap..

Burcu ne bu adamin?

Ya zaten ben alttan alıyorum bir aydır ama o düzelmiyor aksine daha da kötü oluyor seni çekemem sana ileride ilgi gösteremem vs. İnanın çok kırıcı şeyler. Ve sorun yaşadığımzda zor gün yaşıyordur diye ben hep geri döndüm. Ama o aynı umursamaz ve kaba başka biri var sanki karşımda

O zaman iki medeni insan gibi oturun karşı karşıya derdin ne senin ayrılmak mı istiyorsun sıkıldın mı bitirelim mi de.

O zaman iki medeni insan gibi oturun karşı karşıya derdin ne senin ayrılmak mı istiyorsun sıkıldın mı bitirelim mi de.
Dedim yok ayrılmak istemiyorum diyor neden böyle davranıyorsun diyorum bilmiyorum diyip bahaneler üretiyor

Hayatında başka biri yoktur umarım yada aklında
Bilmiyorum ama sanmıyorum gece gündüz çalışıyor tatilde bile. Belki sevgisi bitmiştir. Çünkü temmuzdan beri görüşmüyoruz o çalışmaya başladığından beride doğru düzgün konuşma bile yok

Dedim yok ayrılmak istemiyorum diyor neden böyle davranıyorsun diyorum bilmiyorum diyip bahaneler üretiyor

O zaman sende biraz soğuk davran mesafeli ve ağlayıp sızladığını belli etme ona o ararsa konuş o mesaj yazarsa sende yaz eminim oda soracaktır neden böyle yapıyorsun diye. Senin cevabinda şu olsun 'BİR AYDIR ÇOK YORULDUM BUNDAN SONRA SAVAŞACAK GÜCÜM KALMADI SENİN ESKİ HALİNİ ALMANI BEKLİCEM'

Buna benzer bişey yaptım soğuk davrandım seni çekemem dilara uğraşamam seninle dedi

arada mesafe varsada böyle olur uzaksınız sanırım
İnşallah en yakın zamanda düzelir, sabırlı olun biraz sizde bu süreçte. Ama yinede yaptıkları normalmiş giibi gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…