fikirleriniz çok önemli..sünepelik..

Adamin ayiligina, masadaki belescilere falan hic deginmiyorum. Herkes yazmis zaten. Benim soyleyecegim sey bu adamla evlenme. Dev sunepe resmen. Sunepenin sozluk anlami gibi. Ileride salliyorum anasi danasi bi hadsizlik yapsa, e huyu bu dicek yine gorusme dersen gorusmem dicek. Vicdan yaptira yaptira canina okur.
Ay gicik oldum.

Adamin ayiligina, masadaki belescilere falan hic deginmiyorum. Herkes yazmis zaten. Benim soyleyecegim sey bu adamla evlenme. Dev sunepe resmen. Sunepenin sozluk anlami gibi. Ileride salliyorum anasi danasi bi hadsizlik yapsa, e huyu bu dicek yine gorusme dersen gorusmem dicek. Vicdan yaptira yaptira canina okur.
Ay gicik oldum.
aynisini söyledim. ki yapıyorlar, nasil alttan alıyor onlari. annesi sigara ictigini ogrenecek diye akli çıkıyor mesela esek kadar adam..onlarla da mi gorusmicez dedim..kaldigi sessizlik beni benden aliyor!

[QUOTE="Mrymak, post: 45861494, member: 72s
lk kez bir araya geldim, boyle olduklarini bilmiyordum, arkadaslariyla tanisnamin nesi tuhaf?[/QUOTE]
Erkekler ve erkek muhabbeti olucagi belli sonucta. Ben şahsen tanışma gereği duymuyorum eşimin arkadaşlarıyla . Ailecek gorusulur o ayrı tabi.

Back
X