- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Ballandırarak anlatmıyorum tabiki ama haftanın 4 günü onun planı dahilinde bi yerlere gittiğimiz için sürekli biz sevgiliyken de gezmedik nişanlıyken de siz şöylediniz biz böyleydik diyorEvet evlenince değişen çok erkek var.
Peki sen ilişkinin ne kadar güzel olduğunu ablanın gözüne soktuğun için bunalmış olabilir mi?
Madem eşi ilgili değil sende ilişkini ballandırarak anlatma az ablanı düşünüp.
Ama sürekli söylüyor benimde ister istemez kuşku düşüyor içime ve tam güvenmeye ısınmaya çalışırken bende paranoyak olmaya başladımAblan haklı .
Ne konular okuduk burda ..
İnşallah böyle devam eder sevgiliniz..
Ablanda olsa.. bence kiskanmis
Sende sürekli sevgilinden bahsetme .Ama sürekli söylüyor benimde ister istemez kuşku düşüyor içime ve tam güvenmeye ısınmaya çalışırken bende paranoyak olmaya başladım
Ben onun Sevinç’ini üzüntüsünü her daim paylaştım şimdi ben mutluluğumu en yakınımda paylaşamıyorum bu durum beni çok üzüyo ama dediğiniz gibi yapıcam teşekkürlerSende sürekli sevgilinden bahsetme .
Ablanda yorum yapmaya kalktıgında abla konusmak ıstemıyorum de..
Vallahi beni ve anlatmak istediğimi cok iyi anlamışsınız teşekkür ederim .. zaten hiç tanışmadılar önyargılı olmasını anlayamıyorum.. tanısa ve söylese amenna ama tanımadan sürekli yermesi bunalttı beni.. moral bozuyor ben karşımdakine de yansıtıyorum illa ki. İnsan mutluluğunu en yakınıyla paylaşamazsa nasıl mutlu olabilir kiBenzer şeyleri yaşadım gerçekten çok sinir bozucu. İnsan sevgilisinden emin olsa bile değer verdiği kişilerin de onaylamasini istiyor. Ciddi bişey olsa uyarılarını dikkate alman gerekir neticede büyüğün illaki senden daha net görebildiği şeyler olur ama bu gereksiz eleştiriler moral bozuyor. Pek takmamaya çalış önemli bir konu yoksa. Zamanla alışır ablan sizin ilişkinize ve gidişatına. Tecrubeyle sabit
Farklı bir bakış acısı ben hiç böyle düşünmemiştim çok teşekkür ederim.. cok haklısınız :)Kendi durumunu senin üzerinden normalleştirmeye çalışıyor
Aslında yaptığı şey kendini teselli etme yöntemi
Bence seni üzdüğünün farkında değil
Çok takılma bu duruma
Anlıyorum gercekten. Belki de ilişkini değil seni kiskaniyodur sevgilinle paylaşmak istemiyodur emin ol bunu kendine bile itiraf edemiyodur ablan :) geçiyo gerçekten bugünlerini kendine zehir etme boşver ablan alışacak unutulup gidecek bugünler sen sevgiline yansıttığınla kalırsın. Bide bir tavsiye sevgiline ablanın eleştirilerini anlatma soguyo ve abla gözüyle bakıp bı saygı duymakta zorlaniyolar. Ben yaptım sen yapma paylaşma onunlaVallahi beni ve anlatmak istediğimi cok iyi anlamışsınız teşekkür ederim .. zaten hiç tanışmadılar önyargılı olmasını anlayamıyorum.. tanısa ve söylese amenna ama tanımadan sürekli yermesi bunalttı beni.. moral bozuyor ben karşımdakine de yansıtıyorum illa ki. İnsan mutluluğunu en yakınıyla paylaşamazsa nasıl mutlu olabilir ki
Belki de öyledir çünkü biz çok samimiyiz ablamla. Dediğinizi yapıcam teşekkür ederim :)Anlıyorum gercekten. Belki de ilişkini değil seni kiskaniyodur sevgilinle paylaşmak istemiyodur emin ol bunu kendine bile itiraf edemiyodur ablan :) geçiyo gerçekten bugünlerini kendine zehir etme boşver ablan alışacak unutulup gidecek bugünler sen sevgiline yansıttığınla kalırsın. Bide bir tavsiye sevgiline ablanın eleştirilerini anlatma soguyo ve abla gözüyle bakıp bı saygı duymakta zorlaniyolar. Ben yaptım sen yapma paylaşma onunla
Konuşmasam da tavırlanıyorbence ılıskınızle ılgılı artık konusmayın. madem ablanız tavır alıyor.
Ablanızın yaptığı kıyaslamalar içten içe eniştenize olan kızgınlığından . Bence hiç o şöyle bu böyle diye anlatmayın. Şahsen ben problem bile yaşasam ablam ağzımdan lafı zorla almaya çalışır.Paylaşmayın , mutluysanız mutluluğunuzu , üzgünseniz hüznünüzü kendiniz yaşayın . Tabiki de sizin mutluluğunuzdan haz alması gerekir ama dediğim gibi eniştenize olan hırsını bir bakıma sizden çıkarıyor gibi .Arkadaşlar merhaba.. kısa bir süre önce hayatıma birisi girdi. Birbirimize uyumluyuz ve ben ilk defa birisine bu denli ısındığımı düşünüyorum. Erkek arkadasım cok Sosyal birisi. Anı yaşayan, gezmeyi seven.. ve fazlasıyla ince düşünceli.. bende hep hayatımda öyle birisinin olmasını istemiştim zira bende öyleyim..
birkaç gün önce konuyu anneme açtım. Annem beğendi ve onayladı. Mutluluğumla oda mutlu oldu..Fakat ablambu insan hayatımda olduğundan beri benden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Çünkü oda sosyal fakat eniştem cok donuk. Sürekli işten eve, evden işe. Ne ablamı ne çocukları bir yere götürmez, fazla konuşmaz tatlı dili güler yüzü yoktur. Ablam hiç mutluluğumu paylaşmıyor. Sürekli eniştem ve hayatımdaki insanı kıyas ediyor. Sürekli erkeklerin değiştiğinden, bu durumun fazla uzun sürmeyeceğinden dem vuruyor.
Ben onun iyi kötü hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. Şimdi olmaması için sürekli önyargılı konuşuyor tanımadan. Annemde bunun farkındaben ne yapmalıyım. Cok üzgünüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?