Fikir verin kızlar!

bayan_balon

an itibariyle 63,5 1 Hazirana kadar hedef 60!
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.516
1.880
333
35
gerçekten içimi döküp fikir almak için konu açtığımı belirtmek isterim en başta. Kızlar sorun eşim ve ailesi
bundan 2 yıl önce eşimin ailesiyle tartışmamız oldu, mahkemelik olduk görümcelerimle ,bütün kıyafetlerim makaslanmış ve üzerime şiddet anlamında yürümüşlerdi lohusa halimle kucağımda bebeğimle karakolda sabahlamıştım sonra tamamen bağlantımı kestim onlarla eşimde yalvar yakar ben seni seçiyorum artık onlarla işim olmaz diyip gelmişti benle 2 yıldır eşimde bende görüşmüyorduk
Ancak bu mahkeme olayları için kayınvalidem eşimi arayıp konuşmaya başladı en başta soğuk konuşmalardı fakat şuan bildiğiniz yağlı ballı konuşuyorlar gayet fakat asıl kavga ettiğim görümcemle watsaptan çok samimi bir şekilde konuşup gülüştüğünü gördüm bunu soruncada kardeşim ne yapayım diyor eşim benim beklediğimse konuşsa bile biraz yaptıklarını hissettirmesi mesafeli olması ve benden özür dilettirip öyle bir barışma yapacaksa yapmasıydı ben zaten özür dilesede görüşmemeye devam ederdim fakat en azından beni yok saydırmamış olurdu eşim ve benim bukadar sinirlerim bozulmazdı birinci sorum bu konu için eşime nasıl davranmalıyım?
Bir diğer şey eşim bayramda benim olacağım şehire onlarıda davet etmiş bi akrabaları var orda kalsınlar görüşsünler diye bayramda muhtemelen 3 4 gün beni ekip onlarla vakit geçirecek bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce kızlar?

O görüşsün ailesi sonuçta ama dediğiniz gibi size özür dilettirmesi gerekiyor. Bunu kendisine açıkça söyleyin. Kendi ailesi affetmiş olabilir ama siz affetmeyin.
bana affet konuş görüş demiyor zaten fakat beni yok sayıp onlarla hiçbirşey yokmuş gibi davranması sinirlerimi bozuyor

tabıkı görüşmeyin eşinizde sizi tercih etmiş zaten ama eşinize sımdı onlarla görüşmemesi için baskı yaparsanız sizden soğur çünkü erkekler balık hafızalıdırlar kendılerıne yapılanı hemen unutup eskısı gıbı olabılıyorlar (ve nedense sadece ailelerine karşı böyleler)yani işin özeti çocugunuzuda göndermeyın kendınızde gıtmeyın eger cok ıstıyorsa bır gununu onlara ayırsın ama ıkıncı bır gunu ayıracak olursa tartısmaya mahal vermeden konusup ona 2 yıl önceki tercihini hatırlatın bence

size affet görüş diye baskı yapmıyorsa sizde görüşme yada özür dilet diye yapmayın.
bazen bizim gibi düşünemiyorlar. daha düz yaşıyorlar.
2 yıl az değil ailesi sonuçta. birine bişey olsa sizi içten içe affetmeyebilir. yıllarca ayrı kaldım diye.
akışına bırakın bence. o görüşsün.

ayrıca bdv de öyle sorunlar okuyoruz ki o karakoldan ailesiyle çıkıp gidecek sandım okurken.
o size değer vermiş sizde bu konuya takılmayarak aynı şeyi yapın.

çocuğu görmek için geliyorlar zaten nasıl engel olabilirimki çocugu götürmemesine ayrıca şimdiden hatırlattım o tercihini fakat hiç etkili olmuşa benzemiyor açıkçası

bana affet konuş görüş demiyor zaten fakat beni yok sayıp onlarla hiçbirşey yokmuş gibi davranması sinirlerimi bozuyor
Sinirlerinizin bozulması gayet normal ben de aynı durumda olsam çıldırırdım sinirden. Yalnız öyle 3-4 gün görüşmesine izin vermeyin.

Benim eşim de bir sebepten bozuştu ailesiyle, 3 ay görüşmedi. İlk kızgınlıkla yok artık onlar benim için diyordu. Ben de dedim ki herkes sakinleşip sular durulunca barışırsınız merak etme. Dediğim gibi oldu. Onlar barıştı ben görüşmedim bi daha. Bir değil bin özür dileseler de farketmez bana, yine görüşmezdim. Ama eşime görüşme diyemem, onun ailesi, onun tasarrufu. Onlarla ilişkisini nasıl yöneteceği kendisine kalmış. Beni dışarda tuttuğu sürece ben karışmam. Nitekim de artık onlarla içinde benim olmadığım bir ilişkileri var. Konum bile geçmez aralarında.

Siz de karışmayın bence. Onlar eşinizin ailesi neticede. Sadece eşiniz aile olduğunuzu bilsin, arkanızdan konuşturmasın yeter.

Bayramda da programı siz oluşturun. Hem sizinle hem kendi ailesiyle geçirebileceği dengeli bir program yapın, tatlı dille izah edin programınızı. Aklı başında biriyse kabul etmemesi için bir neden yok

haklısınız en başta hepsini silerek beni seçip benle geldi defalarca özür diledi benden görüşmedi onlarla fakat şuan o kararlılığı o adamı göremiyorum karşımda ve bu beni çok üzüyor

Sinirlerinizin bozulması gayet normal ben de aynı durumda olsam çıldırırdım sinirden. Yalnız öyle 3-4 gün görüşmesine izin vermeyin.
izin vermiyorum zaten fakat o gidecek biliyorum beni dinlemiycek ee bende ailemin evinde olacak hırgür çıkarmak istesem olan aileme olacak işin içinden çıkamıyorum anlıyacağınız

bende karısıyım bana bu kadar şeyi yaşattıktan sonra onların hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi normal mi sizce

Bence normal..
Ailede herşey yaşanabilir..
Sonsuza kadar silmesi gerekmiyor eşinizin..
Siz görüşmezsiniz elbette ki ama onun ailesiyle görüşmesini engellemeye hakkınız yok..

Eşimin bi kızkardeşiyle bende konuşmuyorum.
Aptal saptal sebebten ötürü.
Şuanda eşim görüşüyor. Bayramdada görüşücek muhtemelen.
Ailesi neticede. Eşimle birde onlar için kötü olamam.
Görüşme demeye hakkım yok...
ynı şeyi benim ailemde yapsa eminim eşim karışmaş. Görüşme vs. demez.
Aile bu atılmaz.satılmaz. Hep bize zimmetli

bende de aynı şekilde özür dilesede ömrümce konuşmak görüşmek orda kalsın yüzlerini görecek tahammülüm yok ama ben sanki hiç yokmuşum gibi davranması beni yıpratıyor açıkçası ahh azcık kendime hakim olsam tatlı dille işini yürütebilen bir insan değilim malesef tepkilerimi direk veren bi insanım ayrıca program oluştursam dinlemez zannetmiyorum o bildiğini okur onları görünce bence

Görüşme demiyorum bende ama biraz mesafeli ol diyorum bildiğin vıcık vıcık konuşmalar gülüşmeler ben bunu kaldıramıyorum onca şey yaşandı o biraz dik dursa bir daha bana o şekilde davranmaya yeltenemezler diye düşünüyorum

Ya aldırma boşver. Sana dokunmasınlar ne halt yerse yesinler.
Görüşmüyosun neticede.

Ya aldırma boşver. Sana dokunmasınlar ne halt yerse yesinler.
Görüşmüyosun neticede.
evet orası öyle ben mi çok kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama bana yapılanları hala unutamıyorum haksız yere çok kötü şeylerle karşılaştım ve hayatım boyunca yaşamadığım şeyleri yaşattılar bana allaha havale ettim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…