Siz de anıları hatırlarken annenizin gözlerinin dolmasını es geçmeyin o zaman, zorunuza gitmesin.
Canim hala buna mi takintilisin ?
Cok haklisin kardesim ama seven insan bunu yapmazdi denimi hemen araysa girmezdi
Kendini tutup facebooka bakmayarak. Ne halt ederse etsin sana ne.Merak duygym yuzunnden sanirim nasil asacaksam bunu
Seven insan sevdiğinin annesine de apır sapır konuşmaz evet, arayışını hala sallamıyorum gitsin istediğine ne derse desin bu saatten sonra
Kendini tutup facebooka bakmayarak. Ne halt ederse etsin sana ne.
Ben cogu kisinin cogu kisiyi grrcekten sevdigine inanmiyorum. Nisanlin seni sevseydi zaten annene oyleCok haklisin kardesim ama seven insan bunu yapmazdi denimi hemen araysa girmezdi
Ben cogu kisinin cogu kisiyi grrcekten sevdigine inanmiyorum. Nisanlin seni sevseydi zaten annene oyle
Okuz gibi davranmazdi. Onun seni gercekten sevmiyor olmasi da senin deyerini dusurmez. Kendini onun sana verdigi deyerle deyerlendirmEkten vazgec bence. Sana abla tavsiyesi.
Hayat kisa, dunyada da insan cok emin ol.
Iste kimsenin saygisizligini ve bencilligini bastan cekmiyeceksin. Bunu ogrenmis oldun. Birdaha yapmazsin. Bu aci da gecer merak etme.Cok haklisin arkadasim ama zoruma giden her kahrini cektim yeri geldi kufrunu cektim seviurum diye kac kez yalvardim. Zoruma gitti bu davranjslari sevgili ikenki nisanin bSindaki adam gitmisti. Ne bileyil bir de o kenduni sucsuz beni ise annemi secip onu sahipsiz birakmakla sucladi
Iste kimsenin saygisizligini ve bencilligini bastan cekmiyeceksin. Bunu ogrenmis oldun. Birdaha yapmazsin. Bu aci da gecer merak etme.
Zaten seni her an aldatabilecek potansiyele sahipmiş.Hamd et erken dönmüşsün.
Eskiye bebek beni ekle demek mi
NE kadar basit ve hödük bir adammış,ben bunla mı beraberdim derdim ve buz gibi soğurdum
takip etmeyin.
Malesef bunu bir kez daha gorduk. Biz sevgili iken o eski polonyali sevgilisye konusyrdu ben kalp yapilmid mesaji falan yakalayinca soz verdi yemin etti de af etmistim. Ama ayrilinva hemen ona kosmus sozde beni cok seviyrdu
Allaha bir kere daha sukrederdim. Boyle karakterdir bir insandan beni kurtardigi için.
Bizde bir laf vardır.Affedersen bir daha yapar diye.İspatı olmuş sanki.
Zararın neresinden dönersen kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?