- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
canım senin durumundaydım bende.5yıllık bi ilişki nişan busırada askerlik.2,5yıllıkta evliyim.10aylık bi oglum var 5aylıkta hamileyim.benimde eşim ailesine cok düşkün.bu güzel bişey ama sınırında tabi.birde evliysen ve artık kendi ailen varsa.eşimin böle olmasının enbüyük nedeni annesi.10yıl önce baba ölmüş kadın cocuklarının herşeyini kendisi yönvermiş,karar vermiş falan.ben nişanlıyken cok kötü şeyler yaşadım ama evlenince düzelir diye düşünmüştüm ama yanılmışım.biz antalyada oturuyrduk eşimde ant.ya elmalılı.annesinin zorlamasıyla ben ilkine hamileyken eşim ant.daki güzelim işini bıraktı elmalıya taşındı.bende işimden oldum tabi.eşimin ailesi benim ailemin evime girip cıkmalarını istemiyrdu,cünkü geldiklerinde yiyip iciyorlar ya oglunun kazancını bu yani.bide annesi antalyada oturuyr.ama biz burdayız işte.ve daha bunun gibi neler neler.sana bunları anlatmamın sebebi bazı şeyler gecer düzelir zannetme.ama git ayrıl demek istemiyorum yanlış anlama.sen şimdiden nişanlınla herşeyi otur iyice konuş hatta anlaş.seninde bi ailen oldugunu unutmasın.eger ank.da oturursanız istedigim zaman ailemi görmeye gitcem onlarda gelcek.falan de.belki biraz fazla oluyorum ama yaşayan bilir derler yaaa aynen öyle.şimdi hamile olup ant.ya konrole gitmemiş olsak ailemi 40yılda bi görcem kaynanam duydugu zaman ne gerek var sıksık geliyrsunuz yol parası verceksiniz falan diyor eşimde vazgeciyr bazen.bazı şeylerin önlemini gec olmadan al canım.karşındaki sevdigin insanda olsa bazen acımasız olmak gerekiyr.asla ailenden vazgecmiyceni anlat.ailenide onlara ezdirme.ben şimdi hamileyim 10aylıkta bi cocuk burda tanıdık bir kul yok bişey olsa kime koşacam????bunun gibi şeyler işte canım.en son evlenince sakın nişanlının ailesini evinin ic işlerine karışmalarına izin verme.ALLAHIM HAKKINDA EN HAYIRLISINI VERSİN.YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.KORKULARINI SEVİNC YAPSIN İNŞALLAH TATLIM.
ah canım benim senin durumunda çok zormuş Allah seninde yardımcın olsun umarım senin içinde herşey eşin askerden geldikten sonra düzelir.
canım benim okadar güzel yazmışsınki yaşadığın herşeyi
çok haklısın canım çok iyi düşünüp ve eksiksiz doğru düzgün konuşup evrenle bir karar almalıyım..