- 2 Ocak 2015
- 33
- 4
- 18
- 37
- Konu Sahibi duygusal_sincap
-
Benimde aklıma geldi ama konduramadım.Bir keresinde sözlüm ve kayınvalide adayım geziyoruz,sözlüm kahvaltı takımı beğendi,bunu sana hediye alayım dedi,ben önden yürüyordum ve KV adayım sözlüme, sen ne alıyorsun aılesı alacak dedi ben çok kırlıyorum böyle şeylereNe yatak odasi aldim ne de bulasik makinesi haricinde beyaz eşya.
Resmen her seyi size yikmaya calisiyorlar.. !!
Ben söyledim,sözlümün ailesine imkanlarımız fazla yok diye ama inanın herseyin iyisini almaya çalışıyorum,ve sözlümde biliyor,inanın ay sonu zor geliyor bu aralar,ve KV adayım yatak odası şurdan olsun burdan olsun diyor (marka yasak mı bilmiyorum)Çüüüşş oldu olacak düğünüde siz yapın kız tarafının yapacakları bellidir o da yatak odası onun haricinde bi şeye karışmayın bence bi de durumunuzda yokmuş yazık değil mi ailenize
Benimde aklıma geldi ama konduramadım.Bir keresinde sözlüm ve kayınvalide adayım geziyoruz,sözlüm kahvaltı takımı beğendi,bunu sana hediye alayım dedi,ben önden yürüyordum ve KV adayım sözlüme, sen ne alıyorsun aılesı alacak dedi ben çok kırlıyorum böyle şeylere
Sözlüm Allahtan bu konuda anlayışlı,ben alıcam dedi, sen onlara ıkı tanesını bız aldık dersın dedi.Kendimi çok kötü hissettimbende şu tarz insanları anlamıyorum kadın daha evlenmeden seninle yarış halinde mi ne bu
eşin olucak insanın da durumu olmayabilirdi,sen onu öyle kabul edebilirsin sonuçta eşin olucak insan da sorun çıkarmıyo
Oğluyla mı evleniyorsunuz anasıyla mı belli değil yaa boş verin konuşur konuşur susar olmayınca neyle alacakmışsınız ne bencil insanlar var yaa bi de marka istio sanki kendi yatacak o yatakta...sinir şeyBen söyledim,sözlümün ailesine imkanlarımız fazla yok diye ama inanın herseyin iyisini almaya çalışıyorum,ve sözlümde biliyor,inanın ay sonu zor geliyor bu aralar,ve KV adayım yatak odası şurdan olsun burdan olsun diyor (marka yasak mı bilmiyorum)
Eşya muhabbetini sözlünle yap, ailesiyle bu konularda konuşma, sözlüne söyle dertleri neyse kendi aralarında halletsinler.Biz pek adetleri bilmiyoruz,onlara göre beyaz eşyanın yarısını da kız alırmış.
Birde sözlümün yanında bana farkli, o olmadığı zaman farklı davranıyor
Her hafta sonu bizimle gezmeye gelir ama kendisi sözlüme(ben olsam istemezdim her hafta yanımda kaynanamı demiş)Oğluyla mı evleniyorsunuz anasıyla mı belli değil yaa boş verin konuşur konuşur susar olmayınca neyle alacakmışsınız ne bencil insanlar var yaa bi de marka istio sanki kendi yatacak o yatakta...sinir şey
Sözlüm Allahtan bu konuda anlayışlı,ben alıcam dedi, sen onlara ıkı tanesını bız aldık dersın dedi.Kendimi çok kötü hissettim
Ççok teşekkür ederim.İnşAllah..kendini kötü hissetme canım,bak ne güzel sözlün sana sahip çıkmış
sonuç olarak ortak bi hayat kurcaksınız 2 kişi,sanki kaynana hanım gelip yatıcak o istediği markanın yatağında
benim ailemin de pek durumu yok napalım,herşey hallolur canını sıkma
çok teşekkür ederim dediğiniz gibi söyleyimeger illa adet diye tuttururlarsa kiz evinin adetine uyulur erkegin degil aynen boyle soyle canim
sürekli sözlüme bunun konusunu açıyorlarmış,sinek küçük ama miğde bulandırır, derler ya aynen öyle bu durumBizim adetlerimize görede yatak odası mutfak kız tarafına aittir beyaz eşyalardan buzdolabı çamaşır veya bulaşık makinesini ve televizyonu alır fırın erkeğin aldığına göre ki genelde bulaşık mak. alınır kızda çamaşırı alır ama bunlar çok önemli değil herkes durumuna göre alır durumunuz yoksa almazsınız olur biter bir arkadaşında dediği gibi illa alıcaksın derseler kızın tarafının adetine uyulur de geç ne insanlar var ya sinir oldum gece gece
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende seninkine benzer olan şeyleri yaşadım onu alın bunu alın değilde o kadar para harcayamayız onları alamam falan gibi gerçekten zor bir durum ama sözlünüz gayet anlayışlı insan takmadan yapamıyor ama çokta üzmeyin kendinizisürekli sözlüme bunun konusunu açıyorlarmış,sinek küçük ama miğde bulandırır, derler ya aynen öyle bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?