- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
-
kadınlar kulübünde oylansın he heKararı biz mi vericez simdi..
Sevisecek olan sensin , sen bilirsin.
hem resmi nikahlısın hem de nişan mı atılacaktı valla şaştım kaldımBende de söylediğin gibi düğünden önce iki nikahta vardı. Ve biz bişeyler yaşadık. Ama tam düğüne haftalar kala aramızda oluşan saçma bir olay yüzünden gerildik ve nerdeyse nişan atilacakti.
Biz bu durumu aştık. Ama böylede bişeyle karşılaşabilirsin aklında olsun.
bak cevabı ben de merak ettimyazı tura atmaya ne dersin
buradan çoğunluk ol derse olacak mısın cidden?
cidden geyiğim geldi benim.şenlense ortalık uyku öncesi havamı bulsamgene kahve sevenlere kahve çekirdek sevenlere çekirdekle iyi gidecek bir konu gelmiş hadi hayırlısı
Cevap vermek bana düşmez ancak birlikte olmanız dinen uygun olsa da toplumsal açıdan uygun değil. Evlendiğinizde özel bir geceniz olmayacak mesela. Şu an şeytan oynuyor sizinle. ALLAH korusun düğün olmadan eşinizin ya da sizin başınıza bir şey gelse o zaman ne olacak? Zaten düğününüz olacak, hep beraber olacaksınız. Neden bunu düğün olmadan istiyorsunuz ki?Selaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.
ben de ben decidden geyiğim geldi benim.şenlense ortalık uyku öncesi havamı bulsam
sonucu buradan yazsın o vakitbak cevabı ben de merak ettim
neyi sunuyosunuz pardon?Evet ama yine de düğünden sonra daha mı güzel olur diye düşünüyorum şimdi ona her şeyi sunmuş olacağım düğünden önce
sonucu haber verin merak ederizBen romantik olsun rahat olalım istiyorum ama tamam bakacağız artık
seviştim der mi cidden?? buraya soruyorsa der sankim dimi ?? ban mı geliyorr yoksa bana mı öyle geliyoorrsonucu buradan yazsın o vakit
ben çekirdek yiyorum nereden bildin kızgene kahve sevenlere kahve çekirdek sevenlere çekirdekle iyi gidecek bir konu gelmiş hadi hayırlısı
Müdürüm açtığı konu tam geyiklik gibi geldideGeyiği gelenler, bende cımbız var ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1714950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?