Fikirleriniz cok önemli..

Birçok şey olabilir . Kıskanmış olabilir , özenmiş olabilir , gercekten insanlar değişir Demiş olabilir . Olur da olur yani

ablan sizle beraber mi yaşıyor? bazen ben de haftanın 4 günü dışarda oluyorum ama abam evli ve ayrı evde yaşadığı için bilmiyor bunu. niye gözüne sokayım ki?
Ablamla aynı sokakta oturuyoruz. Her gün gelir biz gideriz veya telefonda muhakkak konuşulur. Gurbetteyiz kimsemiz yok. İster istemez haberi oluyor yani ben gidiyorum diye sokmuyorum gözüne.

Ablamla aynı sokakta oturuyoruz. Her gün gelir biz gideriz veya telefonda muhakkak konuşulur. Gurbetteyiz kimsemiz yok. İster istemez haberi oluyor yani ben gidiyorum diye sokmuyorum gözüne.

o aman sevgilimle şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatmayın.

Hislerime tercüman olmuşsunuz kesinlikle bende öyle düşünüyorum. En ufak şöyle örnek vereyim kendi istediğiyle balayına gitmedi, ileriye dönük konuştuğunda bana sende gitme diyor. Elbette ki ilerde gezemeyiz ama şimdi tanıma aşamasındayız görmek istiyor insan :) keşke tanısa da yorum yapsa ama tanımadan yeriyor sürekli. Dediğiniz gibi kendi yaşayamadıklarını yaşarım diye korkuyo olabilir üzgünüm

evlilik kısmet kader
ablanıza yağacaığınız birşey yok normalde de nasıl davranıyor iseniz öyle davranacaksınız
eş olarak seçtiğiniz adamı siz tanımaya çalışın ablanızın olumsuz olur düşüncesine bakmayın

çevrem birçok kişide kesin çok iyi olacak diye baktığımız adamlar öküz
bu çocuk öküz dediğimiz ailesi yüzünden ayrılamayan sürekli ağlayan arkadaşlarımda duygusal kibar eş çıktı ve hep iyiki diyorlar

yani aynı eve girmeden kimin ne olacağı belli olmaz
ablanıza önem verdiğinizi hissettirin
ve "saygı daha önemli saygı da kusur etmiyorsa bir insan çekilir yoksa kimse kavun değil koklamayla anlaşılamaz " deyin

Çok mantıklı bir yorum olmuş cok teşekkürler. Takmadan ilerlemeye devam o zaman

Olası bir durum demek ki teşekkürler
Ablaniza diyebilirsiniz evliligin kader meselesi oldugunu. Enistenizi iyi yönleri varsa ablana söyle ki cok kötü bir es sectigi anlamina gelmesin. Ve ablana eskisi gibi sicak davran ne olursa olsun ailen herzaman seni yanindadir ve senin destekcindir bunu unutma

Asıl sorun biraz da ablanızın psikolojisinde bence . Ablanız sonuçta kendi yapamadığı şeyleri kardeşi yapınca daha mutlu olması gerekir ..

Tabiiki de şuan gezeceksiniz ,eğleneceksiniz :) Ben eşimle evlenmeden önce her gün görüşürdüm ,yetmezmiş gibi eve bıraktıktan sonra telefonla görüşürdüm . Evlendikten sonra tabiki öyle olmuyor belli bir rutine giriyor

Siz anı yaşayın , kimseyi takmayın , gezin eğlenin

Mutluluklar

Evet aynen öyle yapıyorum. Abla boş ver o gezdirmesin biz abla kardeş gezeriz bizi kısıtlamıyor o yönden bak diyorum. Kötü alışkanlıkları yok, dışarda olsa daha da zorlanırsın bırak evine gelsin yatsın diyorum. Ama dediğiniz gibi aile sonuçta ben kendimi çekmemeliyim

Farkında değilsin ama sen de kıyaslama yapıyorsun. O kıyaslama yapıyorsa sen de eniştenle erkek arkadaşını kıyaslıyorsun. "Sevgilim sosyal eniştem değil ablam o yüzden beni kıskanıyor olabilir" alt metni var mesajlarında. Ablan senin mutluluğunu paylaşmak zorunda da değil, sen mutluysan başkasının senin mutluluğunu paylaşmasının bir önemi var mı? Aslında içten içe ablanın seni kıskandığını duymak istiyorsun başkalarından, konuyu da o yüzden açmışsın.

Ablan seni kıskansın kıskanmasın, bu senin hayatın. Sevgilin senin sevgilin, ablanın da bir eşi var, eş de onun eşi. Sana sosyal gelmeyen donuk enişte, ablanın hayattaki beklentilerini karşılıyor olabilir. Belki ablan hoppidi hoppidi gezen bir eş istemiyor, daha sakin, evine işine bağlı bir adam istiyor. Sen de tersi bir adam istiyor olabilirsin, bu enişteni sevgilinden daha kötü ya da daha iyi bir adam yapmaz. Herkes sevdiği insanla mutludur, insanların ne düşündüğüne bu kadar takılmamanı öneririm. Eniştenle sevgilini, ablanla kendini kıyaslamayı da bırak.

Çok mutlu oldum şuan yorumunuzla.. ben ne gözüne sokuyorum ne caka satıyorum..beni anlayanlarda olabiliyormuş demekki. Benim üzüldüğüm nokta burası zaten. Ben iyi kötü hastalıkta sağlıkta hatta mutluluğunda bile yanındaydım onun. Şimdi aynı karşılığı göremiyorum üzüyor bu durum beni

Sen hiç tatlı canını sıkma , diğer arkadaşların da dediği gibi ailen senin için çok değerli , bu durum yüzünden ablanla arana mesafe de koyma ama özel hayatınla ilgili paylaşımda da bulunma demekki sen ve ablan bu şekilde anlaşabilecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…