Fikirlerimi dile getirince kotu gelin oluyorum

Allah yardımcınız olsun zor gercekten kv kp.ile uğraşmak yeri geldiginde de cevaabnizi catir catir verin ve kestirip atin tavrinizi koyun anlasınlar
İste cevabimi verdigim.icin kotu geline cikti adim sulalede ferhunde diyolar bana dusunebiliyormusunuz ben kendimi savunuyorim onlar sagda solda bilafa onlaf katarak anlatiyorlar ama desinler ferhundeye ciksin adim canini okuyacam canimi acitanin

İste cevabimi verdigim.icin kotu geline cikti adim sulalede ferhunde diyolar bana dusunebiliyormusunuz ben kendimi savunuyorim onlar sagda solda bilafa onlaf katarak anlatiyorlar ama desinler ferhundeye ciksin adim canini okuyacam canimi acitanin
Aynen olee Allah yukarda görüyor boşverin siz kendinizi biliyorsunuz en önemlisi bu eşinizde bildiği sürece sizi slklntl yok gerisi boş millet ne derse desin bizaman sonra ugrasmayi birakacaklardir sizle bende yasadim kotu gelin oldum cevap verdiğim icin zamanla bıraktılar ben cevap verere

Aaa oylemi
Zamanla susmus olmalarina sevindim cnm
İnsallah bizimklierse susar
Ya bi susunki sevilin arkadas genclerin pesini birakin yaaa offf patlayacam bunaldim

Aaa oylemi
Zamanla susmus olmalarina sevindim cnm
İnsallah bizimklierse susar
Ya bi susunki sevilin arkadas genclerin pesini birakin yaaa offf patlayacam bunaldim
Evet bende kötü gelin oldum hep neden hayatima müdahale ettirmeyi sevmiyorum çünki bana bisey dediklerinde hazir cevap esim ve ben ole olsun istiyoruz bizim hayatimiz bu bitti herlaflarina hazir okkali cevap verki uğraşmaktan vazgecsinler.nekadar ssessiz olursak okadar tepemize biiniyorlar cunki ben hala mesefami korurum hoşgeldin besgittin gule gule samimiyet bile kurmam bu halde karismaya çalıştılar ama malesef bende o göz varmi canimm asla mucadeleye devam sen hic bunalmaa zamanla vazgececekler goreceksiniz bunu arkadasim

Sen de surekli laflara girme. Esinle konusuyolar sen mudahil oluyosun ne gerek var. Ev almak bi cumleyle mi oluyo evde konusursun kocanla zaten alinmaz orda cabuk cabuk laf anlatmana gerek yokmus

Ki adam dogru soylemis kira odeyecegine kucuk de olsa ev sahibi ol. Fazla esyam var diye kirada mi oturulur esya mi oduyo kirayi

Eğer müdahaleleri verdiğiniz örnekteki gibiyse bence sorun yok. Ev alın demek kötülük değil. Muhtemelen siz eşinizin ailesine gıcık olduğunuz için her lafları batıyor ve her laflarına cevap yetiştiriyorsunuz.
Yok eğer her alanınıza müdahale ediyorlarsa düzgün bir dille söylersiniz yada aranıza mesafe koyarsınız. Tutup bağırmak, sesinizi yükseltmek, eşinizi doldurmak gibi taktiklerin uzun vadede işinize yarayacağını düşünmüyorum.
Bir ailenin kıymetini her zaman bilmelisiniz. Aileniz kötüde olsa inanın genede gölgeleri bile yeter insana. Bunları size 49 yaşında biri olarak söylüyorum.
Bende gençken veya yeni evliyken böyle atarlar yapardım. Yaş ilerleyip çoluk çocuk sahibi olunca bu atarların boş olduğunu anladım. Allahtan ben gönül kırıcı ve geri dönülmez şeyler yapmamıştım.
Bence sizde gönül kırmayın ya mesafe koyun, yada tamam diyip tatlı tatlı kimseyi kırmadan kendi bildiklerinizi yapın. Zamanla her şey rayına oturacaktır zaten.

Eşin hı hı diyip geçiyor ise senin cevap vermen gereksiz demekki anne babasınin huyu nu biliyor. Mühim olan eşin onlar ne derse yapıyor mu. Yapmıyorsa konuşup dursunlar sen niye sinir harbi geçiriyor sun cevap verip

kesinlikle ezdirme kendini

Evliliğin ilk yılında misiniz genelde oluyo ama bir yıl dolmadan herkes kendi düzenine bakiyo

Senin baban size "Toki'ye yazılsanıza, kira ödeyeceğinize ev sahibi olursunuz" deseydi ne cevap verirdin? Ya da eşinin ne cevap vermesini isterdin?

Yani babası EV konusunda fikrini söylemiş bu gayet normal değil mi ?
Yapıp yapmamak eşinizin elinde !!
Siz bu konudaki fikrinizi eşinizle paylaşabilirsiniz neden hemen cevap verme girişiminde bulunuyorsunuz.
Sabredin ve paylaşın eşinizle bu durumu odanızda en azından kendinizi kötü hissetmezsiniz.
Eşiniz ailesini kırmaktan korkuyorsa bırakın karışmayın sizde aralarına,
Yani size direkt bir hakaret ,aşağılama,rencide etme gibi eylemler bulunmuyorsa bence cevap vermeyin.
Bu şekilde daha huzurlu olursunuz diye düşünüyorum.

Her zaman herseye cevap vermek zorunda degilsin. Onlar seni ister cahil bilsin ister akilli bilsin. Karsinda seni anlamayan insanlar var. daha neden kendini yipratasin ki. Herseyi duyma

Kız kötü gelinsin zaten. Adamın mis gibi her dediğine tamam diyen oğlu varmis. Sen gelince işler bozulmuş. Seni kötü bilmesin de kimi bilsin :))

Kızlar beni asıl sinirlendiren ne biliyormusunuz kendı kızlarına herzaman en ıyısını istıyolar ew aldı görumcemler süper lüks harika öyle bı hawa yapıyolarkı bana o ewi yere göğe sığdıramıyorlar bana gelince hep kötu ewler kötu şartlar zaten asla yardımda etmezler istemiyorumda sadece burunlarını sokmasınlar

Kv de de tansiyonla yirtiyo agzimi acsam hastalaniyotlat bu nasil is yaa bende sinir krizi geciriyorum ohh olsun
Yanlarinda cok ciddiyim genelde susarimncunku bnele konusan yok bana dusuncemi soran yok nasilsin derler susarlar bende onlarinseyrederim
Bizimkiler nasılsın da demez kıymetini bil bazen görünmez olduğumu düşünüyorum

Canım, görümcenin durumu iyiymiş iyisini almışlar. Sizin durumunuz iyi değilse daha münasip olanını alırsınız. Tokiden ev alın dediler diye neden kendinize kötüsünü istiyorlarmış gibi hissediyorsunuz. Bence çok anlamsız bu.
Ev alırken görümcene yardım ettilerse seninde yardım isteme hakkın var ama görümcen kendi imkanlarıyla almışsa sizde kendi imkanınızla alırsınız.

Bıktım ya bu tarz insanlardan. Benim kp eşime memaaşın ne kadar borcun ne kadarbakayım kredi kart borçlarına der. Eşim yanında nette açtı bi kere kart borcunu beraber incelediler sonra ben evimize dönünce eşime gerekeni söledim. Benim maaşımı sordum bir gün azmış bilmem ne. Söylenmek çok şey vardı da eşime yetiştirir diye bi şey diyemedim. Kendi kızı ne düzgün maaş alabilir ne bi şey bana şaf söler. Tabi eşim yokken bu laflar. Benimkilerde ayrı bi vaka tatilde kv peşimize düşer eşim kabul etmeyince telefon susmaz. Benim aileme gideriz kv eşime orda ne işin var anneannene git der. Ben onların dediğini yapayım oğullarının parasını yesinler(ihtiyaç olur o ayrı) bizle her yere gelsinler tatile bile ben aileme gitmeyim istedikleri profil bu ve ben asla yapmıyorum. Ailem ya ne demek yani. Böyle insanlar işte ve ben de bu yüzden kötü gelinim. İlk nişan dönemnde bende sessizdim ama kv ve görümce hayatımı mafetti artık cevaplarını alıyorlar. Sakın sessiz kalma sevmesinler boşver ama eşin yanında olsun. İnşallah Zaman'la anlar eşin.

Hep öyle zaten kendi kızları kraliçedir biz b...k.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…