- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Sen çok fazla taviz vermişsin.Bir ornek vereyim ben yolda ablasi ve bir arkadasi ile karsilastim arkadasina sadece selam verdim ablaso ile normal konstum ayrildik sonra bana telefonda srn yobaz misin git bir sosyalles neden arkadasina nssilsin diye sormasin dedi o an oyle kirildim ki tanimadigim kadinla konusmadim diye bunlari drdi sevseydi kiyamazdi ki. Bir dugune gidiyr bans teklif dahi etmuyd. Cok sey var. Belki de annesyle oturmayi kabullettim diye nisanlanfi benle aetik buda geldu aklika
ya ayrıca kimsenin annesiyle falan oturmayı kabul etmesin hiçkimse.. bu ne ya...
bebek beni ekle mi.....
iyi ki bitmiş
Allah hayırlısını versin arkadaşım bu saçmalık ama yani....
bebek beni ekle mi.....
iyi ki bitmiş
Allah hayırlısını versin arkadaşım bu saçmalık ama yani....
Sen çok fazla taviz vermişsin.
Hangi devirde yaşıyoruz annesiyle oturucakdın.
Sen tüm olmazları başdan kabul edince onlarda maaile üstüne gelmiş.
Bence bundan sonrasında dikkatli ol.
Allah kurtarmış arkadaşım. Ne mutlu ki erkenden dönmüşsün, Ya evlense idin de sonra yazssa idi, Şerefsiz!!!!
bence de öyle. bitirirdi.. bu ana kuzularıyla olmaz canım... bi düşün ya, yapmayın allah aşkına ne demek annesiyle oturmak..Ben kocs bir gerizekaliyim. Sevgili olunca en basta annemle oturmayi kabul edermisin dedi simdi birlestrince belki o yuzden devdi beni kabul etmeseydim ayrilacskkti belki simdi aklima geliyr
Bir ornek vereyim ben yolda ablasi ve bir arkadasi ile karsilastim arkadasina sadece selam verdim ablaso ile normal konstum ayrildik sonra bana telefonda srn yobaz misin git bir sosyalles neden arkadasina nssilsin diye sormasin dedi o an oyle kirildim ki tanimadigim kadinla konusmadim diye bunlari drdi sevseydi kiyamazdi ki. Bir dugune gidiyr bans teklif dahi etmuyd. Cok sey var. Belki de annesyle oturmayi kabullettim diye nisanlanfi benle aetik buda geldu aklika
Yalan, yalan... Bunları affetmeye değmez ama her seferinde kandırılıyoruz maalesef. Ama boşver en azından nişanlı idin, gerçi evli olsan da fark etmez, ama yoldan döndün en azından...
Nasılsın dememek yobazlık belirtisi değil ama tanımadığın halde bir insana nasılsınız demek de abes bir şey değil.
Başka türlü söyleyebilirdi tabi ki, seven insan şunu yapmaz gibi durum yok bu olayda.
Dans teklif etme işi ayrı, dansa kalkalım dediniz mi? Ben kalkmam, teklif etse bir daha onla düğüne gitmem.
Annesiyle oturmayı kabul etmek baştan aşağı yanlışmış zaten.
bence de öyle. bitirirdi.. bu ana kuzularıyla olmaz canım... bi düşün ya, yapmayın allah aşkına ne demek annesiyle oturmak..
Hic dugune gitmeyi teklif etmedi arkadasim bana nisana gidiyrum dedi ama bana sende gel demedi dugune gidiyr bana sende gel demedi hic
Ayrılmakla doğru karar vermişim diye düşünürümMerhaba melek kalpli kardeslerim sixin fikrinizi merak ediyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Sixe sorum nisanliniz ayrildiktan bes gun sonra yabanci esKi sevgikisne bebek beni ekle falan diye yorum yapsa ne dusunurdunuz ?
bans'ı dans diye okumuşum
Evet, yaptığı denyoluk o zaman.
Ayrılmakla doğru karar vermişim diye düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?