sevgili efsa öncelikle bir yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum.. yekta msjnda senin sonradan açıkladığın düşünceden bahsediyordu.. tam ifade belirgin olmadığından sanırım yanlış anlaşıldı..
....
bende evlenirken benzer bir imtihandan geçtim.. Allahtan korkan,çalışkan,dürüst,güzel ahlaklı biriydi,üstelik işide güzeldi.. ama etrafımdakiler ailem hep vizyona,surete,zahiriye takıldı.. kendi kriterleriyle kıyas yapıp durdular.. zor bir durum.. neticede tüm söylenenlere inat evlendim.. mutluyum.. tanıdıkça,yaşadıkça çok iyi bir karar verdiğimi daha iyi anladım..
düzeldimi herşey.. hayır. eleştirenler hala devam ediyor soğukluklarına. olsun.. niyet önemli,seçerken,karar verirken baz aldığın nitelikler önemli... öyle kolay değil evlilik.. cennet arkadaşı seçiyorsun kendine.. dolayısıyla dikkat ettiğin hususlar hep Allah için olsun.. tevekkülü,teslimiyeti elden bırakma.. ben imtihanımı yaşadığım süreçte maalasef sakin olamadım çoğu zaman.. fevri çıkışlarım oldu.. hatalıyla hatalı oldum.. kendimi tam olarak ifade edemedim.. yada bu ortamı bulamadım.. onun için lütfen sakin ol ve emin adımlarla ilerle.. kırmadan,incitmeden.. Allah yar ve yardımcın olsun...