- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Bence gayet mantıklı.
Ben de ayrı misafir odasını anlamsız buluyorum boşu boşuna bi oda kullanılmadan öylece duruyor .
İleride çocuk odası olur dediğin gibi , kimseye kulak asma. Sana hangisi uyarsa onu yap
Harika fikir ,misafir gelince ,nereye yatırsam ,çekyatı açayım ,çarşafı sereyim derdin olmaz ,buyrun dersin bi oda vermiş olursun ,çok daha rahat eder gelen emin ol,ilerde de çocuk odası için ideal olur ,asma milete kulak sen ,napıcaksın heryer koltuk ,çok eşya çok iş.
Bende bol şatafatlı misafir odası takımlarından hoşlanmam
Almayı da düşünmüyorum.Fikirler sizin zevk sizin tercih sizin.Kimin ne dediğine bakmayın
bizim evimiz aynı tarif ettiğiniz gibi.. rahat spor soft bir salonumuz var ve burada vakit geçiriyoruz. bir de misafir odası var tek kişilik yatak iki gardrob. tek kişilik yatağın bazası var battaniye yastık gibi şeyleri koydum.. misafirlerimiz tek kişi olursa o yatakta kalıyor. iki kişi gelen misafirler için de iki kişilik şişme yatak aldık. inanılmaz rahat motoruolduğu için yorulmadan şişirip indirebiliyoruz 2 dakikada. misafir olmadığındaysa çamaşır asma odası olarak kullanıyoruz.
siz de bence öyle yapın. ne gerek var rahat rahat salonda oturmak varken tıkış tıkış oturma odasına? o eskidenmiş salonu ısıtmak kolay olmadığından küçük odada otururlarmış, bana çooook gereksiz geliyor oturma odası
şuan mantıklı gelebiilr sana ama sonrasında anlarsın iki oda olsa iyi olur..çünkü zaman zaman gelen misafirlerinden bayan erkek ayrı oturmak isteyen olur..
kız kıza daha rahat oluyor ayrı oturmak...
birde her dakika her saniye salonu tertemiz tutamazsın haliyle dağılıyor kırıntı dökülmüş oluyor ne bileyim vs işte...
günlük odada yaşarsın standart, salon temizce durur ani bir gelen olunca salona buyur edersin..
ben oturma odamda günlük kalıyorum, misafirimi salona alıyorum, çok iyi bişey...sadece anlık düşnme, ileriye dönük düşün..
ay boşver eşyalar eskitmek içindir :)) eşyaları değiştirrsin eskiyince ya da en kötü koltuk yüzlerini değiştirirsin.. ooh rahat rahat salonda otur.. evini sen mi kullanacaksın misafir mi?
Benim evimde ayrıca misafir odası yok, salonumda oturuyorum. Başka bir odaya da tekli baza attım misafir geldiğinde rahat rahat yatırıyorum.
bende ayrı oda tercihimdir,daha temiz ve yeni eşyalarda misafirlerimi agırlıyorum ..
günlük kendim rahatca oturuyorum hem ama seçim sizin tabikiii kolay gelsinnn ..
ohh demiikeyifle rahat rahat D
işte bende bu düşünce hiç yok ya( misal iyi bir çatal kaşık bıcak takımını aldım birde biraz daha uygun 12ser adet çatal ve kasık. (iyisinden iki tane alcak para yok maalesef:))şimdi normalde iyi olan misafire saklanır dıgerlerını kullanırsın ya he ben öle yapmıcam ıyısını ben kullanıcam. niye ben onu begendim cunku bayıldım neden misafirden misafire die saklayıp kendimi üzeyiimki. her şey için böle düşünüyorum yani hayatın tadını önce ben çıkarmalıyım. annemde öyle yapıyordu eskiden birşey alıyordu ay o yeni misafirre kalsin sonra aradan zaman geçiyor aynı işlevde başka bir ürün alıyor bu sefer eski olan kendıne kullanmaya başlıyor. ama ne onu ılk aldıgı günkü hevesi kalıyor nede onun modası şimdi öyle yapmıyor. en iyisini en begendıgını kendi kullanıyor misafirde geldiğinde ne bulursa onu yiyorr D
Benimde hic anlamadigim bir konudur bu Türkiyede... Yok hele bide cocuklu ailelerde cocuklari bi odaya tikiyolar ama misafir odalari var, isin tuaf tarafida genelde misafir gelsede salonda oturuyorlar...Mobilyalar kullanilmadan küfleniyor, cocuklar dar alanda bunaliyor, yatili misafir sIkIs tepis yatiriliyor, ama olsun Dayali döseli misafir odam var gösterisi olsun yeter...
ohh demiikeyifle rahat rahat D
işte bende bu düşünce hiç yok ya( misal iyi bir çatal kaşık bıcak takımını aldım birde biraz daha uygun 12ser adet çatal ve kasık. (iyisinden iki tane alcak para yok maalesef:))şimdi normalde iyi olan misafire saklanır dıgerlerını kullanırsın ya he ben öle yapmıcam ıyısını ben kullanıcam. niye ben onu begendim cunku bayıldım neden misafirden misafire die saklayıp kendimi üzeyiimki. her şey için böle düşünüyorum yani hayatın tadını önce ben çıkarmalıyım. annemde öyle yapıyordu eskiden birşey alıyordu ay o yeni misafirre kalsin sonra aradan zaman geçiyor aynı işlevde başka bir ürün alıyor bu sefer eski olan kendıne kullanmaya başlıyor. ama ne onu ılk aldıgı günkü hevesi kalıyor nede onun modası şimdi öyle yapmıyor. en iyisini en begendıgını kendi kullanıyor misafirde geldiğinde ne bulursa onu yiyorr D
koltugunun en azından oturma kısmının yüzünün makinede yıkanabilir olmasına çalışın. sürekli salonda oturulduğu için bir süre sonra kirleniyor haliye ya da bizim misafirler pisonu da çıkarıp atıyorum makineye oh mis :)
haha:d annemin koltuklarını büyük bir keyifle yıkayan ben oldugum için ona pek dikkat etmdik. annem sadece geniş kollu koltuklardan çok rahatsız oluyor hiçbir yere girmiyor bunnnlarrrrrr diye evde çemkirip durdugundan bana ınanılmaz dar kollu oturma odası aldırttı:d yastıklara yaslanılıp onlara yatılabılır:d e onlarda yıkanır sorun yok o zamanDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?