Fikirlere ihtiyacım var ?

Yani o kadar sabretmişsiniz bebce her şey usulüne göre olsun ilk gece yeni evli bir çift için ap ayrı bişeydir güzeldir özeldir siz bu özel anı basitleştirmek istiyorsanız buyrun yarın gece birlikte olun. Ama kanaatimce bu özel anı yaşayın gelinliğinizle yatak odasına girin duvağınızı kaldırsın yüz görümlüğünüzü taksın sonrası aman sabahlar olmasın

Anladım evet bakireyim ben de zorlanacağımı düşünüyorum bakacağız artık
O zorlanma bile o kadar güzel bişey ki yaşayınca anlarsın ilkin güzelliği özelliği orda zaten yoksa ilk gecenin ne anlamı olurdu ki rahat rahat yaptıktan sonra. Biz bazen eşimle mevzusunu yapıyoruz zorlanmıştık o zaman acemi olduğumuz nasılda belliydi falan die konuşuyoruz gülerek emin ol o muhabbeti bile evliliğin üstünden seneler geçtikten sonra yapması bilr o geceyi hatırlamak bile güEl oluo . Zorlandığın zaman eşinin seni anlaması sana narin davranması tamam bebeğim canın yandıysa bekleyelim diyip sana sarılıp yatması saçlarını öpmesi sonra hazır olduğunda yine denemeniz falan bunlar çok güzel bakma yani boşuna strese gircem die bekleme bişey olmaz eşinin sana nasıl davranması önemli olan

Bencede ilk gece daha iyi olur ne kadar esinde olsa o gun en mutlu gunun bende esimle nikahm oyle oldu ama biz hep ilk gunu bekledik o gunun ayri bi onemi olur

Yani babaanne gibi konuşmuş olacağım ama insanın yolunda herşey var. Allah korusun evlenemezseniz ne olacak? Yada o ara hamile filan kalsanız? Korunarak hamile kalan çok insan var çünkü. Ayrıca ben nişanlıyken evliliğe daha çok varken özellikle dini nikaha karşıyım. Çünkü özellikle dini nikah olunca hepimizin aklı kayıyor özellikle erkeklerin. Evet geziyoruz tozuyoruz günah olmasın diyenler çıkabilir ama bu da benim fikrim. Bizim bir tanıdığın başına geldi nişan bozuldu adam dini olarak boşamadı kadını. Kadın başkasıyla da evlendi öyle ama o adam boşamadı yani hangi nikah ne kadar geçerli bilmiyorum. Sizin bileceğiniz iş tabi umarım çok mutlu olursunuz.

Biz günah oluyor geziyoruz tozuyoruz diye kıydırmadık dini nikahı. Resmi nikahımız olmuştu vize işlemleri için dini nikahda kıyılsın diye düşünüldü ikisi bir arada oldu yani

Ayy canlarım ne kadar komiksiniz
NE ALAKA YA ?? Sorumu OKU !! Uydurmadan oku ! Bi de kendi cevabını oku. Beynini kullanmadan gelmiş KÜSTAHÇA cevap yazıyorsun. Git başka konularda saçmala milletle dalga geç

Ayy canlarım ne kadar komiksiniz
NE ALAKA YA ?? Sorumu OKU !! Uydurmadan oku ! Bi de kendi cevabını oku. Beynini kullanmadan gelmiş KÜSTAHÇA cevap yazıyorsun. Git başka konularda saçmala milletle dalga geç
en mahrem şeyini burda paylaşırsan herkes te istedığını yazar hanfendi

en mahrem şeyini burda paylaşırsan herkes te istedığını yazar hanfendi
Ayrıca sizin konularınız mahrem olmuyor mu ?? Evim şöyle böyle temiz değil şu kadar odası var. Yüzük alıcam altın istyorum falan. Çok komiksiniz gerçekten ben hiç mahrem bir şey söylemedim millet nelerini nelerini anlatıyor laf atacaksınız ya sadece

ne alakası var benim konularımla ne zaman kocanla şey yapacağını sormuşsun bundan mahrem konu mu olur hanfendi

Eğer rahatsız oluyorsan konuya girme o zaman. Evini nasıl temiz tutacağını araştır konu açmışsın ya ayrıca HANFENDİ değil. 'Hanımefendi'
sen çok konuşuyorsun istediğim yere istedığim yorumu yazarım sana mı soracağım sen kendi şeyinle ilgilen benle değil hanfendiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…