fikir verir misiniz???

Bir an için bizim komşuyu mu tarif ediyorsun acaba dedim. Kadıncağız önce gelir buz dolabı, mutfak dolabını teftiş ederdi ki sonrasında sıkıysa ayy .... hanımcım bizde de kalmamış diyebilesin.
Eve iki poşetle gelsen 1 dak sonra kapıya gelir ne aldınız diye (delikten bakıp).
Hatta zile basar, kapı açılınca direkt banyoya gider sonrasında bir bakarsın kafasına şampuan sıkmış gidiyor (banyo yapacakmış şampuanları bitmiş), eeee noldu demeye kalmadan evine girer kapısını örter. İnanılması zor değil mi ama gerçekten böyleleri de var hayatta. Böylelerine engel olmanın tek yolu tamamen ilişkiyi koparmak. O kadar yüzsüz oluyorlar ki sen utanıyorsun söylemeye.

Aaaa ne yüzsüzler varmış , bulaşıkları bile komşunun makinesinde yıkanayan varmış derken , direkt banyoya girip kafasına şampuan sıkanı da duymuş oldum böylece alsanaalsanasmileMümkünse kapıyı açmamak lazım böyle tiplere aklinialirimsmile

çok abartmış komşunuz.sizde çok iyi niyetlisiniz belli ki. kendinizi kullandırtmayın.komşuluk , hatta arkadaşlık ilişkilerinin bile bi dozu vardır.bunu aşmasına izin vermeyin.gerektiğinde hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor.karşımdakini kırmıcam diye uğraştıkça üzülen siz olursunuz.

Son düzenleme:
Ay tasi valla hem guldum hem cok sasirdim nasil olur? eyer tam yazdigin gibiyse insanin agzi acik kalir musade vermeniz cok tuhaf ayrica bir sey demiyormusunuz?

Bu kadar tawiz wermeniz durumunda bu sonuçlara daha çok katlanmak zorunda kalacaksınız . Hele ki bulaşık makinası teklifi we ay taşının şampuan meselesini okuduktan sonra :1shok: oldum .

ıyi niyetleriniz suistimal ediliyor , kendinizi bu kadar kullandırmayın . Sonuçta onların eşleri de , sizin eşiniz de çalışıyor . Onların eşlerinin kazandığı para da sizin ki pul mu ? Akşama kadar binbir sıkıntı we zorlukla çalışan eşlerinizin emeklerini , gönlünüz istediği zaman sewdiğiniz insanlarla paylaşabilirsiniz ; ama bu gibi insanlarla aranıza mesafenizi koyun .

burda yazılanları okuyunca aklıma birden yeni başlayan bir dizi varya TÜRK MALI o geldi......kaydirigubbakcemile3

allahım daha neler duyucaz
komsunuz ıyı bır ınsan olabılır sıze gore ama
bu taraftan bakılınca ıyı nıyetınızın suıstımal edıldıgını dusunuyorum
komsulugunuzu devam ettırebılırsınız ama bellı sınırları netlestırerek olursa daha kalıcı olur dıye dusunuyorum

aytası bahsettıgın komsunla gorusmeyı kestıgını dusunuyorum

Tabi ki artık görüşmüyorum. Ama ooo bayağı bir süre sömürdü kadın resmen. Gerçi onun değişen bir şey yok ki ben olmam başkası olur.

hımm canım benimde bi komşum vardı. bak o kalıma geldi.bende severim kendisini. gelirdi oz amn ben bekardım. o evli.gelirdi konuşur dertleşirdik ama hiç susmazdı.yalnızz apartmanda sırayla herkese yapmış .paket makarnasından deterjanına kadar herşey istenirmi. apartmanda çok yakın bi ardaşım vardı. bi ara ona dadanmışdı. düşünsenize patates yemeği yapcam patttasin varmı diye dayanırdı kapısına. ben çalıştığım için bana pek gelemzdi. sanki kadın ondan şunu alayım bundan bunu alayım diye kar yapma derdindeydi. kimseti ayıplamıyorum. herkesin maddi sıkıntısı olabilir amabunun kocası çalışıyordu. birgün bayram ziyareti niiyetine akşam oturmaya gittik.üstüne başka misafirlerde geldi.düşünün biraz fazla kişi geldi çay bardağı yetmedi. bana söledi canım sen evden getirebilirmisin diye.Bilmiyorum belki kocasımı pintiydi ne artık.

hıı birde dediğim gibi bazen düşünürdüm bu şekilde kar yapma derdindemi.bi arkadaşım derdi. bu böle parasını artırmanın derdinde ama bak her ay bi dr parası veriyor. Allah bi yerden çıkartıyor derdi arkadaşım. bilemiyorum artık Alllah bilir

Okuduklarıma inanamıyorum,bunlar komşumu yankesici mi?:1shok:

o sizden ne istediyse bi yere not et bi iki gün geçince git sende ondan iste seni kullanamayacağını anlasın tamam ihtiyacı olur komsunun verilir yiyecek ekmeği olmaz yemeğinin arısını götürüp verirsin ama bulaşıkları makinanda yıkayayım diyebiliyorsa ihtiyacı olduğundan değil sadece yüzsüzlüğe vurmuş artık yarın öbür gün misafirimi sizin evde ağırlıyım banyonu kullanayım filan der:))

Yok yahu :1shok:daha neler duyacağım,
Bulaşıklarımı senin makinanda yıkayalımmı??akannehir
Yani herşey duydumda bir bu kalmıştı,sempatiksalakcinni
Melek doğru söylüyor, yakında senin evde misafir ağırlayabilirmiyim bile der laelaelaelaelae
Hani ekmeği suyu yoksa istesin...
Bir bulaşığıda elinde yıkayamıyormuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…