Esim kps ye hazirlaniyoresiniz ders calisiyor; ogrenci mi akademisyen mi? nicin bu kadar bir araya geleceginiz ortamlar mevcut?
Aslinda en guzeli bu canimonların yanında he de ama bildiğini oku sendehemen cevap verme ,duymamazlıktan gel ,yarıştırma cevapları ...
Ya o anda tepkimi belirtmessem daha fazla simariyorlar sanki zaten kp den nefret ediyorum asiri mudahaleci biri ama damadina agzina acamiyor sinirli cunku adam ama benim.hayatima cok guzel.dil uzatiyor bende sinirleniyirum.o anda ve sesini kesmesini istiyorumher ailenin tabii ki kendi dinamikleri var ama bazi seyler de pek ala yuvarlanabilir. mesela toki konusunda 'tabii ki basvurur deneriz' deyip de basvurmasaniz ne olacak? sorduklarinda red yedik yahut yanit gelmedi deseniz??? hayat safi siyah yahut beyazdan ibaret degil. ortada bir de gri var :) ailesine karsilik vermeden kendi istediginizi dikte edebilirsiniz esinize.
biz karsimizdakilere duydugumuz kirginlik ve kizginlikla fevri olabiliyoruz bazen ama ofke ile kalkan zararla oturur. sukunet en aydinlik yol
Aslinda en guzeli bu canim
Aama bende bir.korku var bana zorla istemedigimi yaptiracaklar gibi
Esimi dolduracaklar gibi
Gerci esimi evde halledebilirim ama o anda susmak enguzeli aslinda ama susuncada beni salak zannediyorlar ve daha fazla mudahale etmezlermi ozaman ben sert bir micazla ben bunu istemiyorum.dersen.bikackere dahabhayatimda ilhili yorum yapmicakaris gibi geliyo
anneannem her zaman der ki 'terbiyesizin terbiyesini vermek fakir sevindirmek kadar sevaptir' dusturunuz bu olsun ama saygiyi da elden birakmadanYa o anda tepkimi belirtmessem daha fazla simariyorlar sanki zaten kp den nefret ediyorum asiri mudahaleci biri ama damadina agzina acamiyor sinirli cunku adam ama benim.hayatima cok guzel.dil uzatiyor bende sinirleniyirum.o anda ve sesini kesmesini istiyorum
Bagiramaz banada sesini yukseletek aciklama yapiyor hepsi ayniBence size yüksek sesle konusmamalarini solemelisin geline gelin gibi davranmalilar uyarin lütfen bana birdaha yüksek sesle konuşmayın diyebilirsiniz sert bir üslupla ve duymamazliktan gelin biz böyle istiyoruz deyip kestirip atin muhatap olmayiniz cok fazla
Esim saolsun sen ne istersen o diyor ama onlari anlamiyorum nerden buluyolat bu cesareti ,,,esimden buluyorlar ama benden bulamazlarSende onların yanında he de geç. Çaktırmadan yap işi. 7/24 birlikte değilsiniz ki... Kavga etmeden , tartışmadan eşine anlat derdini.
Evet esimde suc ailesine tapiyor resmen kendi dusuncelerini soyleyemiyor korkiyot resmen banasindan o susunca ben konusuyorum herkezin gozunda kotu.oldum onun yuzunden o an ilgilenmemek elde degilki hayatim hakkinda kararlar aliniyor mesela nasil susayimHayır yaparlar çünkü eşin buna müsaade ediyor,evli barklıyım ,kararlarımın yanında durun diyemiyor ,ezik gibi kendi istemediği şeylere de evet derse o zaman onlarda karışma hakkı görürler kendilerinde ...Sen karışma hiç ,başka şeyle ilgilen onlar dır dır yapmaya başlayınca
Bu arada toki konusuna bende katılıyorumİnsanın kendi evi gibisi var mı yahu ,borcu bitince sat yeni istediğini al
Allah yardımcınız olsun zor gercekten kv kp.ile uğraşmak yeri geldiginde de cevaabnizi catir catir verin ve kestirip atin tavrinizi koyun anlasınlarBagiramaz banada sesini yukseletek aciklama yapiyor heps
Kv de de tansiyonla yirtiyo agzimi acsam hastalaniyotlat bu nasil is yaa bende sinir krizi geciriyorum ohh olsunİyi birinin tansiyonu diğerinin şekeri çıksın bahaneden hasta olsunlar. Bir kere sen anlamadın lafından nefret ederim. Bana onu diyene ben şunu diyorum. Ben anlamadım değil sen anlâtamadın galiba. Müdahale ettirmeyin, fazla gidip gelmeyin. Gitseniz dahi mesafeli davranın. Alışsınlar bu duruma. Size soru sorulmadıkça ağzınızı açmayın.
Aynen size katılıyorum kesinlikleİyi birinin tansiyonu diğerinin şekeri çıksın bahaneden hasta olsunlar. Bir kere sen anlamadın lafından nefret ederim. Bana onu diyene ben şunu diyorum. Ben anlamadım değil sen anlâtamadın galiba. Müdahale ettirmeyin, fazla gidip gelmeyin. Gitseniz dahi mesafeli davranın. Alışsınlar bu duruma. Size soru sorulmadıkça ağzınızı açmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?