- 4 Şubat 2015
- 76
- 18
- 8
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
-
Kararı biz mi vericez simdi..
Sevisecek olan sensin , sen bilirsin.
Neden düğünü bekleyeseniz ki aslolan nikahtır
Böyle birşey Nasıl sorulur ya hu
Ya ben değişiyim ya siz..
Selaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.
Ben eski kafalıyımdır bence hayır ,ben olmazdım düğünü beklerdim.Selaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.
Benim fikrim olumlu o haldeHayır siz vermeyeceksiniz ama fikir almak istiyorum sadece
Kocamla göbek atmadan önce mi sevişiyim göbek attıktan sonra mı? :)Siz bence
İlk gece için hayalleriniz varsa bekleyin romantik şeyler falan düğünden sonrası için , yoksa bir şey diyemem sizin tercihinizSelaam kızlar :)
Evet ama yine de düğünden sonra daha mı güzel olur diye düşünüyorum şimdi ona her şeyi sunmuş olacağım düğünden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?