Ofis ortamı öyle kurumsal biryer değil . Zaten kız mailleri de doğru düzgün kontrol etmiyor kiIkisine ortak mail at ve bugun su saate veya yarin su saatte bir saatlik toplanti ile tatil oncesi bilgi paylasimi yapalim yaz.
Maile cevap vermezse zaten peesinde kosacak degilsin. Senin soyledigin saatler disinda bir talebi de gercek bir bahanesi yoksa kabul etme.
O zaman tekrar çağıracağım benim işim bitince eğer gelmezse de yine bu sefer Patrona söyleyeceğim kıza bşy demedenÖnce kızla konuşun, baktınız hala tık yok mecbur bırakıyosun beni patronla konuşmaya arada beni bırakıyosun deyin.
Ofis ortamı öyle kurumsal biryer değil . Zaten kız mailleri de doğru düzgün kontrol etmiyor ki
Söz uçar yazı kalır mı diyorsun mail olarak yazsam bu salak maillerine bakmıyor kiValla ben sozel isten cok cekinirim. Yok bana demedi bile diyebilir sonrasinda.
Ben gidip yanliz gorusmem iki kez soylemissin zaten. Patronun yaninda su saatte goruselim de, baska da zamanim yok ona gore de! Artik ondan sonra patron onu sikistirsin seni degil.
Patron diper odada duymaz kiPatron kızın yakınına gittiginde elinizde iş olsa bile bırakın ve kaç gibi gelirsin seni bekliyorum hala gibi imada bulunun ki patronda duysun sordugunuzu
Ofis ortamı öyle mail vs kasar zaten yanıbaşımdaPatronunuzunda cc de oldugu bir mail at saat ve yer bildirimi yap egitimle ilgili icerik olarak daha once yapamadigimiz diye belirt
Mail de olmaz demişsinPatron diper odada duymaz ki
Yo patron gercekten sordu ama kız bıyık altından gülerek şu an işim var diyorMail de olmaz demişsin
O zaman kıza yalan söyliceksin
Patron aradı yada sordu eğitim verdin mi diye ne diyim de kıza
Ozaman patrona soyle bunda gizli sakli birsey yok kiza bugun tekrarla bugun egitimi vermem lazim yoksa patrona almak istemedigini soyleyecegum de yine almazsa soyleyinOfis ortamı öyle mail vs kasar zaten yanıbaşımda
Dediğim gibi git kıza patron sordu ne zaman vericeksin diye ne diyim deYo patron gercekten sordu ama kız bıyık altından gülerek şu an işim var diyor
Kızda Patrona benim işim var o Yüzden dönemedim derOzaman patrona soyle bunda gizli sakli birsey yok kiza bugun tekrarla bugun egitimi vermem lazim yoksa patrona almak istemedigini soyleyecegum de yine almazsa soyleyin
Gün sonuna kadar söyleyeceğim kızı bir kez daha gördüğümde yok hayır vs derse de o zaman Patrona anlatamadım devamlı bahane bulup işim var diyor siz zaman tayin edin o zaman göstereyim o zaman diyeceğim .Dediğim gibi git kıza patron sordu ne zaman vericeksin diye ne diyim de
Gülerse yada savarsa peki öyle derim o zaman de ve patrona gidip henüz anlatamadım işi varmış bilginiz olsun de
Mutlaka üstünden at yoksa kabak sana patlar
Sonrası seni niye baglıyorki sen hesabını verdin sıra ona gelirKızda Patrona benim işim var o Yüzden dönemedim der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?