Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri fikirlere ihtiyacım varrr ve çok az vaktimmm lütfen yardımmmmm sizce hangi davetiye

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
363
bu davetiyeleri ben yaptım ve hangisini bastırmalıyım çok kararsızım zaten kararsız olduğum için hep bir yenisini yaptımm :44::44: ve yardımlarınıza ihtiyacım var sizce hangisi olmalı ?

Önlü arkalı olucak

$444.webp

$jhk.webp

$122.webp

bu davetiyeleri ben yaptım ve hangisini bastırmalıyım çok kararsızım zaten kararsız olduğum için hep bir yenisini yaptımm :44::44: ve yardımlarınıza ihtiyacım var sizce hangisi olmalı ?

Önlü arkalı olucak

Eki Görüntüle 589733

Eki Görüntüle 589735

Eki Görüntüle 589734

Ümranımm yavrum hayırlı olsun çok az kalmış neden uğramadığın belli oldu. :27:
Ben 1.yi beğendim. öbürleride güzel ama 2.de çok yakınsınız ya belki laf olur. 3.de de yazdığın yazı pek okunmuyor ama onuda çok beğendim tabi sen bilirsin tatlım :16:
Bu arada 1 ve 2 de düğün adresinin ordaki tarih 2012 yazıyor haberin olsun :34: :16:

ben 3.yü beğendim canım :) mutluluklar şimdiden :) gelinliğinin fotoğrafını da bekleriz :)

2. begendim ben digerleri biraz amatör duruyor. fakat 2.dede ikinizinde yüzü görünse güzel olur

aslında 3. fotoyu bıraz degıstırırsenız en guzel o olur...sağ taraftakı kapakta fotonuz bellı belırsız daha bellı olsa sankı en guzelı o....

ben de üçü beğendim, ama üçteki fotoyu bire koyup da bastırabilirsin. ama üç romantik olmuş :31:

aile yapılarınızı bilmiyorum ama bence ikinci olmasın yani bi değişik geldi gözüme ama hepsi ayrı ayrı çok güzel arkadaşım öncelikle allah mesut etsin..
3 cidden amatör ama çok da romantik duruyo 1de güzel en makul 1 galiba

Önlü arkalı olucak

Eki Görüntüle 589733

Eki Görüntüle 589735

Eki Görüntüle 589734

en çok 3 ü beğendim sol taraftaki resim güzel ama opacity nin açılması lazım biraz daha yazılarla aynı ton olunca boğulmuş okunmuyor.:34:
sağ taraftakini ise biraz daha farklı bir şey yap bence yada hiç resim koymaya bilirsin büyük büyük ortaya yaz yazıları
ilk resim gayet romantik ve orjinal olmuş çünkü :34: onun büyüsü bozulmasın

+ Allah mesut etsin:16:

Back
X