fikirim sasti yardim

ya ayrıca kimsenin annesiyle falan oturmayı kabul etmesin hiçkimse.. bu ne ya...

Allah kurtarmış arkadaşım. Ne mutlu ki erkenden dönmüşsün, Ya evlense idin de sonra yazssa idi, Şerefsiz!!!!

Sen çok fazla taviz vermişsin.
Hangi devirde yaşıyoruz annesiyle oturucakdın.
Sen tüm olmazları başdan kabul edince onlarda maaile üstüne gelmiş.
Bence bundan sonrasında dikkatli ol.

ya ayrıca kimsenin annesiyle falan oturmayı kabul etmesin hiçkimse.. bu ne ya...

Ben kocs bir gerizekaliyim. Sevgili olunca en basta annemle oturmayi kabul edermisin dedi simdi birlestrince belki o yuzden devdi beni kabul etmeseydim ayrilacskkti belki simdi aklima geliyr

bebek beni ekle mi.....
iyi ki bitmiş
Allah hayırlısını versin arkadaşım bu saçmalık ama yani....

Sen çok fazla taviz vermişsin.
Hangi devirde yaşıyoruz annesiyle oturucakdın.
Sen tüm olmazları başdan kabul edince onlarda maaile üstüne gelmiş.
Bence bundan sonrasında dikkatli ol.

Agxim yandi arkadsdim cok dikkatedicem

Allah kurtarmış arkadaşım. Ne mutlu ki erkenden dönmüşsün, Ya evlense idin de sonra yazssa idi, Şerefsiz!!!!

Sevgili iken o buna fotosunu atmisti buda kalp yapmisti altin yakaladum yalvardi ozur diledi de birdahha konusmayacgim arkadssca dedi de af etmistm

Yalan, yalan... Bunları affetmeye değmez ama her seferinde kandırılıyoruz maalesef. Ama boşver en azından nişanlı idin, gerçi evli olsan da fark etmez, ama yoldan döndün en azından...

Ben kocs bir gerizekaliyim. Sevgili olunca en basta annemle oturmayi kabul edermisin dedi simdi birlestrince belki o yuzden devdi beni kabul etmeseydim ayrilacskkti belki simdi aklima geliyr
bence de öyle. bitirirdi.. bu ana kuzularıyla olmaz canım... bi düşün ya, yapmayın allah aşkına ne demek annesiyle oturmak..

Nasılsın dememek yobazlık belirtisi değil ama tanımadığın halde bir insana nasılsınız demek de abes bir şey değil.
Başka türlü söyleyebilirdi tabi ki, seven insan şunu yapmaz gibi durum yok bu olayda.

Dans teklif etme işi ayrı, dansa kalkalım dediniz mi? Ben kalkmam, teklif etse bir daha onla düğüne gitmem.
Annesiyle oturmayı kabul etmek baştan aşağı yanlışmış zaten.

Yalan, yalan... Bunları affetmeye değmez ama her seferinde kandırılıyoruz maalesef. Ama boşver en azından nişanlı idin, gerçi evli olsan da fark etmez, ama yoldan döndün en azından...

Cok sukur diyrum simdi kardesim yalandi kalp neden yapsin ki ne salaktim

Hic dugune gitmeyi teklif etmedi arkadasim bana nisana gidiyrum dedi ama bana sende gel demedi dugune gidiyr bana sende gel demedi hic

Merhaba melek kalpli kardeslerim sixin fikrinizi merak ediyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Sixe sorum nisanliniz ayrildiktan bes gun sonra yabanci esKi sevgikisne bebek beni ekle falan diye yorum yapsa ne dusunurdunuz ?
Ayrılmakla doğru karar vermişim diye düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…