fikirim sasti yardim

Seven insan sevdiğinin annesine de apır sapır konuşmaz evet, arayışını hala sallamıyorum gitsin istediğine ne derse desin bu saatten sonra

Sonuna kadar haklisin ona gore o sutten cikmis ak kasik anneme o lafi dediginin aksami cevap hakkimi kullandim dedi saygiszlik etmedim kimse emrivaki konusumaz dedi. Ki annesi gil o anneme yukdek sesle kinusurken tek laf etmediler

Cok haklisin kardesim ama seven insan bunu yapmazdi denimi hemen araysa girmezdi
Ben cogu kisinin cogu kisiyi grrcekten sevdigine inanmiyorum. Nisanlin seni sevseydi zaten annene oyle
Okuz gibi davranmazdi. Onun seni gercekten sevmiyor olmasi da senin deyerini dusurmez. Kendini onun sana verdigi deyerle deyerlendirmEkten vazgec bence. Sana abla tavsiyesi.
Hayat kisa, dunyada da insan cok emin ol.

Cok haklisin arkadasim ama zoruma giden her kahrini cektim yeri geldi kufrunu cektim seviurum diye kac kez yalvardim. Zoruma gitti bu davranjslari sevgili ikenki nisanin bSindaki adam gitmisti. Ne bileyil bir de o kenduni sucsuz beni ise annemi secip onu sahipsiz birakmakla sucladi

Iste kimsenin saygisizligini ve bencilligini bastan cekmiyeceksin. Bunu ogrenmis oldun. Birdaha yapmazsin. Bu aci da gecer merak etme.

Allaha bir kere daha sukrederdim. Boyle karakterdir bir insandan beni kurtardigi için.

Zaten seni her an aldatabilecek potansiyele sahipmiş.Hamd et erken dönmüşsün.

Eskiye bebek beni ekle demek mi
NE kadar basit ve hödük bir adammış,ben bunla mı beraberdim derdim ve buz gibi soğurdum

Iste kimsenin saygisizligini ve bencilligini bastan cekmiyeceksin. Bunu ogrenmis oldun. Birdaha yapmazsin. Bu aci da gecer merak etme.

Cok haklisin aileme anlatinca hepsi sasirdi cunku onlara aramizdaki sorunlari anlatmiyrdum uzulurler o duzelir diye

Zaten seni her an aldatabilecek potansiyele sahipmiş.Hamd et erken dönmüşsün.

Malesef bunu bir kez daha gorduk. Biz sevgili iken o eski polonyali sevgilisye konusyrdu ben kalp yapilmid mesaji falan yakalayinca soz verdi yemin etti de af etmistim. Ama ayrilinva hemen ona kosmus sozde beni cok seviyrdu

Eskiye bebek beni ekle demek mi
NE kadar basit ve hödük bir adammış,ben bunla mı beraberdim derdim ve buz gibi soğurdum

Sogudum inanki zoruma gittigi icinde kendimi yedm dyrdum benim icin agir bir olay oldu ayrilik ve sonrasi

Malesef bunu bir kez daha gorduk. Biz sevgili iken o eski polonyali sevgilisye konusyrdu ben kalp yapilmid mesaji falan yakalayinca soz verdi yemin etti de af etmistim. Ama ayrilinva hemen ona kosmus sozde beni cok seviyrdu

Bizde bir laf vardır.Affedersen bir daha yapar diye.İspatı olmuş sanki.
Zararın neresinden dönersen kardır.

Allaha bir kere daha sukrederdim. Boyle karakterdir bir insandan beni kurtardigi için.

Ona belkide agr geldi birne bagli kAlmak sanki benden kurtulmak ister gibi hajaret kalp kirmak kolayca git diyebilmrk brn bir kez bile diyemedim git diye en son ayrilik ta bile ikimix biturelim dedim bitti tabi yine beni sucladi aileside o da sen bitirdin annrnle mutlu mutlu yasa falsn diye sacma cumleler kurdulae. Bir yerden degil on yerden kirdi.

Bizde bir laf vardır.Affedersen bir daha yapar diye.İspatı olmuş sanki.
Zararın neresinden dönersen kardır.

Bir ornek vereyim ben yolda ablasi ve bir arkadasi ile karsilastim arkadasina sadece selam verdim ablaso ile normal konstum ayrildik sonra bana telefonda srn yobaz misin git bir sosyalles neden arkadasina nssilsin diye sormasin dedi o an oyle kirildim ki tanimadigim kadinla konusmadim diye bunlari drdi sevseydi kiyamazdi ki. Bir dugune gidiyr bans teklif dahi etmuyd. Cok sey var. Belki de annesyle oturmayi kabullettim diye nisanlanfi benle aetik buda geldu aklika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…