• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var.......

Arkadaşlar derdim kimine göre dert kimine göre nimet ben işin içinden çıkamıyorum.3 ay önce kadrolu devlet memuru olarak atandım evimden yaklaşık 10000km uzak olan çok küçük bir İl'e. 5 aylık evliyim şuan atandığımdan 2 aylık evliydim şuan çok mutsuzum bulunduğum ili hiç sevemedim sosyal durumu sıfırın altında ve çok soğuk eşimi evimi inanılmaz özlüyorum.annem yanımda kalıyor burada babam kalp ameliyatı geçirdi ve o da eşimin bulunduğu ili bir ilçesinde yanlız kalmak zorunda kaldı.Ne yapmalıyım arkadaşlar psikolojim çok fazla bozuldu istifa edip tekrar denemeliyim yoksa devam mı etmeliyim.devam edersem en iyi ihtimalle 9 ay daha burdayım.:2:

9 ay göz acıp kapayıncaya kadar geçer de tekrar atanamazsan onun sızısı bir ömür geçmez. Biraz sık dişini. Haftaiçi haftasonu can sıkıntısına KK birebir :)

Asla istifa etme.9 ay geçer sayılı gün. Atanmak öyle kolay değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence zorluklara katlanamayan kolaylıklara kavuşamaz , fes etmeyin henüz gençsiniz dayanın inanın şu an vazgeçtiğiniz an ileride bunun pişmanlığını yaşayacaksınız , kim ne derse desin vazgeçmeyin bu sizin sınavınız her zorluk gördüğünüzde kaçacakmısınız , ne demişler beni öldürmeyen dert beni güçlü kılar :13:::51:

Back
X