Hırka cebi gibi duruyor dümdüz pek cezbetmedi.
Gecen hafta zarada bu tarza benzer kabanlar gormustum bence bir de oraya bak. Fiyat olarak da benzer.
Beymen mi ?
Bilemiyorum ama 400 fazla o zaman beymen olsa bi nevi. Bi de yeni sezon ondan fiyatı yüksektir kampanyaları takip edin düşüş olabilirForever new..
Bence klas duruyo çok zayıfsan yakışır küçük gösterme problemi için de iyi bi ağırlığı var
Yani senin için ideal sanki
Evet yeni sezon fiyatları baya yüksek..Bilemiyorum ama 400 fazla o zaman beymen olsa bi nevi. Bi de yeni sezon ondan fiyatı yüksektir kampanyaları takip edin düşüş olabilir
kızlar konuyu buraya açıyorum çünkü nereye açacağımı bilemedimsizden fikir almak istiyorum..
geçen gün bir avm de bir kaban gördüm,benim çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz pahalı geldi.
400 tl'di. Kaban olarak kaliteli birşeydi yani ince bir kaban değil sıcak tutucak bir kabandı.
Sizce görünüş olarak bu fiyat değer mı yoksa çok mu pahalı?
Bana akıl verin çok kararsız kaldım
Sonuçta sırt önemli :) sırt üşümezse,üşütmezsin diye biliyorum..
görünüş olarak resimde basit duruyor biraz evet. Ben mağazada giydiğimde beğenmiştim.birdaha bakıcam zaten avm de yeni sezon kabanlara bir göz gezdiririm..
Jameya hiç yakıştıramadım sana :)
Kaç yaşındasın ki ?
Bu kadar ağır bir parça giyebilmek için ...
Sizin beğenmeniz önemli zaten belki üstünüzde güzel duruyodur yakıştırmak önemli bazı beğenmediğimz seyler bile üstümüzde çok güzel durabiliyo
29 yaşım :)
Yaşına göre fazla ağır giyiniyorsun o halde :)
Zevkler tartışılmazmış ya, 400 TL bu kaban için değer mi bulunmayacak bir kumaş da değil ama sen bilirsin.
Aslında hep spor giyinirim ve artık sıkıldım bu tarzdan biraz değiştirmeye karar vermiştim :) küçüğüm zaten tip olarak
Kaban kalite açısından güzel,yani en azından ben 4 senedir böyle kalitese bir kaban aradım bulamadım..
genelde incecik kumaşlar var.. biraz daha göz gezdiricem zaten..
Yok yani bulunmaz hint kumaşı değil demek istemiştim :)
Tam bir Şeyma Subaşı kabanıOnun gibi ince, narin bir hatun kişisiyseniz güzel taşırsınız
Ay evet zapzayıfım. Havalı o zaman desenize :)))
Zara woman tarz Evet evet havalı ama birazcık pahalı, pazarlık yapsanız :))
Avm lerde indirim yapmazlar :)) ama denerim
Ben normal bi butik sandım pardon :)
O zaman gülü seven dikenine katlanır canım
başka modeller bakın bence. Hiç 400 liralık bir kaban gibi durmuyor. Kötü değil ama birinin üzerinde görsem "wooooov!" Dememkızlar konuyu buraya açıyorum çünkü nereye açacağımı bilemedimsizden fikir almak istiyorum..
geçen gün bir avm de bir kaban gördüm,benim çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz pahalı geldi.
400 tl'di. Kaban olarak kaliteli birşeydi yani ince bir kaban değil sıcak tutucak bir kabandı.
Sizce görünüş olarak bu fiyat değer mı yoksa çok mu pahalı?
Bana akıl verin çok kararsız kaldım
Güncelleme: Neslihan atagül de kullanmış aynı kabandan kızlar. Benim de fiziğim ona benziyor boyum da 3 cm daha az ondan.. yakışmış sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?