• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize çok ihtiyacım var(nişanlım ve ben)

areen

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2006
940
86
648
...................................................................................................

Son düzenleme:
bence nişanlın çok mantıksız hareket ediyo ve düşünüyo. şunu söyleyim bende nişanlıydım yakında düğünüm vardı ama geçen hafta bitirdik. ailem en başından istemiyodu söyledikleride teker teker çıktı. bence durumu bilen sen ve ailensin onlarla konuş. nişan atarsam çevrem ne der diye düşünme ben ayrıldım herkes çok sevindi kurtulmuşsun diye. benden sana tavsiye mantıklı düşün.

tatlım evlilik o kadar zor birşey ki,hallederiz yaparız sorun olmaz dediğin şeyler bile iplerin kopmasına yetiyor burda da okuyoruz.anlattığın mevzu hafife alınacak bir durum değil bence.ilerde sanki hep senden faydalanılacakmış gibi bi izlenim oluştu bende.nişan atma olayını çevreden dolayı erteliyorsan bence bir dakika bile harcama.ben de sözlenip ayrıldım buna benzer bir durumdu.unutuluyor emin ol.

öncelikle elalem neder diye dişünme kendini düşün nişan atarsanda bu senin kararın
nişanlın beraber bir hayat kuracağınızı düşünmüyor gibi geldi bana
ailesi hep ön planda olucak gibi bu durumda üzülen krılan hep sen olucaksın
iyi düşün iyi karar ver hayatını tamamen etkileyecek bir durumdasın...

bence nişanlın çok mantıksız hareket ediyo ve düşünüyo. şunu söyleyim bende nişanlıydım yakında düğünüm vardı ama geçen hafta bitirdik. ailem en başından istemiyodu söyledikleride teker teker çıktı. bence durumu bilen sen ve ailensin onlarla konuş. nişan atarsam çevrem ne der diye düşünme ben ayrıldım herkes çok sevindi kurtulmuşsun diye. benden sana tavsiye mantıklı düşün.

yorumun için teşekkür ederim canım, Ailem bu konuda bana destek çünkü gerçekten hem ruhsal hem fiziksel olarak çok yıprandım onlarda hasta olacağımdan korkuyorlar.

nişan atmak kötü bişey değilki. Asıl insanlar nişanlıyken birbirlerini tanırlar. Nişanın amacı budur. Hem 26 yaşında olman illaki evlenmeni gerektirmiyorki. İkinizinde ailesine uzak bi yerde oturun. Ne senin istediğin olsun nede onun. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi. Ama onun senin ailenin evinde oturması için zorlama. Zaten tamam orda oturalım ailen destek olsun diyen adamdanda hızla kaç...

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Aslında okadar çok şey varki her konuda çok sorumsuz ailesinin hiçbir desteği yok sadece sömürme derdindeler düşünün çocuk asker izne geldi evin market alışverişini bile o yaptı evlilik için biriktirdiği az bir para vardı onunla. Bende çok sinirliyim ve hiçbirşeyi içime atamıyorum aklıma gelen herşeyi ona söylüyorum tamam bazen çok sert çıkıyorum ama olanları düşündükçe çıldırıyorum resmen.

benim ailemde her konuda bana destek çıktı. sakın üzülme biz her zaman arkandayız böylesi daha iyi oldu dediler. bence gerçekten mantıklı düşün ve inan 2 senede o kadar çok şey yaşadım ki şimdi tek pişmanlığım ailemi böyle insanlarla muhatap etmiş olmam ve en başında neden göremedim bunları ona üzülüyorum sadece. elalem ne der diye kesinlikle kesinlikle düşünme benim çevremde de çok örnekleri var bunun. elalem ne der diye nişan zamanı ayrılmayıp evlenip dayak kawga küfürlerle devam eden evlilikler pişmanlıklar biliyorum. söylediğin konularda hafife alınacak şeyler değil arkadaşlarda yazmış zaten. çocuk oyuncağı değil gerçekten. yok ankarada daha az kazanırım vs. çok mantıksız şeyler. senin eskişehirde kurulu bi düzenin de varmış. (eskişehirde okudum sakın bırakma orayı benden de selam söyle o güzel memlekete) nişanlının söylediklerini ailenle konuş herşeyi en iyi gören ölçen tartan emin ol ki onlar. ona göre hareket et.

nişan atmak kötü bişey değilki. Asıl insanlar nişanlıyken birbirlerini tanırlar. Nişanın amacı budur. Hem 26 yaşında olman illaki evlenmeni gerektirmiyorki. İkinizinde ailesine uzak bi yerde oturun. Ne senin istediğin olsun nede onun. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi. Ama onun senin ailenin evinde oturması için zorlama. Zaten tamam orda oturalım ailen destek olsun diyen adamdanda hızla kaç...

canım onu gerçekten çok seviyorum ama bu sorumsuz davranışları beni gerçekten çok üzüyor. Ayrıca ankaradan ayrılmak istemiyor eskişehirde ailemin evinde oturmak istemiyor tamam ama o evi satıp ankarada ev alsak orada çok rahat oturur.Onun tek derdi Ankaradan ayrılmak istememesi.

sen onu zorlayıp eskişehire getirirsen ve alışamazsa sürekli kafana kakar. Aynı şey senin içinde geçerli. ordaki işini kariyerini bırakıp ankaraya gidipte mutlu olamazsan hep onu suçlarsın. Bence arada sevgi varsa bir orta yol bulun. ikinizinde istediği şehir olmasın..

benim ailemde her konuda bana destek çıktı. sakın üzülme biz her zaman arkandayız böylesi daha iyi oldu dediler. bence gerçekten mantıklı düşün ve inan 2 senede o kadar çok şey yaşadım ki şimdi tek pişmanlığım ailemi böyle insanlarla muhatap etmiş olmam ve en başında neden göremedim bunları ona üzülüyorum sadece. elalem ne der diye kesinlikle kesinlikle düşünme benim çevremde de çok örnekleri var bunun. elalem ne der diye nişan zamanı ayrılmayıp evlenip dayak kawga küfürlerle devam eden evlilikler pişmanlıklar biliyorum. söylediğin konularda hafife alınacak şeyler değil arkadaşlarda yazmış zaten. çocuk oyuncağı değil gerçekten. yok ankarada daha az kazanırım vs. çok mantıksız şeyler. senin eskişehirde kurulu bi düzenin de varmış. (eskişehirde okudum sakın bırakma orayı benden de selam söyle o güzel memlekete) nişanlının söylediklerini ailenle konuş herşeyi en iyi gören ölçen tartan emin ol ki onlar. ona göre hareket et.

bende 5 yıldır ailesini tanıyorum ama nişandan sonra çok değişiyor herşey ailemde herşeyin farkındaydı en başından beri ama ben görememişim hiçbirşeyi yada görmek istememişim.

Son düzenleme:
sen onu zorlayıp eskişehire getirirsen ve alışamazsa sürekli kafana kakar. Aynı şey senin içinde geçerli. ordaki işini kariyerini bırakıp ankaraya gidipte mutlu olamazsan hep onu suçlarsın. Bence arada sevgi varsa bir orta yol bulun. ikinizinde istediği şehir olmasın..

Tatlım adam ankaranın dışına çıkmak istemiyor....

bende 5 yıldır ailesini tanıyorum ama nişanlıktan sonra çok değişiyor herşey ailemde herşeyin farkındaydı en başından beri ama ben görememişim hiçbirşeyi yada görmek istememişim.

eğer diyosan ki hayır çok iyi bi insan ben bu adamla evlenirsem geleceğimi görebiliyorum mutlu olacağıma mutlu bi evim ailem olacağına inanıyorum sadece tek sorunumuz ev meselesi yani işte ankara mı eskişehir mi meselesi diyosan ayrılma bi orta yol bulunur halledilir. ama başka problemlerde varsa ailenle oturup konuşun ortaklaşa bi karar alın bence.

şuan askerde zaten hiçbirşey yapamam kıyamam zaten oralarda üzülmesine
askerden dönene kadar beklicem eğer değişirse bu ilişki devam eder ama eğer aynı olursa kesinlikle çekemem artık...

Ankara'da iş olanağı Eskişehir'den daha fazla olabilir, iş bulabilirsiniz belki.
Asıl sorun size Eskişehir'deki evi kiraya verip Ankara'da ev tutmayı önerebilmesinde...
Sorumluluk sahibi gururlu bir erkeğe kesinlikle yakışmayacak bir tavır, çalışır geçiniriz diyebilmeli bence !

Ankara'da iş olanağı Eskişehir'den daha fazla olabilir, iş bulabilirsiniz belki.
Asıl sorun size Eskişehir'deki evi kiraya verip Ankara'da ev tutmayı önerebilmesinde...
Sorumluluk sahibi gururlu bir erkeğe kesinlikle yakışmayacak bir tavır, çalışır geçiniriz diyebilmeli bence !

aslında o öneriyi( Eskişehir'deki evi kiraya verip Ankara'da ev tutmayı ) ilk benim ailem sunmuştu gerçi bunuda kabul etmesi yanlış. Ancak benim en büyük sorunum onun ankara dışına çıkmak istememesi

canım ilk önce millet ne derse desin ya neden millet için yaşıyoruzki anlamıyorum evlenipte kucağında bebeğinle boşanıp kalacağına bırak ya nişandan ayrıldı desinler hayat senin hayatın....ayrıca nişanlın çok sorumsuz birine benziyor bence ayrıl canım ayrıl demek kolay ama senin işin varmış evinde varmış daha ne istiyormuş bu beyefendi anlayamadım ama onun sorunu ailesi onları bırakacğına seni yanına istiyor buda ailesini senden üstün tuttuğunu gösteriyor eğer kafa yapın uyumuyorsa uzatma kes at bence(sorumsuz insanlarla yaşanmıyor canım çevremde çok örneği var oyüzden dikkat et bir erkek ilk önce eşine ve evine sahip çıkmalı o karakterde olmalı bence...evlenmeden önce ailesini seçmiş evlense ne yapar acaba rabbim yardımcın olsun iyi düşün tatlım)

Bende ayrılmak hem istiyorum hem istemiyorum çünkü nişan atarsam çevrem yanlış düşünür diye korkuyorum birde 26 yaşındayım artık evlenmek istiyorum. İçinde bulunduğum durum çok sinir bozucu ama gerçekten fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...

Bir hata yapmak üzeresiniz,hemde hayatınızı karartacak bir hata.
Nişanlınızı istemiyorsunuz ve etraf ne der korkusuyla,yaşım geçiyor evlenmem lazım düşüncesiyle
bile bile ateşe atlamak üzeresiniz.İyi düşünün taşının,evlilik çocuk oyuncağı değil.

Neden bu planları flört döneminde yapmazsınız ki?
Baktınız gelecek planları uymuyor nişan neyim yapmadan ayırırsınız yollarınızı..
Neye göre karar veriyorsunuz bir insanla hayatınızı birleştirmeye hiç anlamıyorum..

26 yasindayim artik evlenmek istiyorum demissin...
tamam ama sadece evlenmek icin evlenilmezki..
madem sinir hastasi oldun, madem gelecege yönelik planlariniz uyusmuyor o zaman yollarinizi ayirmasin daha dogru olmaz mi?

Back
X