fikirim sasti yardim

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba melek kalpli kardeslerim sixin fikrinizi merak ediyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Sixe sorum nisanliniz ayrildiktan bes gun sonra yabanci esKi sevgikisne bebek beni ekle falan diye yorum yapsa ne dusunurdunuz ?

Düsünecek birsey yok. Bitmis gitmis. Takip etmeyin ne yaparsa yapsin. Sükredin halinize kurtulmussunuz böyle birinden.

eski nişanlınızın o bebeğe karşı olan düşüncelerini düşünmeden edemedim.... ayrılır ayrılmaz bu ne iğrençlik bu ne basitlik, çok ballıymışsın kurtulmuşsun....

kurtulduğum için şükrederdim açıkçası, bir de "bebek" nasıl iğrenç aşağılık bi hitap şeklidir Allah aşkına?

eski nişanlınızın o bebeğe karşı olan düşüncelerini düşünmeden edemedim.... ayrılır ayrılmaz bu ne iğrençlik bu ne basitlik, çok ballıymışsın kurtulmuşsun....

Cok sasirdim gorunce polonyaliydi eski sevgilisi instagramda bebek faceden ekle yazmis sok oldun

Severek nisanlandik ama hakarerleri yuzuk atip durmasi en son anneme saygisuzlik etmdsi bitirdi bizi

Gidip okudum eski konunuzu, takip etmenize bir şey diyemiyorum,
bana göre aklınız hala başınıza gelmemiş, değil takip etmek onu hatırlatan bir şey denk gelse küfür ederim öyle bir insana o kadar.

Gidip okudum eski konunuzu, takip etmenize bir şey diyemiyorum,
bana göre aklınız hala başınıza gelmemiş, değil takip etmek onu hatırlatan bir şey denk gelse küfür ederim öyle bir insana o kadar.

O kolau unuttu o kadar olaya ragmen bende kiziyruk kendime cok ama zoruma da gitti

Merhaba melek kalpli kardeslerim sixin fikrinizi merak ediyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Sixe sorum nisanliniz ayrildiktan bes gun sonra yabanci esKi sevgikisne bebek beni ekle falan diye yorum yapsa ne dusunurdunuz ?
Canim hala buna mi takintilisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…