- 15 Kasım 2021
- 58
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi Donutlatte
-
İlk yazdığı gün yani pazar akşamı oluyor. Durumunda bir bebekle fotosu vardı. O salata yiyoruz demi deyince bende bir cümle yazıp sonra bebis kim dedim. Yeğeniymis. Bir kaç foto daha attı falanbence ilgilense pek çok fırsat doğmuş yazardı.
bir de bebiş kısmını anlamadım siz mi ona yazdınız
Kesinlikle. O kadar çok fırsat varki bencede. Akşam yürüyüp benim sevdiğim bir kahveci var orda ona da önerdim. Bir kahve içebiliriz. Ama böyle bir şey söylemiyor. Şimdi odasının kapısı da kapalı. Görmek istese açık olur. Gelip giderken karsilasirizGerçekten ilgilense otu çöpü bahane eder yazardı, fazla anlam yükleyip üzülmeyin sonra
aa anladım ben de ona bebiş diye hitap ettiniz sandımİlk yazdığı gün yani pazar akşamı oluyor. Durumunda bir bebekle fotosu vardı. O salata yiyoruz demi deyince bende bir cümle yazıp sonra bebis kim dedim. Yeğeniymis. Bir kaç foto daha attı falan
Göz kırpma emojisi kullanmalarından öyle nefret ediyorum ki anlatamam. Kendinden aşırı bir emin olma hali, büyüklük taslamadan göze sokmadan kibirlenme, böbürlenme falan..Merhaba, isyerinde biri olduğundan önceki konumda bahsetmiştim. Bana ilgisi var gibiydi bende ona ilgimi belli ettim bence. Şimdi 2 akşamdır bana mesaj atıyor. Ben 2 aydır diyetteyim ve zayıfladım. O da diyete girdi. Birgün salata fotosu atmış salata yiyoruz demi diye. Durumda foto vardı bebis kim diye sordum konuştuk. Dün de açım oluyorum diye yazdi. İki cümlelik oluyor konuşmalar ve bitiyor. Sürdürmeye çalışmıyor. Ben ilk gün diyete hosgeldin diyip sonraki mesajda yalnız değilsinyazdım. Mesaja kalp koydu bir şey yazmadı bitti. Dünde iyi çalışmalar yazdım İngilizce çalışıyor yine kalp koydu ve bitti. Gün içinde karşılaştığımızda Ben gülümsüyorum falan o pek ilgilenmiyor. Acaba diyet falan muhabbet olsun diye mi yoksa kalp falan bir şey var mı? Evlerimiz yakınmış. Ben akşam yürüyüş yolunda yürüyorum dedim. Abin evden biri gelmiyor mu senle falan dedi. Ben de iş çıkışı gidiyorum tek dedim. Kafam karisti. Bir de mesajlarında hep göz kırpan emoji var. Benden de 3 yaş küçük.
Merhaba, isyerinde biri olduğundan önceki konumda bahsetmiştim. Bana ilgisi var gibiydi bende ona ilgimi belli ettim bence. Şimdi 2 akşamdır bana mesaj atıyor. Ben 2 aydır diyetteyim ve zayıfladım. O da diyete girdi. Birgün salata fotosu atmış salata yiyoruz demi diye. Durumda foto vardı bebis kim diye sordum konuştuk. Dün de açım oluyorum diye yazdi. İki cümlelik oluyor konuşmalar ve bitiyor. Sürdürmeye çalışmıyor. Ben ilk gün diyete hosgeldin diyip sonraki mesajda yalnız değilsinyazdım. Mesaja kalp koydu bir şey yazmadı bitti. Dünde iyi çalışmalar yazdım İngilizce çalışıyor yine kalp koydu ve bitti. Gün içinde karşılaştığımızda Ben gülümsüyorum falan o pek ilgilenmiyor. Acaba diyet falan muhabbet olsun diye mi yoksa kalp falan bir şey var mı? Evlerimiz yakınmış. Ben akşam yürüyüş yolunda yürüyorum dedim. Abin evden biri gelmiyor mu senle falan dedi. Ben de iş çıkışı gidiyorum tek dedim. Kafam karisti. Bir de mesajlarında hep göz kırpan emoji var. Benden de 3 yaş küçük.
gerçekten yeğeni olduğuna emin misin?
Elinin altında mı tutuyor nedir, o konu açmadan yazma sen ya da sen de kısa kısa cevaplar ver bakalım ne olacak. Hiç hoş değil bu yaptığı
İşte sorun orda birazda. Ama niye yazıyor. Şimdi kapı niye kapalı.İlgisini yanlış yorumlamış olabilir misiniz?
İşte sorun orda birazda. Ama niye yazıyor. Şimdi kapı niye kapalı.
Arkadaş olarak yazıyor olabilir hemen yanlış anlamayın bazen karşı cins yanlış anlıyor olabiliyor dostane yazılan her şeye anlam yüklememek lazımİşte sorun orda birazda. Ama niye yazıyor. Şimdi kapı niye kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?