- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
-
Yani o kadar sabretmişsiniz bebce her şey usulüne göre olsun ilk gece yeni evli bir çift için ap ayrı bişeydir güzeldir özeldir siz bu özel anı basitleştirmek istiyorsanız buyrun yarın gece birlikte olun. Ama kanaatimce bu özel anı yaşayın gelinliğinizle yatak odasına girin duvağınızı kaldırsın yüz görümlüğünüzü taksın sonrası aman sabahlar olmasınSelaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.
O zorlanma bile o kadar güzel bişey ki yaşayınca anlarsın ilkin güzelliği özelliği orda zaten yoksa ilk gecenin ne anlamı olurdu ki rahat rahat yaptıktan sonra. Biz bazen eşimle mevzusunu yapıyoruz zorlanmıştık o zaman acemi olduğumuz nasılda belliydi falan die konuşuyoruz gülerek emin ol o muhabbeti bile evliliğin üstünden seneler geçtikten sonra yapması bilr o geceyi hatırlamak bile güEl oluo . Zorlandığın zaman eşinin seni anlaması sana narin davranması tamam bebeğim canın yandıysa bekleyelim diyip sana sarılıp yatması saçlarını öpmesi sonra hazır olduğunda yine denemeniz falan bunlar çok güzel bakma yani boşuna strese gircem die bekleme bişey olmaz eşinin sana nasıl davranması önemli olanAnladımevet bakireyim ben de zorlanacağımı düşünüyorum bakacağız artık
Yani babaanne gibi konuşmuş olacağım ama insanın yolunda herşey var. Allah korusun evlenemezseniz ne olacak? Yada o ara hamile filan kalsanız? Korunarak hamile kalan çok insan var çünkü. Ayrıca ben nişanlıyken evliliğe daha çok varken özellikle dini nikaha karşıyım. Çünkü özellikle dini nikah olunca hepimizin aklı kayıyor özellikle erkeklerin. Evet geziyoruz tozuyoruz günah olmasın diyenler çıkabilir ama bu da benim fikrim. Bizim bir tanıdığın başına geldi nişan bozuldu adam dini olarak boşamadı kadını. Kadın başkasıyla da evlendi öyle ama o adam boşamadı yani hangi nikah ne kadar geçerli bilmiyorum. Sizin bileceğiniz iş tabi umarım çok mutlu olursunuz.
en mahrem şeyini burda paylaşırsan herkes te istedığını yazar hanfendiAyy canlarım ne kadar komiksiniz
NE ALAKA YA ?? Sorumu OKU !! Uydurmadan oku ! Bi de kendi cevabını oku. Beynini kullanmadan gelmiş KÜSTAHÇA cevap yazıyorsun. Git başka konularda saçmala milletle dalga geç
Bu forum neden var ?? Sorularını sormak için dertlerini paylaşmak için.en mahrem şeyini burda paylaşırsan herkes te istedığını yazar hanfendi
Ayrıca sizin konularınız mahrem olmuyor mu ?? Evim şöyle böyle temiz değil şu kadar odası var. Yüzük alıcam altın istyorum falan. Çok komiksiniz gerçekten ben hiç mahrem bir şey söylemedim millet nelerini nelerini anlatıyor laf atacaksınız ya sadeceen mahrem şeyini burda paylaşırsan herkes te istedığını yazar hanfendi
ne alakası var benim konularımla ne zaman kocanla şey yapacağını sormuşsun bundan mahrem konu mu olur hanfendiAyrıca sizin konularınız mahrem olmuyor mu ?? Evim şöyle böyle temiz değil şu kadar odası var. Yüzük alıcam altın istyorum falan. Çok komiksiniz gerçekten ben hiç mahrem bir şey söylemedim millet nelerini nelerini anlatıyor laf atacaksınız ya sadece
Eğer rahatsız oluyorsan konuya girme o zaman. Evini nasıl temiz tutacağını araştır konu açmışsın ya ayrıca HANFENDİ değil. 'Hanımefendi'ne alakası var benim konularımla ne zaman kocanla şey yapacağını sormuşsun bundan mahrem konu mu olur hanfendi
sen çok konuşuyorsun istediğim yere istedığim yorumu yazarım sana mı soracağım sen kendi şeyinle ilgilen benle değil hanfendiiiiiiiiEğer rahatsız oluyorsan konuya girme o zaman. Evini nasıl temiz tutacağını araştır konu açmışsın ya ayrıca HANFENDİ değil. 'Hanımefendi'
Bu benim açtığım konu farkında mısın ?? Eğer rahatsızsan YORUM YAPMA !! Kim çok ve boş konuşuyor farkında mısınsen çok konuşuyorsun istediğim yere istedığim yorumu yazarım sana mı soracağım sen kendi şeyinle ilgilen benle değil hanfendiiiiiiii
istediğimi yazarım sana site kuralları çerçevesinde anladın mı hanfendi olmayan hanfendii ha haBu benim açtığım konu farkında mısın ?? Eğer rahatsızsan YORUM YAPMA !! Kim çok ve boş konuşuyor farkında mısın
Ayrıca hanfendi de kullanılır. Öğren ondan sonra eleştirEğer rahatsız oluyorsan konuya girme o zaman. Evini nasıl temiz tutacağını araştır konu açmışsın ya ayrıca HANFENDİ değil. 'Hanımefendi'
teşekkür ederimAyrıca hanfendi de kullanılır. Öğren ondan sonra eleştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?