• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz çok önemli

Halısın sükrediyorum zaten ben istemese m böyle iki elle.sarılmam işimë ama işte insanda istek birakmiyorlar ya
dışarıdan bak sorununa,sankiaşkabiriin sorunugibi, sence bu durumda ne yapabilirsin?o zaman iş ara ne diyim, orada da başka bişiçıkar elbet, iş hayatı,=sorun

iş hayatı içinde adalet arıyorsun, önce şunu düşün,işhayatı ideal değildir,irsürühaksılığa uğrarsın mesela, normalhayatımızgibideğil,
Tezat olan açıkça dedim eğer beni yildirip işten ayrılmami istiyorsanız çıkar giderim dedim .Yok İşte olurmu biz çok memnunuz gibi bişeyler off çok bunaldim

dışarıdan bak sorununa,sankiaşkabiriin sorunugibi, sence bu durumda ne yapabilirsin?o zaman iş ara ne diyim, orada da başka bişiçıkar elbet, iş hayatı,=sorun
Orası öyle tabi bakalım artık yarın risk alicam ya o ya ben değilde ben hafta sonu da çalışıyorsam onları bütün ay evde bırak ben mesaimden kesilmesini istemiyorum diyeceğim çünkü iki arkadaş öyle dedi ve simdi kesintisiz çalışıyorlar Allah büyük ya olur ya olmaz ama hakkımda yedirmem

Tezat olan açıkça dedim eğer beni yildirip işten ayrılmami istiyorsanız çıkar giderim dedim .Yok İşte olurmu biz çok memnunuz gibi bişeyler off çok bunaldim
sadece mesaş meselesi değil sanırım mobbing gibibişi yaşıyorsun?aşağılamahakaret vs varmı?gece uyku kaçırırmobbing ,kendimden biliyorum :)

Orası öyle tabi bakalım artık yarın risk alicam ya o ya ben değilde ben hafta sonu da çalışıyorsam onları bütün ay evde bırak ben mesaimden kesilmesini istemiyorum diyeceğim çünkü iki arkadaş öyle dedi ve simdi kesintisiz çalışıyorlar Allah büyük ya olur ya olmaz ama hakkımda yedirmem
senin tercihin,yolu gösterirse iş aramak zorunda kalabilirsin

eden gideceksin, tazminatını versinler, sakın istifa etme
sadece mesaş meselesi değil sanırım mobbing gibibişi yaşıyorsun?aşağılamahakaret vs varmı?gece uyku kaçırırmobbing ,kendimden biliyorum :)
İşte anlatamadım ben sağolun valla .Zoruma giden eğer aynı parayi kazanıp aynı is günü çalışıyorsak neden ben haftasonları çalışıyim.Neymiş hanimefendiler ailesiyle.evde kalmak istiyormus.Sacmaliga bakarmisin bak dedim patona olmazsa dönüşümlü olarak her hafta sonu birimiz kalsın diyorum evet çok mantıklı diyor ee normalde ben yarin izinliydim ama çalışmam gerek

Anlamadigim bu çalışma saatleri ise girerken size bildirilmiyor mu?
Şu zaman su kadar, haftada şu kadar gün şu saat Çalışacaksınız dendiyse ve maaşa da tamam dediyseniz evet haksızlık ve adaletsizlik var ama bana göre hesap sormanız pek bir sey ifade etmez.
Aynı is yerinde aynı işi yapan insanlar farklı maaş alabilir. Bu size haksızlık gibi gelse de dillendirmek hoş olmuyor.
Ama tabiki haksızlık karşısında Susup oturmayın. Yarın patrona bir çizelge olmasi gerektiğini bu sekilde en azından adil olacagini, aksi taktirde is yükünüzün fazlalığı derecesinde fazla mesai ücreti talep ettiğinizi söyleyin.

Istifa etmemelisin. Cunku seni cok kolay gozden cikarir. Tamda parttime birilerini kenarda beklerken, seni atar onu alir.

Ben olsam tavrimi koyardim. Sert konusurdum. Belki sirf "bezdirdi bni x, yeter artik dilinden kurtuluyum" dedigi icin bi cozum yaratir.

Sorma aksilik çokta ihtiyacım var bu sıralar ise girdim diye bayagi yükün altına girdik ama gerçekten üç gündür sinirimi bozuldu uyuyamiyorum düşünmekten ve sırf para içinde bu kadar kendimi ayağa vermek çok ağrıma gidiyor
Canım o zaman yapacak birşey yok,birsey diyemezsin.isten çıkmak olmaz o zaman

Hepimiz calisiyoruz ve karsiliginda paramizi aliyoruz.yani yaptiklarimiza fedakarlik denmiyor is yapiyor deniliyor. Kalifiyesindir,elini sallasan elli tane is bulabilecek adamsindir bu sartlar bana uymuyor,iyi gunler der cikarsin. Bir de patronun gozunden bak. Bir calisanin diger calisanin is yukuyle ilgili herhangi bir mudahalesi ne kadar sacma degil mi? Ornek vereyim en basitinden, hali ve koltuklarimi yikamasi icin birini ise almisim,bir de evime her gun gelen temizlikci var. simdi hali yikayan bana sunu mu desin,yaa ben bugun gelmeyeyim benim yerime oteki gelsin. Yahu sana ne der gecerim,sen mi karar vereceksin buna derim.

Back
X