fikir verirmisiniz:(

Adam çok çok haklı. Evliliğiniz temeline mayın döşemişsiniz tek tek patlıyorlar.
İstemekle olmuyor o işler malesef, çaba sarfetmek lazım. Hiç bir insan mutsuz, huzursuz olduğu eve gelmek istemez.
Nevyapayim peki nasıl değiştirebilir m kendimi...

Neler yapabilirim mesela..Benim annemle babam hiç bizim gibi kavga etmezdi hatta annem kizdigimda babam susardi..annemde konusacaksa asla kötü söz sarf etmeden konuşurdu..esim biraz annenden örnek alsan böyle olmazdık diyor..
Tartışma sırasında kullandığınız kelimelere dikkat edin mesela.aşağılayıcı ve kırıcı olmayın. Çok sinirli iseniz tartışmayın hatta sakinleşmeyi bekleyin.suçlayıcı bir tavır almayın. Evde huzur olmadığında eşler nasıl mutlu olsun ki?
Sorunları halletmek için tartışmak şart değil. Oturun sakince konuşun. .

Benim eşimde sen gibi genelde iyidir ama sinirlendiği an onu tanıyamam pireyi deve yapar ..
Eşini çok iyi anlıyorum, sen önce kendini törülemeye bak sivri yanlarını eşine batırmaktan vazgeç ..
Eşin zaten mülayim bir insansa zamanla sendeki değişimi farkedip eski haline dönecektir ..
Bu arada eşin değişmemiştir sadece sana tavrı değişmiştir . .. Tecrübe ile sabittir tavsiyem uygularsın
umarım .

Bu not işi mantıklı gerçi esim görünce dalga geçer anca yaz uygulama sıfır der ama basarocam

EEvet bana karşı değişti zaten torpulemek istiyrm..ama oda bıktı böyle hareketlerimden.ki benim bu hareketlerimden başka daha büyük dertleri var düşünmesi gereken

Bu not işi mantıklı gerçi esim görünce dalga geçer anca yaz uygulama sıfır der ama basarocam
İnsan sinirlenince mantıklı düşünemiyo hemen kırıp dökmeye çalışıyo ama bu not işleri gerçekten işe yarıyo yapman gereken görevleri yazıp sonrada artık bakmadan aklına gelmesi gibi birşey..
Eşya dolabına koy ;şifreli yaz...

Vuhuu sen bu işleri biliyosun da çaktırmıyomuşsun çakma değil gerçek bi hanımefendüsün

Nevyapayim peki nasıl değiştirebilir m kendimi...

Öncelikle sinirine hakim olmayı öğren. Olamiyorsan yardım al. Saygı çok önemli, bunu da aklından çıkarma.

Erkekler çocuk gibidir, çok ufak şeylere kanar, minnacık şeylerle mutlu olurlar. Onun sevdiği bişey yap. Ne bileyim futbol seviyorsa maç olduğu gün tv'nin karşısına sofra hazırla falan filan. Eşin ne sever ne sevmez bilmiyoruz ki net şeyler önerelim.

Yazılacak herseyı yazmıslar ama bencede evlılık sevgısız bıle yurur ama saygısız yırumez canımcım yanı kendıne cekı duzen ver bu sekılde dahada lackalasırsa tparlayamazsn sevgı ıstemek ıcın sevgı gstermek gerek once sen sevgını saygını gster bunun ustıne esın duzelmezse o zmn knus suc sende artık adam aagzını acıp gzunu yumdugunda sen sus ve o sakınlesınce senın gıbı bı adama yakısmadı cok kırıldım hayatım de bırbırımıze saygımızı kruyalım ben hatamı anladım duzelmeyd calıscam senı eskısı gıbu grmek ıcın elımden gelenı yapcam de ama demeklede olmz yap bunları sakınlıgını kru olculu ol snra adam grdukce o da duzelr

EEvet bana karşı değişti zaten torpulemek istiyrm..ama oda bıktı böyle hareketlerimden.ki benim bu hareketlerimden başka daha büyük dertleri var düşünmesi gereken

bunun bilincindesin ne güzel .. Gerçekten insan eşi de olsa soğuyo karşısındakinden böyle durumlarda .
Bir an da sen de değişemezsin ama yavaş yavaş kendini törpüleyemez misin ?
Öfke kontrolü ile ilgili kitaplar var onlar faydalı olabilir .

Gizemli olmayı bu basarabilsem ben hemen herseyimi eşimle paylasirim
hiç gizemli olamiyrn..siz Neler yapıyorsunuz mesela...:)

maç gunu onun gunudur zaten.yemeği meyvesi kahvesi hazirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…