• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz önemli

İşte erkek ikiyüzlülüğünün en net özeti. Kendisi gidip çatırrrr çatırrr aldatmış sonra da pişkin pişkin gelip karısının yaptığı yemeği yiyip yıkadığı donu giymiş ama kadın sadece yazıştığı için "beni aldattın seni boşuyorum senden soğudum" Bu arada eski sevgiliyle yazışmayı herhangi bi şekilde iletişimde olmayı savunmuyorum, bana da ters ama yapılan muamele inanılmaz adaletsiz. Bence her şerde bi hayır vardır. Bu olay vesilesiyle bu adamdan kurtulur misler gibi yeni bi hayat kurarsınız, neden olmasın. Hiç yapışıp da kurtarmaya çalışmayın derim.

Kocan bir de durumum yok diye güya boşanmayı öteledi mi? Sizi yemeye iyi alışmış belli ki. Hem adamın götünü toparlayıp hem aldatılmaya, böyle bir evliliğe göz yumuyorsun. Çocuk icin deme Allah aşkına. Böyle birinin asla düzgün bir baba olduğunu düşünmüyorum. Biraz aklın varsa kocandan adım beklemez açarsın boşanma davasını. Tek kuruş da para vermezsin artık.

Bu arada senin yaptığın da doğru değil. Eşine saygın olmamasını anlarım ama karşı tarafın Eşine olsun bari.

Edkı sevgılınıxın esı de görse çok zoruna gıder.Kadınız ve kemdıkıze yapışmasını ıstedıgımıxı kımseye yspmamalıyız. Eşiniz edkı sevgılıdı ile yazıssa ne dusunurdunuz
Senden nefret ediyorum beni aldattın demezdim. Doğru olmamış derdim.birdaha olmasın derdim. Sevgi aşk vs yoktu çünkü

Alkol kullanım ölçüsü, aldatması gibi durumlar eşinizi bağlar. Bu durumlarda evliliğinizi bitirme hakkına sahipken siz kalmayı seçmişsiniz. Ancak eskiden duygusal bağınız olan birine eşinizden dert yanmak da aynı şekilde eşinize haksızlık ve bu sizi bağlar. Ben boşanma aşamasındayım, anlaşamamak ve kök aile anlaşmazlıkları sebebiyle. Ancak, eğer eski eşim eski sevgilisine benden dert yansa, ben yine boşanırdım. Biraz karışık oldu ama demek istediğim, onun aldatmış olması size boşanma hakkı verir ancak başka biriyle -hele duygusal bağ varsa- konuşma hakkı vermeherse

Alkol kullanım ölçüsü, aldatması gibi durumlar eşinizi bağlar. Bu durumlarda evliliğinizi bitirme hakkına sahipken siz kalmayı seçmişsiniz. Ancak eskiden duygusal bağınız olan birine eşinizden dert yanmak da aynı şekilde eşinize haksızlık ve bu sizi bağlar. Ben boşanma aşamasındayım, anlaşamamak ve kök aile anlaşmazlıkları sebebiyle. Ancak, eğer eski eşim eski sevgilisine benden dert yansa, ben yine boşanırdım. Biraz karışık oldu ama demek istediğim, onun aldatmış olması size boşanma hakkı verir ancak başka biriyle -hele duygusal bağ varsa- konuşma hakkı vermez.
Evet konuşma hakkı vermez konusmamaliydim. Duygusal bir bağ yok, aradan yıllar geçmiş, aklımda kalan biri olmadi hiçbir zaman. Ailem eşimi istemediği halde biz severek evlendik.aileme karşı boşanma kararını göze alamadım hiçbir zaman, çünkü ben istemiştim ben onu seçmiştim. Yaşadığım sıkıntıların hiçbirini ailene yansitmadim sadece şahit olduklarını ve tahmin edebildiklerini biliyorlar.tesekkur ediyorum yorumunuz için. Herşeye rağmen suçlu ilan edilmek canımı acıtıyor, hiç umursamiyormus gibigorunsemde

Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım fikrinize ihtiyacım var
13 yıldır evliyim, bir çocuğumuz var eşim hep alkol kullanan sorumsuz bir insan olmuştur, çocuğumuz olduğu için herşeyi ben yapmaya ve ibadete etmeye çalıştım bu zamana kadar. Bu zaman sürecinde birkere aldatiltim, affetmek mi bilmem ama hep içinizde bı uhde kalır acısı kaliri çok iyi bilirim. Neyse uzatmak istemiyorum evliliğimin özeti bu. Sosyal medyada tesadüfen eşimden önceki erkek arkadaşımla karşılaştık daha doğrusu onun eşinin reelsi önüne çıktı. Bunun sonunda birkaç saatlik bir mesajlasmamiz oldu, eskilerden evliliklerimizden çocuklarımızdan konuştuk,aslında eski bir dostla yapılan bir sohbet gibi.neyse eşim bu mesajları gördü ve beni aldatiyorsun dedi ve konuşmuyor. Şuan maddi sıkıntı içindeymiş birkaç ay sonra gideceğim ayrilacahiz diyor. Yazistigim için pişmanlık duyuyorum ama olmasa iyiydi ama nazende bitmesi gerekiyordu böyle olması iyi oldu diyorum çünkü hiç cesaret edemedim bu zamana kadar
İnceldiği yerden kopsun işte daha ne.

Herkekse teşekkür ediyorum yorumlarınız için, ortak nokta bitsin bu evlilik ve konuşmamin yanlış olması ki bende hem fikirim. Bu adamdan olmaz benden de olmaz bu evlilik iyice koptu, bu olay son noktayı koydu sanırım. Benim yapamadığımi adam tek atışta yapacak, kendimi bukadar cesaretsiz mi dersin ne istediğini bilmeyen mi dersin( aslında biliyorum uygulamaya gelince olmuyor) adını bile kıyamıyorum daha

Evet konuşma hakkı vermez konusmamaliydim. Duygusal bir bağ yok, aradan yıllar geçmiş, aklımda kalan biri olmadi hiçbir zaman. Ailem eşimi istemediği halde biz severek evlendik.aileme karşı boşanma kararını göze alamadım hiçbir zaman, çünkü ben istemiştim ben onu seçmiştim. Yaşadığım sıkıntıların hiçbirini ailene yansitmadim sadece şahit olduklarını ve tahmin edebildiklerini biliyorlar.tesekkur ediyorum yorumunuz için. Herşeye rağmen suçlu ilan edilmek canımı acıtıyor, hiç umursamiyormus gibigorunsemde
Yok sizi suçlu düşünmedim, estağfurullah. Allah yardımcınız olsun zaten eşinizle ilgili sıkıntılı bir durum var. Ama bakın bir davranış durumu değiştirmiş. O kendisini haklı pozisyona çekmeye çalışmış. Aldatan sizsiniz algısı yapmış. Onun için kimseyle muhabbete girmeyin. Kalmak isteseniz de gitmek isteseniz de. Ağır geliyor olabilir bazen ama lütfen duygularınızı kontrol edin. Bu hem sizi hukuken güçlü yapar hem de duruşunuzu koruduğunuz için daha güçlü hissedersiniz uzun vadede.

Eski sevgiliyle yapılan bu tarz konuşmaları çok yanlış buluyorum. Senin yüzünden evliliğim kötü gidiyor falan deyince konular başka yere gitmeye çok müsait oluyor. Dostane falan da bulmuyorum.

Eşinizin sizi aldatmış olmasına rağmen şimdiki tavrı ikiyüzlü elbette ama alkolik, sadakatsiz adamın ne babalığı vardı da çocuğu bahane ederek evli kaldınız? Bu çocuk bahanesiyle saçma sapan evlilikleri devam etttirme çabaları çok anlamsız yahu. Eşinize bırakmayın siz açın davayı. Etrafa ne derse de desin. Zaten her türlü boşanmada sizi suçlayacak şeyler bulmaya çalışacaktı.

13 yıldır evliyim, bir çocuğumuz var eşim hep alkol kullanan sorumsuz bir insan olmuştur, çocuğumuz olduğu için herşeyi ben yapmaya ve ibadete etmeye çalıştım bu zamana kadar. Bu zaman sürecinde birkere aldatiltim, affetmek mi bilmem ama hep içinizde bı uhde kalır acısı kaliri çok iyi bilirim. Neyse uzatmak istemiyorum evliliğimin özeti bu. Sosyal medyada tesadüfen eşimden önceki erkek arkadaşımla karşılaştık daha doğrusu onun eşinin reelsi önüne çıktı. Bunun sonunda birkaç saatlik bir mesajlasmamiz oldu, eskilerden evliliklerimizden çocuklarımızdan konuştuk,aslında eski bir dostla yapılan bir sohbet gibi.neyse eşim bu mesajları gördü ve beni aldatiyorsun dedi ve konuşmuyor. Şuan maddi sıkıntı içindeymiş birkaç ay sonra gideceğim ayrilacahiz diyor. Yazistigim için pişmanlık duyuyorum ama olmasa iyiydi ama nazende bitmesi gerekiyordu böyle olması iyi oldu diyorum çünkü hiç cesaret edemedim bu zamana kada
Gerçekten aldatıldığını düşünen eş gidecekse maddiyatı sıkıntı etmez ve gider. Kadın olsa anlarım erkek adamın ne para düşğnmesiymiş.
Siz kendinizden eminseniz hiç suçluluk duygusuna kapılmayın derim. Ama konuştuğunuz insanın eşi olsam yanlış anlama ihtimalim yüksek olurdu, şahsen istemem eski sevgiliyle muhabbet adını ne koyarsanız koyun

Paylaşımların herkese açık olması kötü yahu sen eşinle mutlu bir anını paylaşıyorsun sonra onun eski sevgilisi ulaşıp eskileri yad edip, mutsuz evliliğinden falan bahsediyor. Hiç hoş değil. 😐 Bu eski sevgili muhabbetlerinden hiççç hoşlanmıyorum.

Evet maddi olarak sıkıntım yok çalışıyorum, eski arkadaştan bir beklentim yok, evlenmeye niyetim yok evlilikten çok çektim.beni deli eden eşimin beni aldattı oyuzden ayriliyoruz diyecek olması. Bu zamana kadar yaşadıklarım bana yettide arttı kumar alkol sorumsuzluk hepsini yaşadım.yasadiklarimin unutulması sanki çok güzel bir evliligimiz olmusta ben aldatan kadın rolüne büründüm. Size yazdıklarımdan daha fazlası olmadı inanin
Maddi olarak sıkıntınız yoksa bu evliliği sürdürmenin bir anlamı yok. Çocuğu bahane etmeyin çünkü bu sekilde sürdürülen evlilik çocuğa zarar veriyor. Çocuğun alkolik bir babayla ayni evde kalmasına sebep olarak ona zarar veriyorsunuz. Ne kendinize ne eşinize saygınız var. Evlilik çoktan bitmiş. Çocuğunuz sizi örnek alıp bu şekilde bir evlilik mi yapsın istiyorsunuz? Ne derse desin ne önemi var.

Maddi olarak sıkıntınız yoksa bu evliliği sürdürmenin bir anlamı yok. Çocuğu bahane etmeyin çünkü bu sekilde sürdürülen evlilik çocuğa zarar veriyor. Çocuğun alkolik bir babayla ayni evde kalmasına sebep olarak ona zarar veriyorsunuz. Ne kendinize ne eşinize saygınız var. Evlilik çoktan bitmiş. Çocuğunuz sizi örnek alıp bu şekilde bir evlilik mi yapsın istiyorsunuz? Ne derse desin ne önemibugun
Bugün bir uzmanın konuşmasına denk geldim ve diyordu ki akıllı kadınlar boşanır...evet bir hata yaptım ama bu evliliği devam ettirmekte bir hataydı. 13/4 yıl oldu, 22 yıl olmadan bosansam iyi olacak, eninde sonunda boşanıyor insan, çok örnek var

Çocuk için evli kaldım, hep idare ettim borçlarını ödedim. Çocuk baba sevgisinden mahrum kalmasın eksikliğini hissetmesin diye. Şunu yapmam gerekiyor ama hala yapamıyorum bu olayın arkasına sığınıp madem istiyorsun bosanalim hemen dedim, ama kimse adım atmiyor

Benim eşim eski sevgilisi ile mesajlaşsa bende aldatılmış hissederdim. Ne münasebet gidip eski sevgilisi ile konuşuyor. Aşırı kıskanç bir insan değilim ama bu saygısızlık. O sizi aldatmış, zaten kötü bir eş ama bu yaptığınız şeyi değiştirmez. Umarım boşanır mutlu olursunuz.

Birde adamın eşi görse oda huzursuz olacak.

Sizi sevmiyor nafakasız ayrılmaya bahane bulunca hemen atlamış işte. Böyle numaraları yemeyin, evliliği sürdürmeye çalışmayın, mahkemede eski aldatmasını gündeme getirip boşanın

Benim eşim eski sevgilisi ile mesajlaşsa bende aldatılmış hissederdim. Ne münasebet gidip eski sevgilisi ile konuşuyor. Aşırı kıskanç bir insan değilim ama bu saygısızlık. O sizi aldatmış, zaten kötü bir eş ama bu yaptığınız şeyi değiştirmez. Umarım boşanır mutlu olursunuz.

Birde adamın eşi görse oda huzursuz olacak.
Ben aldatılmış hissetmezdim çünkü aldatılmak bir anlık birşey değildir duygusal fiziksel boyutu vardır. Yanlış anlaşılmak aldatmak değildir bu eski arkadaşında olsa. Aldatmak ve aldatılmak apayrı şey.

Sizi sevmiyor nafakasız ayrılmaya bahane bulunca hemen atlamış işte. Böyle numaraları yemeyin, evliliği sürdürmeye çalışmayın, mahkemede eski aldatmasını gündeme getirip boşanın
Eski aldatmalar gündeme gelsede etkisi olmuyormuş malesef. Çünkü zaman aşımına uğramış oluyor. Ben ayrılmaya karar verdim o beni bitirsin yada bitirmesin hiçbir önemi yok artık. Bu zamana kadar kaldığım hataydı zaten

Eski aldatmalar gündeme gelsede etkisi olmuyormuş malesef. Çünkü zaman aşımına uğramış oluyor. Ben ayrılmaya karar verdim o beni bitirsin yada bitirmesin hiçbir önemi yok artık. Bu zamana kadar kaldığım hataydı zaten
En mantıklısı. Hakkınızda hayırlısı olsun doğru karar

Ben aldatılmış hissetmezdim çünkü aldatılmak bir anlık birşey değildir duygusal fiziksel boyutu vardır. Yanlış anlaşılmak aldatmak değildir bu eski arkadaşında olsa. Aldatmak ve aldatılmak apayrı şey.

Yoo gayette hissedilir. Elin karısına yok ahını aldım, yok evliliğim kötü bunlar benim içimde eşim içinde kabul edilir şeyler değil.

Sizin evliliğiniz problemli olduğu için size normal geliyor. Eşiniz kötü bir eş alkol,kumar problemi olan, sizi aldatan bir insan. Ama normal bir evlilik için bence normal olmayan konuşmalar.

13 yıldır evliyim, bir çocuğumuz var eşim hep alkol kullanan sorumsuz bir insan olmuştur, çocuğumuz olduğu için herşeyi ben yapmaya ve ibadete etmeye çalıştım bu zamana kadar. Bu zaman sürecinde birkere aldatiltim, affetmek mi bilmem ama hep içinizde bı uhde kalır acısı kaliri çok iyi bilirim. Neyse uzatmak istemiyorum evliliğimin özeti bu. Sosyal medyada tesadüfen eşimden önceki erkek arkadaşımla karşılaştık daha doğrusu onun eşinin reelsi önüne çıktı. Bunun sonunda birkaç saatlik bir mesajlasmamiz oldu, eskilerden evliliklerimizden çocuklarımızdan konuştuk,aslında eski bir dostla yapılan bir sohbet gibi.neyse eşim bu mesajları gördü ve beni aldatiyorsun dedi ve konuşmuyor. Şuan maddi sıkıntı içindeymiş birkaç ay sonra gideceğim ayrilacahiz diyor. Yazistigim için pişmanlık duyuyorum ama olmasa iyiydi ama nazende bitmesi gerekiyordu böyle olması iyi oldu diyorum çünkü hiç cesaret edemedim bu zamana kadar
Eski sevgilinizin eşinin reelsi önünüze çıktı ve bunun üzerine eski sevgilinizin evli olduğunu bile bile ona yazıp ahın tuttu falanmı dediniz benmi yanlış anladım.

Yoo gayette hissedilir. Elin karısına yok ahını aldım, yok evliliğim kötü bunlar benim içimde eşim içinde kabul edilir şeyler değil.

Sizin evliliğiniz problemli olduğu için size normal geliyor. Eşiniz kötü bir eş alkol,kumar problemi olan, sizi aldatan bir insan. Ama normal bir evlilik için bence normal olmayan konuşmalar.
Normal bir evlilik olsaydı zaten ahlar ucusmazdi havada,

Back
X