fikirlenize ihtiyacım var yardımcı olun kızlar...

KARYATİD canım ya nasıl güzel söylemişşin okudukça yazdıklarınızı aklım basıma geldi ondan nefret etmeye basladım nasıl bişeymiş böyle ben nasıl görememişim :((

tatlım ben ve tüm arkadaşlarım tecrübelerimize dayanarak durumun nasıl göründüğünü açıkça dile getiriyoruz, ilişkiyi yaşayan sensin sadece belli noktalar karanlıktı fikirlerimizi söyledik. ondan nefret etme, yaptıkları klasik ucuz numaralar demek ki o da daha tecrübesiz cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor :))
soğukkanlı ol ve onunla ne yapmak istediğine devam edip etmeyeceğine salim kafayla karar ver fevri davranırsan suçlanabilrsin
haklıyken haksız duruma düşme

sepetleyecegim artık KADER zaten zorla yürütüyorduk cinsellik oldugundan beri o zorlayarak ben istemeyerek olmaması daha hayırlı

Eee ne bekliyorsun ?
Hadi bunu ona bildir
Buraya da yaz gelişmeleri

Bak ben şimdiden söyleyeyim sen ayrılıyorum deyince , sevgi aşk hikaye olacak onda.. Hemen gerçek yüzünü gösterecek, tanıyamacaksın.. Çünkü seni sevmiyor , amacına ulaşmak için öyle bi hava veriyordu kendine.. Amacına da ulaşamyınca tüh be 3 ayda başka birine rol kesseydim diye hırçınlaşacak :23:

yasım 25 oda 27 yasında... söledim nişan yapalım o zman herseyi rahat konusuruz ddmm ama simdi askerlik falan var ama sen benimsin elbet olacak ddi

aaa bu yalanı da yemeni mi bekliyor??? sen de yesem mi diye bize mi soruyorsun. kısa yoldan yol ver bence..nişanlım gibi görüyorum ne demek? ay çok komik gerçekten ayrıca çok acı. kendilerini akıllı kızları salak sanıyor bu uyuzlar.

daha önce defalarca kavga ettik kendini aklayıp durmustu sürekli anlatıtıgm gibi... şimdide mesaj yolladım ama teli kapalı :( acınca ayrıldıgımıızı okusun

daha önce defalarca kavga ettik kendini aklayıp durmustu sürekli anlatıtıgm gibi... şimdide mesaj yolladım ama teli kapalı :( acınca ayrıldıgımıızı okusun

hakkında hayırlısı olsun.. seni gercekten seven birini cıkarsın karsına..

gözlerine bakmaya doyamayan, elini tutmaya heyecan duyan birini..

---

insan tabiki sevdiğini öpmek sarılmak ister ama bunun amacı belli masallah. insanlar ne kadar iki yüzlü olmuslar ya.

Malum mu olmuş :1: neden telefonu kapalı

Hep kapatır mı ? Sana haber vermeden

Emin ol hayırlısı bu.. Gayet aşikar her şey..

Allah düzgün kimselerle karşılaştırsın :3: Bundan sonra da her denilene inanma lütfen..

kızlar çalışıtıgı için tele bakmıyo bazen kapalı olurdu ama acınca illaki haberi olacak bu yediğim ikinci darbe oldu :(( ben hiç inanamıyorum artık beni sevecek olan biri olacagına :(

kızlar çalışıtıgı için tele bakmıyo bazen kapalı olurdu ama acınca illaki haberi olacak bu yediğim ikinci darbe oldu :(( ben hiç inanamıyorum artık beni sevecek olan biri olacagına :(

bence sen kendini kullandırmadığın için mutlu olmalı ve önüne bakmalısın..
böyle bir terübe yaşadın diye karşına düzgün birisi çıkmayacak diye bişey yok..hiç ummadığın anda çıkıverir,gerçek mutluluğu o zaman tadarsın..dilerim en kısa zamanda olur bu..

Alla alla 4 ayda neyin montonluğunu yaşamış acaba uyanık heriff
seni kandırıp kullanma çabası içinde
buda gayet aşikar sevdiğin için kafan karışmış
hiç karışmasın yol ver gitsin
uyanığa bak sen yaaa :47:

inan hem de canı gönülden inan. ben de inanmıyordum. bir de güvensizlik oluyor insanda. dua et bol bol. senin için hayırlısını dile.

suan nişanlıyım bak. seni seven sana layık olan mutlaka cıkacak karsına

Bende tecrubelerime dayanarak konusayim...

İler de saglam biriyle tanistiginda, bu kisiden hep miden bulanacak...istedigin kadar sev, bu kisi ve iliskisi masum olmadigi icin ondan nefret edeceksin...eminim...

şimdiden nefret ettm artık zaten zorla yürütüyorduk oda rahatlasın... inş kızlar cok saolunn iyiki varsınız :)

keşke masumiyetini korusaydı gerçekten sevgi dolu olup çabalayabilen erkekler o kadar az ki..çoğu bu laflarla yaklaşıyor saf ve duygusal kızlara ve istediğini alınca bırakır gider sen de burda kandırıldım deyip ağlarsın..daha sonra da evleneceğim kişiye bakire olmadığımı nasıl ne zaman söylerim ne düşünür hakkımda deyip kendini yersin..asla kabul etme ve nikahsız asla kabul etme bunu. çünkü nişan atılır ama nikâhla ona helal olursun diğer türlü kesinlikle 7 büyük günahtan birini işlersin bunu vicdanın kaldıracak mı? Bir düşün canım...

asla kabul etmem canım sadece segisine inanmıştım ama gerçekten sevmemiş belli :(( dogru söylüyorsun

asla kabul etmem canım sadece segisine inanmıştım ama gerçekten sevmemiş belli :(( dogru söylüyorsun

Üzülme canım benim de başımdan daha basiti geçti ben başörtülüyüm bi ara konuşmuştum biriyle ama 2 günde bana sen niye kapalısın açılsana hayatını yaşa falan demeye başladı ben de attım başımdan ama aşık olmadığım halde kendimi aptal gibi hissettim bana bunları dediği için. Ama devam etse belliydi niyeti gerizekâlının. Şu an ondan bazen haber alıyorum da iyiki kurtulmuşum diyorum, inan sen de öyle diyeceksin sadece zamana ihtiyacın var. Çünkü adam sandığının şerefsiz çıkması seni üzmüş o kadar iyi anlıyorumki sakın üzülme canım hayatından bu pisliği çıkardığın için sevin :) :29:

terbiyesizlik yaymış uzun süreli bir ilşkin olmadıysa sende afallamışındır 3 senedir birlikteliğim var erkek arkadaşımın 1 kez bile böyle şeyler söylediğni duymadım ondan bir an önce kurtul derim

terbiyesizlik yaymış uzun süreli bir ilşkin olmadıysa sende afallamışındır 3 senedir birlikteliğim var erkek arkadaşımın 1 kez bile böyle şeyler söylediğni duymadım ondan bir an önce kurtul derim

evet canım bende bana daha yakın olmak istiyo die düşünmüştüm ama yanılmışım.. ona bi kaz ddm hep inkar etmişti
kurtulacam tamam..

Back
X