- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Evleneli 9 yıl olacak ,evdeki herşeyi attım ,evet kimini anneme kimini kayınvalildeme salladım ,evim ferahladı,bende salonda oturanlardanım ,ne orta sehpam ne vitrinim ne konsolum yok ,eşya derdi mi çekicem ,nefes alıyorum valla.en güzelini yaparsın arkadaşım ,o odaya koyduğun dolap en azından eşyalarını da saklar ,ütü yaparsın ,çamaşır kurutursun ,belki yan gelir yatarsın kime ne.
o zaman sana şölesi komik bir şey anlatayım. amcam geçen sene evlendi. gelin hanım biraz fazla gösteriş meraklısı. afedersin k*ç kadar eve hem oturma grubu hem misafir için salon takımı hem yemek masası hem vitrinli falan set hem tv ünitesi hem yatak odası aldı. eşyaları eve sığdırana kadar neler çektik inanamazsın. yapma dedım etme dedm alma kıracısın nabacan dedım yok.. şöle sölim mısafir odası dediğimiz yer toplasan 4x4 ten 16 m2 falan. ve içerde salon takımı, vitrinli konsollu o zımbırtılardan var bırde orta yerde yemek masası ve sandalyelr.afedersin odada nefes alabilecğin tek alan bnm k**ım kadar yok(bu arada kiloluyum k*çımda büyüktür hani D) koltuklara oturunca kimseyi zaten görmüyon. ama diretti alınacakkkkk dedi ben millete en derim dedi. ilk yemege gittiğimizde evdeki tek boş yer oldugundan holde yer sofrasında yemek yedik. böle baya dıs kapıdan içeri girdiginde orada var olan 3 m2lık bir alandan bahsediyorum...... gülrmisin aglarmısın zavallı babaannem milyarlar döktüğü ne koltuklara ne masaya oturabildiD
Bence gayet mantıklı.
Ben de ayrı misafir odasını anlamsız buluyorum boşu boşuna bi oda kullanılmadan öylece duruyor .
İleride çocuk odası olur dediğin gibi , kimseye kulak asma. Sana hangisi uyarsa onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?