fikir

limonluu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
38
20
88
İyi akşamlar direk konuya gireceğim.25yaşımdayım iki çocuk annesiyim lise mezunuyum ama okumak çalışmak çok istiyorum,bebeğim küçük 8aylık diğeri de 1.sınıfa gidiyor.üniversite için yada KPSS için ne gerekiyor neler yapmam gerekiyor bilmiyorum ve sizlerin düşünlerini merak ediyorum.burda açılan konulardan iyice heveslendim ve biran önce bi yerden başlamak istiyorum. Nasıl ders çalışmam lazım neler yapmam lazım fikirleriniz için şimdiden çoook teşekkürler

Çocuklar küçük olduğu için evde kalıp bakmanız gerekiyor sanırım? Yani bir kursa gidemezsiniz? Eğer durum bu ise eve kpss kitabı almanızı ve internetten videolar izleyerek çalışmanızı öneririm.

Lise mezunu iseniz biraz zor atanmak.
Bence bir üniversite okuyun öncelikle, sonra.kpss ye calisirdiniz

Video izleyerek yapabilirsiniz.. Kpss kitapları alın . Çokta zor değil emin olun isteyin yeter ki

Sana benimhocam ı tavsiye ederim YouTube den izle bedava bu hizmeti dersaneye gidemeyenler için yapıyorlar videoları izle test çöz ben kitaplarını alıp videoları takip edip test çözmüştüm evde daha iyi kazanılacağını düşünüyorum zamanı kendin ayarlayabilirsin

Ayni durumdayiz
25 yasindayim
2 cocgugum var
Suan universiteyi disardan okuyorum
Insallah bitirirmeye calsiyorum.
Universite mezununolmaya calis bence

Acikogretimden bir bölüm.yazabilirsiniz üniversite okumak.istiyorsaniz. lise kpss dende adalet bakanlığının ilanlarına basvurursunuz katiplik mubasirlik gardiyanlik gibi. Puanlar düşük oluyor buralarda mülakata giriyorsunuz sonuca göre atama yapılıyor en kısa yoldan böyle yapabilirsiniz ama en yakin lise kpss 2020de var. Youtubea üzerinden benim hocam kanalini takip edin onlar size nasıl çalışmanız gerektiğini anlatır dershaneye para vermenize gerek yok

Çok sağolun peki açıköğretimden hangi bölümler olur

Hangi bölümü okuyorsunuz önce lys ye filan girdiniz sanırım.
Kamu yonetimi okuyorum
Evet oncesindr ygs ye girdim
Ygs hazirlik kitabinal sıkı çalış acikogretimden kolayca kazanirsin 2 yillim yada 4 yillik.
Mezun olduktan sonra kpss de lise mezunlarina gore daha avantajli olursun

Kamu yonetimi okuyorum
Evet oncesindr ygs ye girdim
Ygs hazirlik kitabinal sıkı çalış acikogretimden kolayca kazanirsin 2 yillim yada 4 yillik.
Mezun olduktan sonra kpss de lise mezunlarina gore daha avantajli olursun
Çok soru sordum ama mezun olunca ben iş yapabileceksiniz

Lise mezunu kpss ye girin ya da 2 yıllık açıköğretim bitirip girin aynı sınava giriyorlar ztn. Eğer okuyacaksanız da atanabilecek bir bölüm okuyun

Çok soru sordum ama mezun olunca ben iş yapabileceksiniz
Estagfurulah sorabilirsn tabi

Simdi soyle soyliyim
Eşim orgun hukuk okurken ayni zamanda aciktan kamu yonetimi bitirmisti
Kpsslerden sonra mulakatlarda 4 kere kaldi gecemedi. Ama azmetti 5.ci de kazandi.
Simdi Allaha sukur Adliyede hatiri sayilir bir mevkide gorev yapıyor.
Hos o kadar olamasa da en azindan memur olabiliriz. Yasimiz daha genc cocuklar toparlansin ilerde bizde yapariz biseyler insallah

Aynen bende çocuklar büyüyene kadar çalışmaya hazır olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…