Fikir verin lütfen :(

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Kızlar 5.5 ay”dır boşanma aşamasındayım bir türlü duruşma aşamasına gelemedik,bu süreçte konuşmak isteyenler oluyor ama herkesi kendimden püskürtüyorum eşimle tekrar biraraya gelmemiz mümkün değil .Bu aşamada karşı cinsden biriyle konuşmak yanlış mı olur ?

Evliliğim 4-5 ay sürdü kendimi aptal gibi hissediyorum bir daha evlenemeyecek gibi ((

İlla ki duygusal birşey olsun veya evleneyim diye görüşme gibi bi isteğim yok ayrıca neden linç edileyim eşimi”mi aldatıyorum sadece resmiyet olan bir evlilik ....Sevgi saygı herşey bitmiş bir evlilik ....

Ve ayrıca Eski eş kişisi diyeyim gidip bayanlarla görüşüp birlikte olurken kadının biriyle konuşması mı linç konusu oluyor ?

Ve ayrıca Eski eş kişisi diyeyim gidip bayanlarla görüşüp birlikte olurken kadının biriyle konuşması mı linç konusu oluyor ?
Yanlışa yanlışla karşılık vermek sizin tercihiniz. Kimse eski eşin gorussun sen görüşme dememiş ki.

boşanmanız resmen gerçekleşmemişken sadakat yemininiz devam ediyor.boşanma sırasında mahkemede olumsuz şekilde karşınıza çıkabilir bu durum.aleyhinize kullanılabilir rahatlıkla.insanların demeye çalıştığı bir boşanma geçiriyorsunuz daha bir evliliğiniz bitmeden bir durum hemen yenisinin peşine düşmeyin.dinlenin bi nasıl güveneceksiniz hemen.kendinizi toparlayın.

Eski eş kişisini de kimsenin alkışlayacağını sanmıyorum. Sizi eleştirmeye gelmedim yanlış anlamayın ancak görüşmek isteyenler oluyor demişsiniz boşanmamış bir kadınla görüşmek isteyen adamlara ne kadar güvenebilirsiniz. Kaldı ki kısa zaman evli kalmışsınız demek ki gerçekten kötü şeyler yaşadınız ki yuvanıızı daha başında yıkma kararı aldınız. Yeni birileri ile görüşmek sizi korkutmalı en azından şu süreçte sütten ağzı yanan misali. Bilmiyorum en azından kendi bakış açım böyle söylüyor.

Benim bildiğim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama sizde öyle birşey yok .

Bir süre bekleyin bence birlikteliğiniz ortaya çıkarsa ''aa bak bu adam için boşanıyor kesin'' diye damgada yiyebilirsiniz yada mahkemede boyle yansıtabılırler senin aleyhine hiç belli olmaz.

Zaten yorucu bir süreç, bence manen beynen dinlenmeye ihtiyacınız vardır. Kaldı ki illa olacaksa dava sonuçlandıktan sonra olsun bence. Sevgiler.

Bu durumda yapma. Aldatmaya giriyormuş. Başka üyenin konusunda öğrenmiştim. Belting ali ile beni aldattı diyip beraber resimlerinizi, konuşmalarınızı delil olarak kullanabilirler. Siz boşanana kadar bekleyin

Bu linç linç linç neymiş. Fikirler farklı, görüşler farklı. Ortak olan şudur, hem paylaşıp hem de insanlar genel kanıya varınca, ortak düşünce oluşunca aynı şeyleri yazıyorlar. daha çok yeni, dikkat edin, mahkemede aleyhinize kullanırlar diyoruz. Hoşlarına gitmeyince gitmeyince beni linç ettiniz . Lütfen yani. Burda sizi mahkemede zor duruma düşürecek bir konuyu öğreniyorsunuz teşekkür edebilirsiniz

Yanlış olur once bi ferahla bence birinden kurtulmaya çalışırken nasil başkasına odaklanilirki

Bencede bekleyin acele etmeyin.Bende bosandim banada ayni teklifler geliyodu ama bana etik gelmedi birinin nikahindayken hala onun soyadini tasiyoken kimseyle gorusmedim.şimdi boşandım ama kismet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…